Şimdi Ara

Yine Bir HD 7790 Sorunu.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu gün kartın iadesini kabul ettiler Sapphıre hd7770 aldım çok memnunum ısınma yok, en ufak bir kasma yok, crysisi sistem ayarları alçak doku çözünürlügü orta 1080p de hiç kasmadan oynayabiliyorum. Kaç fps alıyorum daha bakmadım ama tecrübelerime dayanarak kasmadığını söyleyebilirim. Asusu birşey sanıp aldım ama resmen paramı çöpe attım diyebilirim almayın diyemiyorum asus fanatikleri laf yapar diye. alan alır Asus directcu hd7790 hiçte umrumda değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan223 -- 9 Aralık 2013; 18:37:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Battlefield 4 multiplayer oynuyorum 9.5 beta kurulu bir sorun yok şuan bir de downclock yaptım 1000-1550 ye iyi durumda.

Hocam normal hizinda sorun cikartiyo mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themaniak -- 9 Aralık 2013; 19:38:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • themaniak kullanıcısına yanıt
    Bende çıkarttı o yüzden düşürdüm, kartı vermekte istemiyorum performanslı bir kart çekicez bakalım bu durumu
  • quote:

Bende çıkarttı o yüzden düşürdüm, kartı vermekte istemiyorum performanslı bir kart çekicez bakalım bu durumu

Siz karti bi kac gun once almistiniz degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    8 gün oldu geçen pazar almıştım.
  • quote:

8 gün oldu geçen pazar almıştım.

Hocam ilk baslarda sorun yok demistiniz bi kac gun kullaninca mi ortaya cikti
    Evet dostum ya driver kaynaklı olabilceğinden şüpheleniyorum bekleyelim şu 13.11 whql bakalım durum ne olucak.
  • quote:

Evet dostum ya driver kaynaklı olabilceğinden şüpheleniyorum bekleyelim şu 13.11 whql bakalım durum ne olucak.

Ne zaman cikacak bilgin var mi hocam
  • Arkadaşlar Beta 13.11 i denedim az önce 13.9 den daha cok mavi ekran ve daha cok donmalar aldım şuanda driver olmadan kullanıyorum sistemi sorun yok yani sorun %100 driverlarda ama cok fazla soğudum bu karttan iade edip 7770 almak istiyorum BF3 te 7770 ve 7790 arasında 7 FPS fark varmış bu farkı O.c ile kapatacağımı düşünüyorum 7770 iyi o.c oluyor diye duymuştum..
  • Hocam 20 ne çabuk kabul ettiler sizin kartınızı ben sistemde oluşan sorunlardan dolayı resim çektim onları göstermeyi düşünüyorum 20 iş günü beklemek istemiyorum açıkcası hemen iade edip kurtulmak istiyorum bu işkenceden hayırlısıyla bende bi 7770 alayımda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Arkadaşlar sisteme daha dün gece format attım Win7 64 Bit Ultimate kurdum.Sistem özelliklerim imzamda yazıyor zaten bugun steamdeki oyunlarımı indirirken birden bire bilgisayar kitlendi 5 saniye sonra bilgisayar restard attı mavi ekran gelmedi ama windows u yeniden başlattığında şöyle bir yazı cıktı karşıma

Windows Beklenmeyen Bir Kapatmadan Kurtardı

Sorunlu Olay Adı : BlueScreen
    OS Sürümü : 6.1.76001.2.1.0.256.1
    Yerek Kimlik : 1055

Sorun Hakkında Ek Bilgiler
    BCCode : 124
    BCP1 : 0000000000000000
    BCP2 : FFFFFAANYY4... diye gidiyor

Bu sorun yanılmıyorsam Ekran kartından kaynaklanıyordu ustalar bir el atarsa sevinirim şunuda belirtmek isterim dün format atma nedenim bilgsayarı açamamadı bilgisayar windows yükleme ekranına gelip mavi ekran hatası veriyordu bu sebeple format atmıştım bilgisayarı cok titiz kullanan biriyim program yok denecek kadar az Cpu-z ve Gpu-z dışında program kurmuyorum zaten bilgisayara yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar cidden moralim bozulmaya başladı ayrıca asus hd 7790 kullananlar varsa sakın beta driver veya cd deki driverları kurmasını tavsiye etmiyorum resmen rezelat bir driver desteği var aldığıma pişman oldum diyebilirim..

