Şimdi Ara

Yıllık abone de olsam zammi yedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllık abone ol su fiyata kullan diye anlaşıyoruz Turkcell le, (sözde 1yil o fiyat odeyecez) sonra turkcell efendi vazgeçtim zam yapiyorum diyor. Hediye namina da 1gb vermis.
    Ben erken ayrilsam cezayi döşer, sen niye degistiriyorsun

Gelen mesaj

Turkcell in 25. yilina ozel, Turbo Firsat kampanya sureniz boyunca paketinize ek 1 GB internet her ay hattiniza ucretsiz tanimlanacaktir. 10.05.2019 itibariyle Turbo Firsat paketinizin ucreti vergiler dahil 34,90 TL olarak guncellenecektir. Ek 1 GB yerine alabileceginiz 5 TL indirim hakkinda bilgi icinhttps://hesabim.li/doavantaj B002

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell Platinum konusunda da aynı durum konuşuldu. Turkcell,taahhut vermiş olmanız,zam yapılamaz anlamına gelmez demiş. Benim korkum diğer operatorlerin de aynı yöntemi uygulama ihtimali. Bu tür büyük tepki alacak uygulamaları turkcell tek başına uygulamaz zira. Mutlaka Turk Telekom ile eylem uygulama birlikteliginde anlaşmıştır. Yoksa tarihinin en büyük abone kaybına uğrar. Taahhüt bitmeden aboneye zam yansıtmak büyük fiyaskodur ve tepki abonelik iptaliyle kalmaz. Kesinlikle acele BTK aşaması başlatılmalı,sonra tüketici mahkemesi aşamasına geçilmeli. Ben de geçen ihtimal dahilinde Turk Telekom ile yaptığım taahhutün ses kaydını dinleyip kontrol ettim,müşteri hizmetleri zam olursa zamdan etkilenmezsiniz demiş ve kafam rahat. Ben bizzat soruyorum ve müşteri hizmetlerine söylettiriyorum taahhut verirsem zamdan etkilenip etkilenmiyecegimi.
    Turkcell taahhutü devam ederken zamdan etkilenen diğer abinelerin yazdığı yazı için>>https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=138193586

• gerçekten bu yasal bir şey mi yani, 30 TL den taahhüt vereceksin adam isterse 100 TL mi yapacak? bir de çıkamayacaksın?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Yasal drgil bence thh verilmeli

• Bende hali hazırda zam gözükmüyor.

Lifecell fırsat 7 gb ye 54 tl den taaht. Verdim hala 54 tl yazıyor

Taahutumun 2. Ayındayım

• Böyle şeyler Turkcell de olur deyip konudan ayrılıyorum

1gb yerine 5tl indirimden bahsetmiş müşteri hizmetleri ile konuştunuz mu peki bu konuyu

• Yıllık abone de olsam zammi yedik
    Yıllık abone de olsam zammi yedik

5 lira indirim uygulanacak diyor bi araştırın kaç lira iken 34:90 oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ayni paketteyim.Arayin 5 tl indirim yapiolar.Sizin icin demiorum ama az biraz arastirma yapmak gerek neyin ne oldugunu gormek icin.

• 2ay once bu pakete geçtim 29.90dan Yıllık abone oldum. Otomatik olarak 34.90a çıkmış bide 1gb vermişler bilmeyen birisi olsak gecirecekler.

İnsan arar teklifte bulunur kabul edersek ne ala. Ama aramadan sormadan 35 yaptim istemiyorsan ara demesi çok kötü bir durum. Ben niye seni ariyorum ki sen beni ara.

Nerden soyariz diye düşünüyorlar.

• 2 hattıma'da henüz zam sms'i gelmedi.
  • simdi burda bize atıf yapmış bi takim tabirler kullanmissin abine falan buna tek kelam etmicem. onun haricinde aynen dogru demişsin taahhüt devam ederken zam yapabiliyorlar. bunu da bizzat kendileri söylüyor sesli arama ile bi kayitta Turkcell'e yap istersen elinin altinda bulunsun. fakat zammi şu sekilde yapmislar. zam yapiyorum fakat 2 gb de internet veriyorum adi altinda. taahhüdüm de ek internet tanimlayip fiyatda artırabilir diye birseyde yok ona bakarsan. fakat herkese 2 gb verip fiyati artirdilar sonuçta olan budur. tabi verdikleri interneti reddedip eski fiyattan kullanabiliyorsun buda var. konu sahibide bu durumu yaşamış ve hersey ortada. bu sefer aciklayici olmuştur umarim. sağda solda da reklamimizi yapmassin artik. çünkü iyi niyetli yapmıyorsun bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 14 Mayıs 2019; 22:26:33 >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Yok birader yanlış düşünüyorsun. Sen konuyla ilgili bilgi sahibi oldugun için sana yönlendirdim. Bu mesele yeni bir durum ve forumda senin bilgin olduğunu okumuştum.

• bana yonlendirme. benim bilgimi boşver. yorum yaptığın konunun sahibi benle ayni seyleri paylaşmış belirtmiş. aynı durumu yaşamış. bilgiyle alakali bişey deil zaten olan bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 15 Mayıs 2019; 18:14:28 >
  • tahhüt vermenize rağmen fiyat yükseltirlerse THH'ye başvurun derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.