Şimdi Ara

Yıllarca Düşünsem Diş Yazacağım Aklıma Gelmezdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sbsde 7de 500 alarak fen lisesine yerleşmiş birisiyim

zamanında 900 küsur sıralamam vardı

şuanda 19k sıralamam var vay be hiç düşünmemiştim diş yazacağımı aklımda hangi üniler ve bölümleri vardı şimdi neye düştük

önemli olan lise değil liseyi nasıl geçirdiğinmiş bunu öğrendim ben bir de mezun senemdi benim

• ulan forum dişi bile küçümsüyo yandık size ne beğendircez biz ya git özelde tıp oku sus o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda diş bile küçümsenince ben;
  • frkngry kullanıcısına yanıt
    hocam tam olarak küçümseme değilde insanın istediği sıralama vs gelmeyince birde mezun senesinde,senden bekledikleri sıralamalar bambaşka zamanında yapmış olduğun puanlara göre bu sıralamalar olunca insanın morali bozuluyor sadece bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

forumda diş bile küçümsenince ben;

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu insanlar için ayrı bölüm acilmali aslında mezun olur olmaz 5k maaş diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Renekton_KhaZix

hocam tam olarak küçümseme değilde insanın istediği sıralama vs gelmeyince birde mezun senesinde,senden bekledikleri sıralamalar bambaşka zamanında yapmış olduğun puanlara göre bu sıralamalar olunca insanın morali bozuluyor sadece bu

bak bende tıp istiyodum 2 senedir hemde ama bi yerden sonrası kısmet psikolojimi bozamam idealim için. ve şuan 14bindeyim. tıp yazacak şehrim kalmadı. diş yazıcam ama diş bok gibi falan kaldık mecburen yazcaz havasında değilim. sadece tıp gönlümden geçendi kim doktor olmak istemez? ama istemediğim şehirler kaldı geriye sadece ve her şey o kadar basit değil okurum her yerde olmuyo. yani hayırlısı diceksin sen de. paradan şeysen emin ol para dişte de bolca var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha fenası şimdi başlıyo bide üniv mezunları var.onlarda önemli olan üniv nasıl geçirdiğin dior
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkngry

quote:

Orijinalden alıntı: Renekton_KhaZix

bak bende tıp istiyodum 2 senedir hemde ama bi yerden sonrası kısmet psikolojimi bozamam idealim için. ve şuan 14bindeyim. tıp yazacak şehrim kalmadı. diş yazıcam ama diş bok gibi falan kaldık mecburen yazcaz havasında değilim. sadece tıp gönlümden geçendi kim doktor olmak istemez? ama istemediğim şehirler kaldı geriye sadece ve her şey o kadar basit değil okurum her yerde olmuyo. yani hayırlısı diceksin sen de. paradan şeysen emin ol para dişte de bolca var.

Diş hekimliği öğrencileri ikiye ayrılır.

Birincisi dişci olur.

İkincisi Hekim olur.

Diş hekimliği yazacak arkadaşlar bunun bilincinde olmalı. Yoksa yarın öbür gün Tıp fakültesinden hasta nakil edilince sen ne biçim doktorsun diye yüzüne tükürürler.

Senin yorumun bire kaymış. Diş Hekimliği fakültesinde kbb,dahiliye,nöroloji,dermatoloji gibi daha sayamadığım bir ton tıp dersi sizi bekliyor. O yüzden Diş Hekimliği yazmadan önce iyice araştırın yoksa 5 yılınız ben ne yapıyorum ya ile geçer.

Adı üstünde Diş "Hekimliği" . O fakülteden doktor donanımında mezun olucaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 18 Temmuz 2017; 4:58:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam nasıl girdiğin nasıl geçirdiğin kısmını öğrendiysen üniversitede bunu uygulamaya bak.Ben de liseye girerken yüksek puanlarla girdim, kimlerin kimlerin liseye geçerken hedeflediğim yerlere gittiklerini görünce anladım bu olayı.Neyse üniversite için yapmadığımı üniversitede yaparsın umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 18 Temmuz 2017; 5:6:22 >
  • hocam çok lol oynamışsın gibi geldi. Bir sene daha kal bence 5k girersin
  • Senin bu dediğini 4 sene sonra 17000 kişi diyecek hatta 1. Olmuştum o zamanlar diyecek. Kısaca forumun boku çıkacak :)

• frkngry kullanıcısına yanıt
    Hocam kararınızmi değişti dün ya kütahya yada muğla tipa gidicem diyodunuz

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    abi bu açıklamayı bana niye yapıyosun? ben zaten doktor olmak sağlık alanı okumak istedim. şuanda da o isteğim diş olarak olacak. tıp okumak isterdim lakin her dişe giden genelde tıp tutmadığı için dişe gider ve çok başarılı bireyler olurlar. mühendislikten dişe kayanı gördğm ben sen tıptan dişs örnek veriyosun tıp tutsa tıpa giderdim evet doktorluk günümüzde daha kabul gören bişey buna da kimse bişey demiyo ama diş hekimi de olacaksan iyi olman lazım 5 yıl yata yata kimse geçmiyo zaten.

• denizakkar7 D kullanıcısına yanıt
    kararım çok değişiyo artık kendimi ben de anlamadım ama kütahyadan babam soğuttu. muğla tıp (ing) onda da soru işaretlerim var ama tıp idealim varsa okurum gibi gelşyo onu yazıcam zaten ama tutar mı bilmem 1400 kişi gerideyim.

• Ben de 2 senedir güya tıp kazanacaktım en kötü ege diş yazarım diyordum 19,500 sıralama geldi.Hangi şehri düşünüyorsunuz? Denizli gelecek galiba bana

• Hannibal96 kullanıcısına yanıt
    kırıkkale yazıcam ben de hocam 19700le kapatmış geçen yıl
  • bende sbs de 500 almış biri olarak ilk yıl 85 ikinci yıl 66k sıralamam var.Çokta şey etmemek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.