Şimdi Ara

Yine Bir HD 7790 Sorunu.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
4.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    650Ti 7790 hemen hemen aynı kartlar yerine tercih edebilirsiniz.
  • suan mobilim eve gecince yeni baslik acicam 7790 hatali seri kullanicilari vatan pc toplu iade diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam birsürü driver denedim suandaki en stabil 13.9 ama bundada sorun var amd overdrive i aktif edince oyunlarda kasma başlıyor mecburen onuda aktif edemiyorum alıp alacağıma bin pişman oldum bu kartı gtx650 ti ile arasında kaç fps oynuyorki hocam en fazla
  • Bu sorun Sapphirenin 1 gblik modellerinde de var mi

• themaniak kullanıcısına yanıt
    Dostum bende o sorunun cevabını arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Dostum bende o sorunun cevabını arıyorum.

Sistemi buyuk ihtimalle yarin toplicam bulabilirsen benide bilgilendirirsen sevinirim hocam

• Zoey26 kullanıcısına yanıt
    fark oluşacağını sanmıyorum 650Ti o.c ile 7850 ayarında kullanırsınız daha iyi performans verecektir.650ti bir oyunda geçer 7790 başka bir oyunda.
  • Gerçekten forumda yazıldı: "bu kartları almayın, sorunlu çıkıyor!" diye. 7770 alsanız biraz daha az fps alcak, ama kafanız rahat olacak. Yapabilirseniz derhal değiştirin.
  • Hocam benim bu kartı aldığımda sorunlu olduğuna dair yazılar görmedim hiç forumda hatta F/P olarak en çok önerilen kartlardan biriydi ki son zamanlar sorunları okudum ve kendimde yaşayan birisi olarak kesinlike ASUS 7790 modelini tavsiye etmiyorum kimseye bende ya GTX650 ti yada HD 7770 alacağım kafam rahat edicek en azından cünkü cidden cok sıkıntılı bir kart tüm driverlarda sorun yapıyor ama forumda sappire kullanan olupta sorun yaşamayan varsa bu konu altında yorum yazarsa cok sevinirim
  • bu yazıları okuduktan sonra iyiki 5870 i 7790 ile takas etmemişim diyorum
  • AdamRtm kullanıcısına yanıt
    Verilmiş sadakanız varmış hocam
  • basligi actim arkadaslar buyrun burdan yakin.

forum.donanimhaber.com/m_84902839/f_//tm.htm#84902839
  • Allahın cezası karttan bilmeyerek bende aldım. Sisteme takıp driverlerı yüklediğim andan itibaren bilgisayar rasgele olarak kilitlenmeye başladı ancak reset atarak normale dönüyor. 1 hatadır denemediğim sürücü kalmadı şimdi buradaki yorumlarıda okuyunca kartın çöp bir kart olduğunu anladım. Göz göre göre nasıl piyasaya sürüyolar böyle kartları anlamadım gitti yepyeni hdd yi sistemi talan ettim bu lanet kart yüzünden gidecegim vatana kafalarında kıracağım kartı. çok can sıkıcı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan223 -- 8 Aralık 2013; 10:21:24 >

• Zoey26 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, ama kitlenmelerin nedeni bana kalırsa gpu frekansı yüksek ve ona verilen voltaj az bana kalırsa birde 7790 için ayrı driver çıkarmaları lazım
  • 7790 için ayrı driver var zaten fakat ne hikmetse oda çalışmıyor. Bozuk kartları sürmüşler piyasaya şerefsizler 2 ayrı bilgisayarda denedim sürekli kilitleniyor.
  • çop kart olur mu hocam gayet iyi bir kart sadece ufak sorunları var isterseniz frekansı kart için driver düzeltmesi gelene kadar 900mhz çekin kitlenmeler kalkacaktır
  • Denedim dostum denedim frekansı düşürdüm her yolu denedim sistemi kilitleyip atıyor kenarı. 5 gün olmuştu alalı şimdi geri götürüyorum bakalım ne diyekler. 5 gündür gözüme uyku girmedi bu kart yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuka

Denedim dostum denedim frekansı düşürdüm her yolu denedim sistemi kilitleyip atıyor kenarı. 5 gün olmuştu alalı şimdi geri götürüyorum bakalım ne diyekler. 5 gündür gözüme uyku girmedi bu kart yüzünden.

Hocam bende bu karti almayi dusunuyordum fakat yorumlar hic ic acici degil. Kac dakikada bir kitlenme oluyor ve sizin kartin modeli asus muydu

• Artık bu kart için söylenecek tek şey ALMAYIN!!! zaten siz almazsanız o kart piyasadan çıkar. Piyasada satılmayan bir kartı firma niye piyasaya sürsün? Ya biraz fazla para koyun 650tib alın çok daha iyi bir kart zaten rakibi 7850 7950 değil yada daha az para verin 7770 alın. Ama şu lanet olası kartı almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: themaniak

quote:

Orijinalden alıntı: Manuka

Denedim dostum denedim frekansı düşürdüm her yolu denedim sistemi kilitleyip atıyor kenarı. 5 gün olmuştu alalı şimdi geri götürüyorum bakalım ne diyekler. 5 gündür gözüme uyku girmedi bu kart yüzünden.

Hocam bende bu karti almayi dusunuyordum fakat yorumlar hic ic acici degil. Kac dakikada bir kitlenme oluyor ve sizin kartin modeli asus muydu

Şansın varmış ki bu kadar kulanan insanın yorumlarını gördün. Ben o kadar şanslı olamadım aceleye getirip aldım. Acele işe şeytan karıştı. Modeli asus DirectCu II HD7790. İlk kartı taktığımda 3 kez windows hoşgeldiniz yazısında kilitlendi. Sonra format attım bu sefer açıldı ama bilgisayarın hızı yerlerde sürünüyor sürekli kasmalar oluyor usb takma çıkarma sesi geliyor. En sonunda kilitlenip kalıyor. Denemediğim driver kalmadı. Sonunda onboard ekran kartına bağladım driverini yükledim en ufak bir kasma donma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan223 -- 8 Aralık 2013; 12:11:25 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.