Şimdi Ara

Yine Bir HD 7790 Sorunu.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
1
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim çözünürlük 1360x768 ama ondan olacağını sanmıyorum çözünürlük GPU Load ı %0 olacak kadar etkilemez heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Benim çözünürlük 1360x768 ama ondan olacağını sanmıyorum çözünürlük GPU Load ı %0 olacak kadar etkilemez heralde..

Benim GPU kullanımı sıfıra bir tek masaüstünde ve internette dolaşırken düşüyor. Ondada sürekli değil değişken olarak dalgalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

bendede 7790 asus var ve donma sorunu bendede oluyor.yalniz benim sistem direk kitleniyor vr reset atmak zorunda kaliyorum.power 500wat ti kaldirmiyor diye gittim 750w 80+ aldim gene ayni.eski kartim 4770 ti ve sorunsuz kullaniyordum.

hocam bunun psu ile alakası felan yok benim kesinlikle kart sorunu diye düşünüyorum asus larda cok fazla şikayet okudum bu forumda acaba sappire kullananlarda varmı bu sorun benimde eski kartım hd 6790 dı hiçbir sorun cıkarmıyordu ta ki hd 7790 alana kadar sisteme bişeyler oldu zaten beta driver kurmaya korkuyorum ne yapacağım cidden bilmiyorum vatana gidip anlatsam böyle böyle sorunum var diye kartı geri alıp bana para iadesi yaparlarmı acaba

Ben de hd 7790 kullanıyorum sapphire'in.
    Forum'da bir hd 7790 sorunludur gidiyor.
    Yalnız sadece asusun modelinde var galiba alacaklar bunu dikkate alarak alsın.
    hd 7790 almak isteyenler de sapphire'in modelini tavsiye ederim.
    Sorusu olan varsa bana pm yoluyla ulaşabilirler.

• Hocam bu Asus GPU Tweak Ekran kartı kullanımını felan gösteriyormu ? bende kurup deneyim gösteriyorsa
  • Dostum Sappire kullananlar vardı bu forumda sorun yaşayan vardı Sappiredede ama en çok Asusta var bu sorunlar..
  • Arkadaşlar sanırım GPU Load'ın %0 olmasını çözdüm diyebilirim bugün Asus GPU Tweak kurdum ayrıca sistemimde GPU-Z da kuruluydu neyse SR4 de test yapayım dedim oyuna girdiğimde gözüme çarpan ilk önce GPU Load'ın %0 olması oldu tabiki onun dışında bir sorun daha gözüme takıldı GPU-Z u açınca ''Sensors'' Kısmına tıkladığımda en alttaki ''Memory Usage (Dedicated)'' gözüme takıldı Arkadaşlar burası hep ''0 MB'' hiç artmıyor oyuna girsem de girmesemde hiç fark etmiyor hep ''0 MB'' da takılı kalıyor bunun sorunu Ekran kartı belleğini kullamamasımıdır acaba eğer öyleseyse oyundaki GPU Load'ın düşmesi bundan kaynaklanıyor olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoey26 -- 27 Aralık 2013; 2:11:17 >
  • Oyunlarda sıkıntı var mı?
  • beytekin45 B kullanıcısına yanıt
    Var hocam mesela CSS 30 kişilik bot atıyorum oyun başlayınca FPS 20-30 lara kadar düşüyor aynı şekilde SR4 dede öyle çok düşük FPS ler alıyorum
  • Bu lanet karttan 12 gün önce bende aldım aldığım günden beri sorunlar bitmedi masaüstündeyken yada internettte dolaşırken donmalar kilitlenip kalmalar reset atmadan düzelmiyordu işin ilginç yanı oyun oynarken tek bir kere donma yapmadı ekran kartına yüklenmediğiniz zaman yapıyordu..

