Şimdi Ara

Yine bi arıza 😩😩 Asus X555LN Anlam veremediğim sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum şu laptop öncedende aynı sorunu verdi 2-3 defa kapatıp açtım düzeldi ama şuan hiç düzelmiyor. Laptopun açma düğmesine bastığımda laptop çalışıyor ama sanki harddisk vuruyormuş gibi tık tık tık ses geliyor harddiskten ekrana görüntü gelmiyor siyah ekran olduğu gibi ama laptop çalışıyor birde laptopun uçak modu ışığı ile depolama ışığı yanıp sönüyor siren lambaları gibi benim sorunum ne yardımcı olacak bir varmı ? Birde 2-3 hafta önce ekran kırıldı ekranı değiştirdim bağlantısı varmı bilinmez ama ondan sonra oldu bu birde laptop 1 saat önce çalışıyordu ekranı kapadım çantama koydum gideceğim yere gittim geldim açtım böyle olmaya başladı laptop açıkken ekranı kapadım bekleme erkanına aldımı almadımı bilmiyorum acaba çalışır vaziyette iken çantama koydum bekleme ekranına almadıda açıkmı kaldı hdd zararmı gördü anlayamıyorum yardım edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntı ekranla ilgili gibi duruyor montajını siz yaptıysanız düzgün yapamamış olabilirsiniz. Hdd bozuk olsa ekran gelirdi ama dos ekranında kalırdı hata verirdi veya bios ekranı açılırdı. Siz yine bir yakınınızdan çalıştığına emin oldugunuz bir hdd alıp takıp deneyin isterseniz yine aynı problemi verirse yüksek ihtimal ekrandan

Düzeltme : Laptopun pilini çıkarıp 20-30 saniye bekleyip tekrar takıp açmayı dener misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 19 Haziran 2016; 0:37:54 >
  • Hocam tamirciye gittim bana kuzey çiplerinde yada vga çiplerinde sıkıntı var büyük ihtimalle dediler

• Hocam birde laptopun pili yok yani kasaya gömülü batarya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.