Şimdi Ara

Yine bir çocuk istismarı ve yine tecavüzcülerin 60 yaş üstü çıkması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://halktv.com.tr/gundem/okurken-kaniniz-donacak-her-yardim-eli-uzatan-tecavuz-etti-842599h

Olayın özeti mahallenin 60 üstü zombileri bir çocuğa sistematik tecavüz ediyor ve mahkeme tecavüz edenleri değil intikam için onların evlerini yakan anneyi tutukluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazacak bir şey bulamadım ne yazsan boş.

• Yahu bu TCK nasıl değişebilir? Bir yolu yok mu?

• Anne tutuklanmamış galiba...Haberin sonunda evleri yaktığı için 'sanık' denmiş.

Habere dönecek olursak bu tür kişilerin ıslah olma gibi ihtimalleri yok.Bunları içeri atıp beslemek yerine kaç yaşında olursa olsun maden ocaklarında ömür boyu çalıştırmak ve 'insan' haklarını ellerinden almak en doğru cezadır diye düşünüyorum.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Kundaklamak çok ciddi suç sayıldığı için kesin tutuklayacaklar. Diğer taraftan bu sapıklarsa yaştan dolayı içeri alınsa bile 2-3 yıla salınacaklar. Adalet sistemi suçluları korumak için oluşturulunca malesef böyle oluyor.

• Bu haber şu bilmem kaç kişinin tecavüzüne uğrayan çocuk haberi değil sanırım. Maalesef yeni vakalar. Ülkede halı altında duran çok fazla pislik var.

• Forumda mezuniyeteki cocuklara tahrik oluyorum diyenler var
    Sadece disarida degil istismarcilar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Gencecik kızları elbise giydi diye mezuniyet törenine almayan akli dengesi bozukların bunlardan hiçbir farkı yok gerçekten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.