Şimdi Ara

Yine Bir HD 7790 Sorunu.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stalker83

quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

ben 2 ay once asus 7790 i g.o.p vatandan aldim simdi bu karti nasil degisime yada iadeye veririm bu konu hakkinda bilgi verebilecek varmi?

Biraz sıkı bir tavırla gidin. sonuçta 2 ay 3 ay çok uzun bir süre değil

daha yeni aldığım kartta bu kadar sorun yaşadım v.s söyleyin.

konuşmayı çok fazla karşı tarafa bırakırsanız size basit bi tavırla 20 gün iş süresi der gönderir.

sorunu internetten öğrendiğinizi ve değişim istediğinizi talep edin. çek alın ve başka bir karta yönelin.

inanın kartın görselini daha görmedim ama şu forumda o modelin asus markasında sıkıntılı olduğunu biliyorum

kart almadan önce biraz da inceleme yapın marka bazında v.s sonra kart almaya gidin..

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xvso

servis suresi 20 iş gününe düşürüldü diye biliyorum. bendeki asus hd 7790da sistemi kilitliyor. vatanla falan uğraşmaktansa direk çizgiye götürmeyi düşünüyorum. işin garibi oyundayken kilitleme olmuyor.

Olabilir hocam ben 30 diye biliyordum düşürülmüş olabilir. Hocam oyun kartı zaten oyunda sıkıntı yoksa boşverin gitsin şaka yapıyorum... Hocam çizgiye götürün vatanın servisinden iyidir en azından o kadar beklemezsiniz yukarıda arkadaşın dediği gibi yapın yada. Ama ben arkadaşın dediğini yapın çünkü alacağınız kartta o çekte %5-10 indirim yapıyorlar yeni indirim geldiğinde yada şu anda indirimde olan kart varsa onu alırken combo yapabilirsiniz

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    Hocam HD 7770 almayı bende düşünüyorum pc durup dururken restard atıyor ve açılışta windows beklenmeyen bir hata ile karşılaştı yazısı alıyorum artık sinirden kartı kıracağım bu sorunun kesin karttan olduğuna nasıl emin olabilirim Anakart + İşlemci + Psu + Ekran Kartını Hepsini Vatandan aldım tanıyorlar orda beni ben şuanda gitsem 20 iş günü diye uğraştırırlarmı beni acaba yoksa sorunlu olduğunu istaplayıp orda hemen değişim alabilirmiyim
  • Stalker83 S kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinizi yapacağım tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ancak benim yukarda belirtiğim BlueScreen Ekran kartıdan dolayı olan bir sorunmu yoksa başka bişeyde sorun olabilirmi cünkü durup dururken restard atması cok can sıkıcı
  • internette biraz baktım ama işlemci den de kaynaklı olabilir

sürücüleri güncelleyin. olmadı bir format ve yeniden kurulum..

işlemci soğutucusu v.s herşeye bakın.. ayrıca sorun HARDWARE den kaynaklı yani tüm bileşenler olabilir.

ben yerinizde olcam tüm parçaları kontrol eder. hatta söküp takıp tekrar win 7 kurarım

Hocam 3. formatım oldu bu zaten :( format at oyunları baştan indir cok uzun zaman alıyor parçaları takıp çıkarmadan pek anlamıyorum zaten bütün işlemci + anakart + psu + ekran kartını vatandan aldım garantileri devam ediyor hepsinin acaba komple sistemi oraya götürsem yardım ederlermiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Hocam 3. formatım oldu bu zaten :( format at oyunları baştan indir cok uzun zaman alıyor parçaları takıp çıkarmadan pek anlamıyorum zaten bütün işlemci + anakart + psu + ekran kartını vatandan aldım garantileri devam ediyor hepsinin acaba komple sistemi oraya götürsem yardım ederlermiki

götürebilirsiniz de vatan Windows sistem v.s işleri ile uğraşmak istemez tabi ama siz söyleyin yani sisteme 3 kez format attım v.s sürekli bu oluyor diye..

ilgilenmek zorundalar.. bastırın biraz tabi şu an hala yapıyorsa hiç bişi yapmadan götürün onlarda görsün.. zaten söküp takmayı bilmiyorsanız hiç girmeyin o zaman..

