< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yine bir Egea mağduru haberlere çıkmış (2. sayfa)
-
-
2020 Kasım’da Egea HB 1.4 aldım. 2 yıldır bakımı serviste yapılır. 3. servise az kaldı. Yıllık kullanımın yaklaşık 12bin km, eklediğim yağ tam yıl ortası yarım litre. Yani 6-7 binde yarım litre yağ yakıyor ki bence abartı değil. Daha kötülerine hem de genç Audi olanlarına bindim geçmişte. Egea hala f/p araçtır ülkede.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fabrikadan tam dolu şekilde çıkmıyor. Kendim tiggo 7 pro aldım. Sıfırken baktım yağ çubuğunun 3te 1i yağa değiyor. Çubuğun maks seviyesine kadar yağ doldurmuyorlar.
Önceki aracım linea idi. Onda çubuktaki taralı alan 1 litre yağı temsil ediyordu. Motor 3.2 litre alıyordu. Yani çubuk hiç yağa değmese bile yaklaşık 2 litre yağ var demekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 19 Haziran 2023; 7:13:34 >
1,6 benzinli egealarda da yag yakma sorunu var mı?
iyi forumlar.
-
Hayır yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kul malına bu kadar değer bindirmeyin. araba mis gibi yağ yakıyor belli işte. en ucuz sıfır araba olmasa millet egea'nın yüzüne bakmaz. çoğu egea nın arkasından gidilmiyor yağ kokusu geliyor yanan yağın kokusu. bende tempra var benim araba da yağ eksiltiyor, fiatların genel özelliği bu. atmosferik benzinli fiat lar mutlaka yağ yakıyor.
-
Zaten yağ yakiyo ucuz yağ basıp gececen en iyisi
Motoru çok devirli kullananlarda çok az devirli kullananda az yakıyordur ne kadar yaktığı konusunda bu kadar kavga etmeye gerek yok. Günün sonunda kabul edilebilir sınırların biraz üzerinde yakıyor gibi görünüyor.
-
Abartın hocam abartın. Egzozdan mavi duman da atıyordur şimdi.
Yahu egzozdan yanık yağ atsa o araba nasıl emisyonlardan geçecek nasıl satışı yapılabilecek?
O kadar yağ yaksa 2 bakım arasında yağ kalmaz arabada 3 litre yağla 10 bin km gidiyor. Sizin mantıkla 2 binde bir bakıma girmemiz lazım.
-
aynen oyle. Şehir içi sehır dısı soguk hava vb de etkıler. Belkı 10 bınde 1 lıtre etksıı bıle olabılır su durumda
-
Debriyaj plakası, adam röportajda d5 plakası gibi söylüyor, haberi yapan adam da ya bu nedir demeden yazıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gumrukten kacakciliktan yakalanmis 1.2 fiat strada aldiydim 400 bin km de arac 300 km de yarim litre yag yakiyor diye sattiydik yanliş yapmişiz
kimse de D5 plakası nedir amk diye sormamış
-
d5 plakası nedir :D
-
Yollarda yağ yakan çoğu araç egea malesef , dizeli bile yağ yakıyor arkadan beyaz duman atıyor araç
-
Aynen egeaların arkasından gidemiyorum buram buram yanık yağ kokusu geliyor.
-
Ben sordum 2 gün oldu hocam
:D
-
Abartın abartın siz de abartın Egea'ya sallama fırsatı bulmuşsunuz sallayın.
Zaten 1.3 Multijet motor 50 binde yağ yakan 200 binde çöpe atılan bir motor.
-
hocam sizde egeanın avukatı gibisiniz maaş almıyorsanız uzulurum ınanın :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X