Şimdi Ara

Yine Bir HD 7790 Sorunu.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13.11 9.5 beta driver ını denediniz mi bende sorunu çözdü donma takılma vs yok asus direct cu II 2 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuka

quote:

Orijinalden alıntı: themaniak

quote:

Orijinalden alıntı: Manuka

Denedim dostum denedim frekansı düşürdüm her yolu denedim sistemi kilitleyip atıyor kenarı. 5 gün olmuştu alalı şimdi geri götürüyorum bakalım ne diyekler. 5 gündür gözüme uyku girmedi bu kart yüzünden.

Hocam bende bu karti almayi dusunuyordum fakat yorumlar hic ic acici degil. Kac dakikada bir kitlenme oluyor ve sizin kartin modeli asus muydu

Şansın varmış ki bu kadar kulanan insanın yorumlarını gördün. Ben o kadar şanslı olamadım aceleye getirip aldım. Acele işe şeytan karıştı. Modeli asus DirectCu II HD7790. İlk kartı taktığımda 3 kez windows hoşgeldiniz yazısında kilitlendi. Sonra format attım bu sefer açıldı ama bilgisayarın hızı yerlerde sürünüyor sürekli kasmalar oluyor usb takma çıkarma sesi geliyor. En sonunda kilitlenip kalıyor. Denemediğim driver kalmadı. Sonunda onboard ekran kartına bağladım driverini yükledim en ufak bir kasma donma yok.

Anladim hocam 1gb sapphire hd7790 larda da ayni sorun var midir bilginiz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7790 asus almayin derim 1gb 2gb fark eden sadece bellek bulasmayin suan bende karti iadeye goturuyorum vatantopkapiya.

• quote:

Anladim hocam 1gb sapphire hd7790 larda da ayni sorun var midir bilginiz var mi

Valla sonuçta hepsi hd7790 kullanmadığım için bilemicem ama pek farkı olduğunu sanmam. En iyisi GTX650ti almaktı fakat fiyat farkı yüzünden acele edip bu kartı aldım.

quote:

13.11 9.5 beta driver ını denediniz mi bende sorunu çözdü donma takılma vs yok asus direct cu II 2 gb

Hiç sorma betayı yükleyince windows açılmaz oldu. Zaten geri verdim kartı şu an kontrol ediyorlar vatanda.

Bu kartı söküp çekiçle parçalamamak için kendimi zor tuttum.

zaman kaybı + para israfı+ sinir bozukluğu + uykusuz geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan223 -- 8 Aralık 2013; 13:49:35 >
  • Arkadaşlar iade için götüren arkadaşlar buraya son durum ne onu yazarsa sevinirim.
  • AdamRtm kullanıcısına yanıt
    Hocam dün şöyle bir sorunda fark ettim amd control centerdan ayarlar yapmadığın sürece bazı oyunlarda gpu kullanımı maximum 80-85 i buluyordu bu sebeple kurcalayıp buldum suanda bazı oyunlarda düzelme var gpu yu tam kullanıyor bazı oyunlarda cs go gibi onlarda nedense tam kullanmıyor gpu yu ama gpu frenkansından olacağını sanmıyorum hocam bu olayın bunun sorunu %90 driver ile kaynaklı sanki driver 7790 driver ı değilde baska sürümün driver ı gibi driver sorunları çözülürse ki aklımadan şöyle bişey geçiyor 13.11 whql çıkmasını beklemeyi düşünüyorum belki yeni driver sayesinde kart düzelir hiçbir sorunu kalmayabilir ama bi yandanda sorun cıkardıca karttan soğmamak elde değil
  • Zoey26 kullanıcısına yanıt
    Kartı alalı çok zaman geçmediyse iade et derim benim kartı 5 günlüktü. Senin bilgisayar sık sık donup kalmıyorsa büyük ihtimalle driver sorunudur. Ama benim kart hiç nefes aldırmadı bana sürekli sistem kilitlenip kalıyordu. Mavi ekranda vermiyordu sadece kilitleniyordu resetlemek zorunda kalıyordum. ınternette genel olarak yorumlara bakınca karttan çok soğudum sanki her an bir problem çıkaracakmış gibi duruyor.

yerden yere vurduğum statik elektrikli ellerimle her parçasına dokunduğum HD4650 bile tek bir sorun bile çıkarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan223 -- 8 Aralık 2013; 17:10:41 >
  • bu gun karti vatana verdim alali 45 gun gectigi icin servis kaydi olusturdular.iade talep ettim servis onaylarsa iade olucak.

Haklısın insanı karttan soğutuyor ama şöylede bişey var kart gerçekten güçlü ve düşük sisteme takıldığında darboğaz etmiyor sistemi açıkcası güç kullanımıda bir okadar az yanı driver ile sorun düzeltildiğinde tatından yenmez bir ara ben 5870i verip 7790 almayı bile düşündüm 2.el fiyatı ile 0 7790 alınabiliyor ama burada sorunları okudukca karttan soğudum yanlız bu sorunlar sapphire hd7790dada mevcutmu?
  • şaka maka bn sapphire hd4650 ye verdiği sınırların sonuna kadar o.c. ile 4yıl kullandım bi mavi ekran veya kitlenme vesaire hiç karşılaşmadım hala yaşıyor açıkcası :) sapphire alıyorum ne alırsam artık asusun ufak tefek çıkan uzun süre can sıkan ekrankartlarından bıkmadımı bu insanlar şaşıyorum doğrusu ama orta seviye ve üst seviye ürünleri için demiyorum bunları
  • Bende de aynı kart var, bugün aldım acaba bir sorun çıkarırsa koşulsuz olarak 7 gün içinde iade edebilecek miyim? Bu arada kartı mağazadan bizzat aldım internetten değil yani, birde herhangi bir vatan şubesi olabilir mi yoksa illaki aldığım mı olmalı
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    Önce test ederler dostum çalışıyomu çalışmıyormu diye ve tüm aparatları kutusu eksiksiz olacak, iade edeceksen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan223 -- 8 Aralık 2013; 20:23:34 >
  • Hocam her şey eksiksiz ambalaj bantına kadar sadece çıkardım ama takarken fan anakarta takıldığı için sığmıyor bu gerekçeyle iade edebilir miyim
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    Edersin yanlız sanırsam alışveriş çeki veriyorlar yani para vermiyorlar geri. Tam emindeğilim sormak lazım.
  • Arkadaşlar msi afterburner ile downclock denedim dün.1000-1550 ye çektim kartı şuanlık sorun yok bir deneyin isterseniz
  • 7790 ı iade eden arkadaşlar vatan computer size kaç iş günü beklemeniz gerektiğini söyledi ?
  • Maul* kullanıcısına yanıt
    Hocam şuanda sorun yokmu ? beta sürücü kurmaya korkuyorum cidden..
  • 20is gunu.

• omfarcan kullanıcısına yanıt
    Fazlaymış hocam ya.. hocam birde sizde benim ki kart yüzünden pc donup restard attığında ''Windows beklenmeyen bir kapatmadan kurtardı'' diye bir yazı alıyormuydunuz ?
    Battlefield 4 multiplayer oynuyorum 9.5 beta kurulu bir sorun yok şuan bir de downclock yaptım 1000-1550 ye iyi durumda.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.