Şimdi Ara

Yıllarca Çalıştım Didindim ama..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllarca çalıştım didindim sonra bir dost kazığı yüzünden battım... Mevzu batmak değil dost kazığı!! İnanın para pul umurumda değil de benm gibi adama nasıl yaptı.. İnsanlara hersey yapabilirsiniz ama herşey ama siz siz olun asla insanların umudunu, hayalini kırmayın dostlar.. geri kalanı mübah atlatırlar.

• zararın ne kadar?
  • 1. Selim 1 kullanıcısına yanıt
    20 odalı butik otel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasotang31

Yıllarca çalıştım didindim sonra bir dost kazığı yüzünden battım... Mevzu batmak değil dost kazığı!! İnanın para pul umurumda değil de benm gibi adama nasıl yaptı.. İnsanlara hersey yapabilirsiniz ama herşey ama siz siz olun asla insanların umudunu, hayalini kırmayın dostlar.. geri kalanı mübah atlatırlar.

Aynısı başıma geldi,tek dost bildiğim adam üzerime borç yıktı,batırdı beni,çıkmaya çalışıyorum ama nafile.

Parayı sorun etmiyorum ama O kişiden benim gibi bir adama bunu yapmasını beklemiyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ifadesini alın, dagitin

• Champarator kullanıcısına yanıt
    Emin olun hocam sizinde öyle bir dostunuz size bu hareketi yapmış olsa sizde hiç birşey yapmazdınız..
  • Bu puştlar yuzunden kimseye guvenemiuoruz. Bide bunların kendilerine benzetmeye çalışan versiyonları var.

Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yıllarca çalıştım didindim sonra bir dost kazığı yüzünden battım... Mevzu batmak değil dost kazığı!! İnanın para pul umurumda değil de benm gibi adama nasıl yaptı.. İnsanlara hersey yapabilirsiniz ama herşey ama siz siz olun asla insanların umudunu, hayalini kırmayın dostlar.. geri kalanı mübah atlatırlar.

Kimsin ulan sen! Benim gibi adama bu yapılır mı ne demek? Sen kimsin ki böyle bir laf ederek kendini dipsiz bir umutsuzluk girdabına sokuyorsun? Senin ne ayrıcalığın var diğerlerinden ki böyle bir laf edebiliyorsun, söyle.. Olmuş işte. Senin gibi adama da yamuk yapılmış. Sen insan değil misin birader? İnsan insanın kurdudur derler; sen nesin melek filan misin ki senin gibi adama yamuk yapılamasın? EyvAllah batmışsın; ama aslında işin yüzünden değil - sen hayatın anlamını anlayamadıgın için batmışsın.. Dost mu istiyorsun? Allah Teâlâ buyuruyor; "Dost istersen Allah sana yeter", diye.. Sana insan yamuk yapar hayvan yamuk yapar.. bir tek Allah yamuk yapmaz..

Toparlan kendine gel ve Allah dan başkasına güvenme isterse baban olsun.

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Allah Razı olsun Sonuna kadar haklısın hocam.. Allaha şükürler olsun ki benim fıtratımda ümitsizlik yok belkide bu bir şefkat tokatıydı. İnşallah herşey daha güzel olacak.
  • Geçmiş olsun hocam. Hayat tecrübelerle dolu. Hele ki yaşınız genç ise zamanla geçmişe bakıp benim başımdan böyle böyle bişey geçmişti diye anacaksiniz kendi kendinizi. Böyle böyle insan akillaniyor zararın neresinden donulse kârdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasotang31 kullanıcısına yanıt
    Bazen bencil olmak gerekiyor malesef.Dostun bunu yapmışsa dostluğu kalmamış veya hiç dostun olmamıştır.9 yıllık ustası kredi çektirip ortadan kaybolan adam gördüm inanılmaz acı kredi kartı borcunu ödemek için mesai yapıyor.İnsanlar insana aklına bile gelmeyecek şeyler yapıyor hiç düşünmüyorlar bu adam çocuğuna nasıl bakacak nasıl doyuracak onları.İnsan hayatı kazık yiyerek öğreniyor.Birşeyler kaybettin hem maddi hem manevi olarak yıprattı ama hayatın altın kurallarından birini öğrendin.Ne demişler bir musibet bin nasihattan iyidir kesinlikle söylenmiştir kimseye güvenme diye ancak başına gelmeden anlayamazsın.
  • quote:

