Şimdi Ara

yine kapanma sorunu ve ücret iadesi hakkinda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir arkadas gecen aylarda iphone 4
    aldi. 7 8 ay oldu herhalde ama onemli degil bu.
    Aldigi cihazda kapanma sorunu oldugu icin degisim
    yapildi. İkinci cihazda da ayni sorun oldu. Onun da
    degisimi yapildi ama yeni cihaz da geldigi gibi ayni
    sorunla kapaniyor.
    Ben yaninda degilim, bana kapandigini soyledi
    sadece. Kullanimdan kaynaklanmadigini anlatti,
    boyle bi sey mumkun mu?
    Simdi para iadesi istemesini soyleyecegim ama
    bayan oldugu icin ugrasamayacakmis, hem
    anlamiyor hem de ugrasma imkani yok.
    Para iadesi sansi nedir? Prosedur nasil isliyor?
    Bilkomu arayacagim ama tuketici hakem heyeti
    yoluyla is ne kadar uzar? Cok ugrastirirlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi ,Hanım arkadaş pek anlamıyor demişsiniz,Bu yüzden sizede yanlış aksettirmiş olabilir ihtimali üzerine yorum yapacağım.

Aynı sorundan dolayı yeni bir cihazmı gönderdiler ,yoksa aynı cihaz 3 kere tamir mi gördü.?

ikinci ihtimal söz konusu ise ,kanunlar değişmediyse, bir cihaz veya ürün aynı sorundan 3 defa tamir gördüyse ,yenisi veya para iadesi talep edilebilir .

Eğer aynı sorundan 3 farklı cihaz verildiyse ve sorun devam ettiyse ,ki kapanma problemi için ,arka arkaya 3 iphone 4s de olduğunu düşünürsek bukadarıda olmaz dedirtsede yine para iadesi talep edilebilir.

Fakat bunları Hakem heyetine ,belgelemesi ,ibraz etmesi gerekecek.

Eğer gercekten sıfır ambalajı açılmamiş 3 farklı cihaz verildi ise farketmez ,ancak aynı sorundan 3 defa aynı cihaz gelip gitti ve servis yeni olmadığı halde, aynı cihazı yenisi ile degistik diyerek sorun çözümemişse ,tüm bunları,dilekçe yazarak , fatura vb evraklarla birlikte destekleyip belgelemesi gerekli.

Gerisi başvurduğunuz Tüketici Hakem heyetine kalmış.
    Biraz uzun sürsede ,zor olsada ,eninde sonunda para iadesi alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Şimdi ,Hanım arkadaş pek anlamıyor demişsiniz,Bu yüzden sizede yanlış aksettirmiş olabilir ihtimali üzerine yorum yapacağım.

Aynı sorundan dolayı yeni bir cihazmı gönderdiler ,yoksa aynı cihaz 3 kere tamir mi gördü.?

ikinci ihtimal söz konusu ise ,kanunlar değişmediyse, bir cihaz veya ürün aynı sorundan 3 defa tamir gördüyse ,yenisi veya para iadesi talep edilebilir .

Eğer aynı sorundan 3 farklı cihaz verildiyse ve sorun devam ettiyse ,ki kapanma problemi için ,arka arkaya 3 iphone 4s de olduğunu düşünürsek bukadarıda olmaz dedirtsede yine para iadesi talep edilebilir.

Fakat bunları Hakem heyetine ,belgelemesi ,ibraz etmesi gerekecek.

Eğer gercekten sıfır ambalajı açılmamiş 3 farklı cihaz verildi ise farketmez ,ancak aynı sorundan 3 defa aynı cihaz gelip gitti ve servis yeni olmadığı halde, aynı cihazı yenisi ile degistik diyerek sorun çözümemişse ,tüm bunları,dilekçe yazarak , fatura vb evraklarla birlikte destekleyip belgelemesi gerekli.

Gerisi başvurduğunuz Tüketici Hakem heyetine kalmış.
    Biraz uzun sürsede ,zor olsada ,eninde sonunda para iadesi alırsınız.

Yenisiyle degistirklerini soyledi arkadas, ilk cihazi 5 6 ay kapaksiz jelatinsiz kullandi sifirla degistirildigi belli, ikinci cihazi ise 1 ay kullandi ve kosesine ciddi bir darbe aldi hatta. Ucuncu cihaz ise geldigi gibi ariza. Kapak degistirip yeni cihaz gonderdik deme durumlari var midir ki? Ben yaninda olsam imei numarasindan bakardim da kendisi duz kullanici.

Simdi hocam cihazi ben alsam ve fatura isminden farkli olarak tuketici hakem heyetine ben basvursam bi hak talep edebilir miyim? Davayi kazanmam durumunda para iadesi icin hesap bilgilerim mi alinir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.