Vatan bilgisayara çarşamba günü götürdüm durumu anlattım iade istiyorum dedim test edeceğiz 1-2 gün içinde size dönüş yaparız dediler. perşembe günü tele mesaj geldi ürününüz teslime hazırdır diye.. iş çıkışı gittim ne deseler beğenirsiniz ürününüzde herhangi bir sorun bulunamamıştır.. benim şarteller bunu deyince attı dedim internete girin araştırın bu kartta herkez sorun yaşıyor tek ben değil ben neden zorunlu bir kartı kullanıyım iade alın ben para iadesi istemiyorum başka bir model ekran kartı alacağım dedim. sert çıkınca kayseri vatan şubesindeki hanfendi sağolsun peki beyfendi ozaman iade fişi verelim istediğiniz bi ürün alın dedi. kutuya garanti belgesini koymadığım için iade almadı o gün ertesi gün getirin garanti belgesini hemen iade alalım dedi. dün garanti belgesini götürüp verdim ve 270tl iade fişimi aldım bugün hd 7870 alacağım :))

Aman arkadaşlar kesinlikle 7790 almayın az daha verin en kötü 7850 alın iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manie -- 28 Aralık 2013; 7:55:56 >

• Unengine heaven 4.0 benmark testinde skorum 586 extrem ayarlarda phenom2x6 1075 ile aliyorum bu skoru.skor sizcede dusuk degilmi?
  • Manie kullanıcısına yanıt
    Hocam aynısını banada yaptılar teste verdim kartı hiçbir sorunu yok deyip gönderdiler.. 1-2 gün içerisinde tekrar götüreceğim sonuçları burdan bildirirm tekrar
  • Vatan dan mesaj geldi bugün gittim.Kartta bir sorun yok deyip geri verdiler.BIOS güncellemesi yapılmış.Dedim sorun olmasa neden getiriyim bu kadar uğraşıyım sorun olsaydı Asus iade alırdı zaten deyip yolladılar.
  • muhammet_16_09 M kullanıcısına yanıt
    Uğraşmamak için insanları oyalıyorlar hocam kabul etmiyorlar kartlarında sorun olduğunu..
  • Hd7790 mı hd7730 mu şaka yapmiyorumm???

150 lira 7730

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende asus 2gb 7790 kullanıyorum 14.7 sürücü ile kullanıyorum taş gibi kart ilk aldığım dönemde sürücüler sorun yapıyordu ama 14.7 çok iyi hatta ondan önceki 14.4 de gayet iyi

%4 enerji ve hız verdim gpu 1118mhz de çalışıyor sabit taş gibi kart çok memnunum

çok kişi iletisinde yerden yere vurmuş ama şu an sürücü güncellemiş rahat rahat kullanıyolardır kartlarını konuya 2013 de yorum yazan bu arkadaşlar geri dönüş yapıp şimdi bi yorum daha yazsalar hepsi kart çok iyi diyecektir

Yine Bir HD 7790 Sorunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-YAKUZA -- 31 Ağustos 2014; 23:22:03 >

• benimde kartım gigabyte hd7790 1 gb ancak dediğiniz sorunları hiç yaşamadım kart gayet stabil çalışıyor. Gecenlerde kartı söküp temizledim termal macununu değiştirdim bendeki macun biraz eskiydi (1.5 senelik) büyük ihtimal ondandır tomb raider oynarken sıcaklık 100 dereceye kadar cıkıyor bu normalmi sizce kullanan arkadaslar lütfen bilgilendirin olmadı yeni bi macun alıp sürecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrae

benimde kartım gigabyte hd7790 1 gb ancak dediğiniz sorunları hiç yaşamadım kart gayet stabil çalışıyor. Gecenlerde kartı söküp temizledim termal macununu değiştirdim bendeki macun biraz eskiydi (1.5 senelik) büyük ihtimal ondandır tomb raider oynarken sıcaklık 100 dereceye kadar cıkıyor bu normalmi sizce kullanan arkadaslar lütfen bilgilendirin olmadı yeni bi macun alıp sürecem.

Normal değil hocam, kart ısınan bir kart değil. Stock değilse fanınız 60-70 de durması lazım. Garanti dışıysa sökün termal macun ve fan dilimlerini temizleyin faydası olacaktır.

Diğer sorunu olan arkadaşlar çözebildimi sorunlarını.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.