hocam şöyle söyleyim bundan önce beta driver kurmuştum 13.11 o driver varken çok sık yapıyordu suanda 13.9 whql var beta driver a göre şuanda az sorun cıkartıyor şimdi ben oraya götürürm orda bir sorun cıkmaz nasıl kanıtlayacağm cidden bilmiyorum sürekli yapmıyor restard olayını ama günde 1-2 kere yapıyor
  • quote:

hocam şöyle söyleyim bundan önce beta driver kurmuştum 13.11 o driver varken çok sık yapıyordu suanda 13.9 whql var beta driver a göre şuanda az sorun cıkartıyor şimdi ben oraya götürürm orda bir sorun cıkmaz nasıl kanıtlayacağm cidden bilmiyorum sürekli yapmıyor restard olayını ama günde 1-2 kere yapıyor

eğer sadece sürücü v.s ile ilgili bir sorunsa ve bu sorunda sorunlu 7790 asus tan kaynaklı ise bunu o şekilde götürün

dediğim gibi bu kartta sorun var. ne sürücü yüklersem yükleyeyim sıkıntı çıkıyor birisinde günde 10 res atarken diğerinde 2 kez atıyor ama atıyor......

yani ekran kartını değiştirin başka bi model alın.
    tamam hocam müsait olduğum zaman ilk işim vatana gitmek olucak umarım hemen kartı geri alırlar 20-30 gün bekletmezler
  • Üstad sorunun ekran kartından olduğunu anlamak çok basit birşey.

Kartı çıkarırsınız elinizde başka eski bir kart varsa onu takıp denersiniz yada en basitinden driverı silin kart zaten otomatik olarak devre dışı kalmış olur, kartın dahili bios gpusundan görüntü alırsınız sorunun nerede olduğu anlaşılır çünkü bende aynı olayları yaşadım 7790 ile, ramlerden falan şüpheleniyordum denemediğim ram zamanlama ayarı kalmadı tam ramleri sökü götürüyordumki ulen şu ekran kartında bir yamuk olmasın dedim driverı sildim özellikle bazı gpu isteyen işlemlerde kitleniyordu aynı işlemleri defa kez yaptım hiç kitlenmedi, sonra kartı çıkardım emektar gt 520 yi taktım yine hiçbir sıkıntı yok, götürdüm kartı para koydum gtx 660 aldım taktım driverını kurdum 1.5-2 aydır sorunsuz gidiyor Allaha şükür.
  • zamanında biz konuşurken bu konuda olurmu öyle şeyyy cartttt curttt diyenler nerde acaba şuan .önsezilerimde gene yanılmadım .
  • eger bu karta sahip kullanicilar varsa istanbulda bulusup toplu iade yapalim.

• hocam ben smdi hd 7770 alsam 7790 ile aralarında kaç fps fark oynarki
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    hocam sorunun %90 karttan olduğuna eminim cünkü ramlerde sorun olsa sürekli restard atma sorunu ile karşılaştırdım 13.9 sürücüsünü kurunca beta sürücüsüne göre çok daha az hata vermeye başladı kartta sorun olduğunu hissediyorum ancak bunu vatandaki arkadaşlara nasıl kanıtlayacağım sorun o sürekli restard atmıyor sürekli donmuyor ama günde en az 1 kere mutlaka donup restard çekiyor birde kartın sorunlu olduğunu isplatlarsam orda hemen değişim alabilirmiyim hocam sizce cünkü 20-30 gün beklemek istemiyorum açıkcası
  • quote:

hocam ben smdi hd 7770 alsam 7790 ile aralarında kaç fps fark oynarki

Bakmadan birsey diyemem ama 5 7 10 vs

• omfarcan kullanıcısına yanıt
    Dostum malesef eskişehirdeyim keşke istanbulda olsaydım birlikte iade etmeye giderdik ancak benim anlamadığım olay şu asus gibi bir firma göz göre göre sorunlu bir kartı nasıl satışa sunar bunu anlamış değilim sappilerde sorun yok sanırım bütün gördüğüm sorunlar asus kartta mevcut şimdi üstüne para ekleyip kartta almak istemiyorum zaten yeterince masraf yaptım bilgisayara artık yapmak istemiyorum ya 7770 alıcam yada 7790 sappire alıcam heralde
  • Anladım hocam şöyle düşünüyorum kart değişirse gtx650 ti almayı istemiyorum nvidia kartlara nedense pek içim ısınmıyor cok fark varmı sizce gtx650 ti ile hd 7770 arasında
  • quote:

hocam ben smdi hd 7770 alsam 7790 ile aralarında kaç fps fark oynarki

5-10 arası oynar hocam. Asusun 7790 modelinin performansı fena değil. giriş seviye bir kart olmasına karşın orta seviye kartlarla yarışıyor.

ama inanın değmez 1 aydır kartı iade etmek için uğraşıyorum lanet ettim üzerine biraz daha koyup 7850 almayı planlıyorum.
  • Bildiğim kadarıyla 7790 için ayrı sürücü çıkıyordu.Onları deneyin beta veya tam sürümü fark etmez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.