Allah Razı olsun Sonuna kadar haklısın hocam.. Allaha şükürler olsun ki benim fıtratımda ümitsizlik yok belkide bu bir şefkat tokatıydı. İnşallah herşey daha güzel olacak.

EyvAllah hocam.. Eğer ki ümitsizliğe düştüğünüzü görseydim sorun o vakit başlardı; delikanlı adamların çökmesi ne demek biliyor musun.. Bu toplumda kendince hüküm süren şerefsizlerin bir kez daha kazanması demek.. Allah böyle bir şeyden korusun bizi.

• dostum allah bir kapıyı açar bir kapıyı kapatır,geçen sene 1 tl bile bulamıyordum,ailecek sıkıntı içindeydik ama karşımıza bir fırsat çıktı ve durumumuz çok şükür düzeldi,zaman bırak allah bir fırsat daha çıkarır,
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Kimsin ulan sen! Benim gibi adama bu yapılır mı ne demek? Sen kimsin ki böyle bir laf ederek kendini dipsiz bir umutsuzluk girdabına sokuyorsun? Senin ne ayrıcalığın var diğerlerinden ki böyle bir laf edebiliyorsun, söyle.. Olmuş işte. Senin gibi adama da yamuk yapılmış. Sen insan değil misin birader? İnsan insanın kurdudur derler; sen nesin melek filan misin ki senin gibi adama yamuk yapılamasın? EyvAllah batmışsın; ama aslında işin yüzünden değil - sen hayatın anlamını anlayamadıgın için batmışsın.. Dost mu istiyorsun? Allah Teâlâ buyuruyor; "Dost istersen Allah sana yeter", diye.. Sana insan yamuk yapar hayvan yamuk yapar.. bir tek Allah yamuk yapmaz..

Bu mantıkla nasıl yaşıyorsun acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Bu mantıkla nasıl yaşıyorsun acaba?

Sen kimsin ;)

• Adam senin elinden ekmek tekneni aldı ve sen gelip burada dert yanıyorsun.

Yapmayın arkadaşlar para kolay kazanılmıyor. Bir insan senin rızkına göz diktiyse söke söke geri almalısın.
  • Cevapsız bırakma hocam, kendime bu hayatta ilk ettiğim yemin bana yapılanı karşılıksız bırakmayacam oldu. Bu beni yıpratıyor doğrudur ama başımı asla öne eğmedim, sende yapma hocam kuvvetli ol. Ufak ufak kazık yiyerek tanıyosun insanları gün geliyo kazığın büyüğünü yiyince nasıl oldu bu, bunu hakedicek ne yaptım diye düşünmeye başlıyosun. En sonunda anlıyosun ki bu dünyada yalnızsın. Hakedene hak ettiğini vermek gerektiğini düşünüyorum. Bu insanlar beni kinci yaptı, bu tür şerefsizler beni duygusuz adamın teki yaptı. Eyvallah hepsine sayelerinde artık kimseye güvenim yok, başım ağrımadan yaşıyorum.
  • beyler kendinizi kandırmayın parayı sorun etmiyorum vb. diye.. paranızı kurtarsanız bu kadar kinli olmazdınız. o kişiyi hayatınızdan çıkartırdınız yolunuza devam ederdiniz. şimdi geleceğiniz bile değişti.. insanlara güvenmeden 2 kere düşünüceksiniz kolay kolay güvenemiceksiniz.. doğanın kanunuda bu işte..
  • Git ve hakkını al kardes. Evli değilsin galiba evli olsan öyle ceketini alıp çıkamazdın karşındaki baban da olsa hakkını savunurdun eşin için çocukların için!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.