Şimdi Ara

Yine bi cross arayışı Yuki izci & Lifan x-plore 200M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Uzun zamandır cross arayışındayım uzun zamandır motor kullanıyorum ama cross motoru gecen yaz x-treme max alan arkadaşların motorlarını deneyerek kullandım bende onların arasına katılmak biraz doğada motor kullanmak icin cross almaya karar verdim açıkcası Mondıal 150 yada 200 hem model olarak hemde yapı olarak çok hoşuma gitmedi bende yuki izci ve lifan x-plore 200M arasında kaldım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim bilen duyan göre kullananlardan yorum alırsam sevinirim gönlüm izciden yanaydı ama lifan kullanan bi arkadaşla yaptıgım sohbetle Lifana yönelmeye başladım fiyat ve ulaşım acısından Lifan önde örnek vermek gerekirse

Zonguldak merkezde oturuyorum

Lifan x-plore 200M - 4400 tl 120 kg 14hp servisi ve satısı ilçelerde mevcut yedek parça sıkıntısı var mı bilmiyorum ama sohbet ettiğim arkadaş 2 senedir sorun yaşamadığını söyledi

Yuki izci - 6500 tl 135 kg 19hp servisi bulunduğum merkezde ama satısı şehir dışında parça sıkıntısı yasar miyim bilmiyorum ama servisi elimin altında olması avantaj mıdır

Aradaki 2000 tl lik farkı korumalara yatırsam daha mı iyi olur gerçi bütçem normalde 5000 tl ama duruma göre zorlıcam

Bu veriler ne kadar dogru bilmiyorum izci icin 15hp diyen de var 25hp diye de lifan hafif olduğu icin daha avantajlı diyen de var izci çok kuvvetli dağda daha iyi diyende bilen kullanan gören biri olarak yardımcı olursanız bi fikir verirseniz sevinirim tabi bunun yanında su model su marka diye önerebilecegin varsa bu paralara ona da sevinirim
    Saygılar selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu işten anlayan biri yok mu yanlış yere mi danıştık acaba

• Crosslarla aram çok yok ama düz mantık olarak bakarsak arazide ne kadar yüksek beygir olursa o kadar iyi bana göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisinide alma kardeşim para kolay kazanılmıyor bu devirde.
  • Niye oyle dedin efecan uzun sure sorunsuz kulanip satanlar var arastirma yaparken kullananlarla konustum evet cin motorlarina cok buyuk on yargi var ama ben uzun yillardir mondial motor kullaniyorum hic bi sorun yasamadim yuki ve lifan da dayaniklilik olarak tavsiye edilen markalar

• quote:

Orijinalden alıntı: tifosi67

Niye oyle dedin efecan uzun sure sorunsuz kulanip satanlar var arastirma yaparken kullananlarla konustum evet cin motorlarina cok buyuk on yargi var ama ben uzun yillardir mondial motor kullaniyorum hic bi sorun yasamadim yuki ve lifan da dayaniklilik olarak tavsiye edilen markalar
    Videoda goruldugu gibi gayet de guzel gidiyor evet guc avantaj ama o kadar da pahali ve tehlikeli bu ise yeni baslayanlar icin 15-20 hp yeterli bi guc alisnakdiktan sonra yuksek guclere hakim olmak zor ktm nin 2 zamanli 50hp mitorlari var ama gelde yerinde tut motoru deli tay 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifosi67 -- 21 Mayıs 2016; 0:00:09 >
  • İki motorda iş görecek motorlar ama yinede çok beklentiye girmemenizde fayda var :) Ben sizin yerinizde olsam satarken zarar etmeden hızlıca satabileceğimi alırdım.
  • Yukiden uzak dur

• quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

Yukiden uzak dur

Neden uzak durmam gerekir konuştuğum kullananlar gayet memnun siz neden önermiyorsunuz biraz açıklamalı yardımcı olur musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: crosser

İki motorda iş görecek motorlar ama yinede çok beklentiye girmemenizde fayda var :) Ben sizin yerinizde olsam satarken zarar etmeden hızlıca satabileceğimi alırdım.