BlueScreen of Death ... Geçmış olsun kardeşim inşallah garantin vardır yoksa birikimde para.

• quote:

Hocam 20 ne çabuk kabul ettiler sizin kartınızı ben sistemde oluşan sorunlardan dolayı resim çektim onları göstermeyi düşünüyorum 20 iş günü beklemek istemiyorum açıkcası hemen iade edip kurtulmak istiyorum bu işkenceden hayırlısıyla bende bi 7770 alayımda :)

Ben anakartımı vatana verdim şu an 25. iş günü .......

Siz kendiniz verin 2 hafta (10 iş günü) beklersiniz en fazla %90

• YigitColak kullanıcısına yanıt
    Neden bukadar uzun sürüyor hocam bi anlamış değilim birde benim nereye kartı vermem gerekiyor vatana götürüp vermeyi düşünüyorum
    Hocam birde bu BlueScreen olayı ekran kartı yüzünden oluyordur demi cünkü ben ekran kartı değiştirmeden önce hiç mavi ekran hatası almadım ne olduysa 7790 ı alınca başladı bu olaylar..
  • Bende bir sorun yok sanki ayarlarım doğrumu bilmiyorum ama sıkıntı çıkartmıyor
     Yine Bir HD 7790 Sorunu..
  • darknesr kullanıcısına yanıt
    Hocam 13.9 sürücüsündede sorun var ama siz karşılaşmamıssınız henüz kartta sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız beta sürücü kurun bendede ilk zamanlar sorun yoktu ama son 1 ay içinde baya sorunla karşılaştım hemde 3 kere format atmama rağmen az öncede 13.9 u sistemden kaldırıp 13.11 betayı kurdum bf3 e girdim 2 dk içinde mavi ekran hatası verip oyundan attı beni
  • quote:

Hocam 13.9 sürücüsündede sorun var ama siz karşılaşmamıssınız henüz kartta sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız beta sürücü kurun bendede ilk zamanlar sorun yoktu ama son 1 ay içinde baya sorunla karşılaştım hemde 3 kere format atmama rağmen az öncede 13.9 u sistemden kaldırıp 13.11 betayı kurdum bf3 e girdim 2 dk içinde mavi ekran hatası verip oyundan attı beni

Adı üstünde hocam Beta kartta sorun varsa ben nasıl anlayacağım ki sorun olup olmadığını . Bf4 de oynuyorum sorunsuz .
  • darknesr kullanıcısına yanıt
    Hocam kartı alalı 2 ay oldu 1 ay sanırım bir sorunla karşılaşmadım ama son 1 ay bana öyle çektirdiki ama sorunun ekran kartından olacağını tahmin etmiyordum özelliklede donma mavi ekran hatalarını biraz araştırdım ve aynı sorunlarla karşılaşınca anladımki kartta sorun var belki size sorunsuz kart gelmiş olabilir ama genelde tüm asus 7790 larda kartlarda sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoey26 -- 10 Aralık 2013; 0:28:55 >
  • quote:

Hocam birde bu BlueScreen olayı ekran kartı yüzünden oluyordur demi cünkü ben ekran kartı değiştirmeden önce hiç mavi ekran hatası almadım ne olduysa 7790 ı alınca başladı bu olaylar..

Hayır sadece ekran kartı hatası değildir.

Aşırı ısınan bileşenler , power supply sorunu , ram , ekran kartı , aşırı zorlanan bileşenlerden kaynaklanır.

Şurada yazanları deneyiniz ,http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/stoperrors.htm

ayrıca genek kart sorunlarında BlueScreen of Death BSOD yani olmaz :D Vatandan alıysanız arızalı veya kullanılmış ürün satmışlardır size vatan böyle şerefsizdir ama insan genede aliyor işte :D yeter ki kart seçerken yeni gelmiş stokdan alın az kalmışlara sakın dokunmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitColak -- 10 Aralık 2013; 0:53:59 >

Hocam peki neden 13.11 betayı kurunca çok fazla mavi ekran vermeye başladı ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.