Şimdi Ara

Yine Bir HD 7790 Sorunu.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
1
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aslında 5870 ile 77790 arasında uçurum yok yinede bir üst seriye geçiş yapayım derseniz Amd Tarafında 6870 veya Nvidia Tarafında GTX 650 Tİ var 2 hafta eve gitmeyecekseniz bu riske girmenizi hiç tavsiye etmem yada şimdi benim alalı 2 ay oldu kartı vatan a götürdüğümde en az 30 gün bekleyeceğim bu sebeple kararı siz verin :)
  • Zoey26 kullanıcısına yanıt
    hocam açıkcası 5870 ile 6950 arasında 2-3fps bazen fark olmuyor bu yüzden 6950 alırsam 2.el almayı planlıyorum gtx serisini sevmiyorum hocam açıkcası nvidia nın driver desteği kaliteli olmasa kartlar resmen ölecekler. anlaşılan 2.el ekran kartı aramaya devam edeceğim 5870den sonra 7790 pek iyi gelmeyecek gibi. 2 hafta sonra birde sorun çıkardımı denize atarım olan paraya olur. peki siz 7790 kullanırken sorun çıkmadığı zamanlar hangi oyunları ortalama hangi detaylarda oynadınız?
  • AdamRtm kullanıcısına yanıt
    Hocam en doğrusu 6950 biraz fazla güç tüketir ama siz bilirsiniz tabi yinede :) 7790 ile 1360x768 de BF4 BF3 FC3 BO2 gibi oyunları Ultra ayarlarda rahatca oynadım pek aldığım FPS lere bakmadım ama rahat oynatıyor
  • Zoey26 kullanıcısına yanıt
    1440x900 de benim işimi görürmü bilmiyorum açıkcası ama İndirime girmişken asus modelini aldırsam 2gb önemli sonuçta (bazen ufaktan msaa 2x yapıyoruz vram 1.5-.13gb a fırlıyor) bir akrabama memleketimde 400watt lık bir sistemde denetsem acaba sonradan sorun cıkarmı sonradan yoksa driver kurar kurmaz problem olup olmadığı anlaşılır mı?
  • AdamRtm kullanıcısına yanıt
    Hocam beni dinleyin bence bulaşmayın pişman olursunuz şuanda pc okadar kötü durumdaki kendi kendine donuyor masaüstündeki simgeler yok oluyor internette gezinirken bile donmalar meydana gelebiliyor 3-5 FPS için bulaşmayın derim hocam başınız çok ağrır 7790 iyi bir kart ama çok sorunu var gidin 7770 alıp o.c yapın diyelimki asus u aldınız ilk zamanlar sorun cıkmadı sonra 1-2 hafta sorun çıkartmayacağı ne malum cünkü bende öyle oldu sisteme kaç kere format attım bu kart yüzünden bi bilseniz hocam yinede son söz sizin eğer denemek istiyorum şansıma güveniyorum diyorsanız deneyin
  • Bir sorun yaşamadığım kartta bugün Asus un GPU Tweak programıyla fanı %80 e çıkardım ve oyuna girdim bir de baktımki gpu 300 mhz de takılı kalıyo sizce ne yapmalıyım.Vatan a götürsem değişim yaparlarmı.Üstüne para koyup Gtx650ti alsam iyi bir seçim olurmu ?(Kartı alalı 1 ay olmadı daha)

Edit:Sistemi ilk kurduğum zamanlar bilgisayar kitleniyordu sonra kendiliğinden düzeldi.Bu sorununda ekran kartından olduğunu duydum
  • muhammet_16_09 M kullanıcısına yanıt
    Götürüp iade edin GTX650 ti alın kartta bariz sorun var sizin yaşadığınız sorunu bende yaşamıştım..
  • Peki siz sorunu çözdünüz mü ?Kartı götürsem hemen iade verip GTX650 Tİ Boost alabilirmiyim ?
    Hayır çözemedim 1 hafta geçtiyse kartı vatana götürüp 20-30 gün beklemeniz gerekir servisten onaylanması lazım
  • Arkadaşlar nihayet bugun sistemi Vatan Computer'a götürebildim sistemi tertermiz bir şekilde teslim ettim yeni Windows 8.1 Kurdum ve Tüm Güncelleştirmelerini yaptım ve Vatandaki arkadaştan sistemi komple test etmelerini sorunun neyde olduklarını bulmalarını istedim tamam deyip 3-4 gün sonra bana geri dönüş yapacaklarını söylediler duruma göre sorun hangi parçadaysa onun servise gideceğini söyledi gelişmeleri burdan tekrar sizlere bildireceğim..
  • Arkadaşlar konuyu güncel tutmak istiyorum 7790 ı almak isteyenler konuyu incelesin herşeyi göze alarak alsınlar :)
  • Konu günceldir Arkadaşlar..
  • Arkadaşlar bugün vatana gittim test edilen sistemi geri aldım bana sistemde bir sorun olmadığı ve mavi ekran hatalarının yeni aldığım Klavye veya Mouse dan kaynaklanabileceğini söylediler benim pek aklıma yatmadı bu söyledikleri ilk defa mavi ekran hatasının klavye veya mouse'dan kaynaklandığını duyuyorum..
  • Bende daha önce vatan bilgisayara kasayı 2 kere götürdüm bir sorun bulamadılar.Bana çok uğraşmıyorlar gibi geldi.Bu sefer pazar günü ekran kartını götürdüm çarşamba günü ürünün yetkili serviste işlemi devam ediyor mesajı geldi bakalım ne çıkacak.
    Evet pek ilgilenmiyorlar siz yinede son durumları burdan bildirirseniz sevinirim.
  • Tamam hocam bir gelişme oldukça sizi burdan bilgilendiririm.
  • Arkadaşlar sorunların listesine bir sorun daha eklendi artık yeni 13.12 whql driverı ile GPU LOAD %0 a Düşüyor!! Bu kartı almadan önce bir kez daha düşünün!!!
  • Ben ne şanslıyım ki bir sorun yaşamıyorum uğraşmak çok can sıkıcı. Umarım düzelir sorunun
  • Hocam bu saatten sonra benim gözümde 7790 diye bir kart yok bu kartı bi şekilde iade edeceğim birdahada elimi sürmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Hocam bu saatten sonra benim gözümde 7790 diye bir kart yok bu kartı bi şekilde iade edeceğim birdahada elimi sürmem..

Ben dahil 3 adet kullanıyoruz. Bir sıkıntı yok. Benim bir ara oldu ama o sorununda sebebi PSU çıktı. Şuan tıkırında.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.