Crosser ikiside Çin malı motor ama dayanıklılık olarak yukinin iyi olduğunu söyleyenler var sahibinden bakıyorum satılık ilan bile çok az kullanan var mı diye bakıyorum baya kullanan da var YouTube da bi dünya videosu var ama lifan yok mesela bilmem bende kararsızım yuki niyet ediyorum 2. El temiz satarken çok da zarar etmem zaten benim niyetim dağda bayırda gezmek zaten yoksa bi ktm performansı ile havalar da uçma niyetinde değilim bana sorun çıkarmayacak orta düzeyde gücü olan bi makina lazım :))

• tifosi67 T kullanıcısına yanıt
    Dostum montaj ve parca kalitesi olarak pek iyi degil serviside ilgisiz

• Peki siz ne önerirsiniz ama bana Japon demeyin bütçem yok ve profesyonel cross yapmıcam sonuçta

• ben yuki izciyi tercih derim
  • yukiyi kullandım mondial max a göre kullanımını beğenmedim ama diğerini hiç beğencegimi sanmıyorum yuki derim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

yukiyi kullandım mondial max a göre kullanımını beğenmedim ama diğerini hiç beğencegimi sanmıyorum yuki derim bende

Xtreme max 150 kullandım yuki denemek nasip olmadı ama max bana tat vermedi açıkcası hatta 2 tane max kullandım hani digerinde sıkıntı vardır diye daha bakımlı bi arkadasın ki ama yine de beni tatmin etmedi kalıbına göre güçsüz bi motor ki Mondıal bu sene 200 lük çıkardı o Nasıl bilmem Mondıal markasını servis ve yedek parça konusunda beğenirim kendim de scooter ini kullanıyorum ama nedense max in tasarımını hiç beğenmiyorum yuki hem dayanıklı hemde güçlü olduğu söyleniyor ve açıkça söylemek gerekirse turuncu rengi ktm yi andırdığı icin çok beğendim

• quote:

quote:

yukiyi kullandım mondial max a göre kullanımını beğenmedim ama diğerini hiç beğencegimi sanmıyorum yuki derim bende

Xtreme max 150 kullandım yuki denemek nasip olmadı ama max bana tat vermedi açıkcası hatta 2 tane max kullandım hani digerinde sıkıntı vardır diye daha bakımlı bi arkadasın ki ama yine de beni tatmin etmedi kalıbına göre güçsüz bi motor ki Mondıal bu sene 200 lük çıkardı o Nasıl bilmem Mondıal markasını servis ve yedek parça konusunda beğenirim kendim de scooter ini kullanıyorum ama nedense max in tasarımını hiç beğenmiyorum yuki hem dayanıklı hemde güçlü olduğu söyleniyor ve açıkça söylemek gerekirse turuncu rengi ktm yi andırdığı icin çok beğendim

ben yukiyi 1 tur bindim ondan bişey anlaşılmaz zaten, kendi naked motorumdan binip ona bindim direk daha heycanı atmadan bıraktım motoru anlamak için 3-5 gün binmek lazım en az, xtreme max sudan geçerken ön tekerden bana su geliyordu bu komikti, sonra tam 1 ay bindim ona sattım zaten dedim daha sonra crf alırım

• quote:

quote:

quote:

ben yukiyi 1 tur bindim ondan bişey anlaşılmaz zaten, kendi naked motorumdan binip ona bindim direk daha heycanı atmadan bıraktım motoru anlamak için 3-5 gün binmek lazım en az, xtreme max sudan geçerken ön tekerden bana su geliyordu bu komikti, sonra tam 1 ay bindim ona sattım zaten dedim daha sonra crf alırım

Haklısınız gerçekten yorum yapmak icin enine boyuna test etmek gerekir bütün motorları ama öyle bi şansımız yok tabi herkesin yorumuna göre hareket etmeye çalışıyoruz naked dan iner inmez cross da tuhaf olur tabi :)) cross ne kadar iyi olursa olsun daha yüksek ve dengesiz motor beğenmemeniz normal :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.