Şimdi Ara

Yine Kararsızım (Yorum Yazın İhtiyacım Var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba (Niye her konu açtığımda uzatıyorumki genlerde olsa gerek neyse )

Ben Birkaçtane Char Denedim Beni Öldürdüler Taxileri sevmem Elle kasmayı Dahaçok severim (Pvp de Charı Daha iyi kavradığımı düşünüyorum)
    Denediğim charlar !!!!Tabi Bunları Nobca Denedim !!!!! Sizin Deneyiminize güveniyorum

Wizard = Sonradan iyi olmaya başlıyor gibi seve bilirim ama trader de attan indigi vakit mor pardon ama thiefler 5sn bilemedin 10 snde gebertiyor arkadaşım ya oynayamıyor yoksa wizler gerçekten öyle =(

EU

Warlock=Birseye benzemez Diye açmaya korkuyorum hatta açanları görünce özeniyorum (İlk veya az olan şeyleri denemeyi severim)

Dual Axe= Denedim Kasarken Stun Bleed vs vs olduğunu gördüm ama Two hand Daha iyi buna karar verdim

Twohand= İyi dangeler orta ama power lvda ondan yavaşını görmedim XD Oyüzden bana sakın T2h demeyin

Onehand=Kullanıcılara hakeret etmiyorum ama bence zaman kaybı onun yerine ch Blade daha iyi

Dagger=40 lv a kadar kasmak nasip olmadı ^^ ama olmaz Ff denedim ( deneme amaçlı 80k spli) sevmedim sadece tek atabildigimi keseyim diyorum ama çok az vuruyor onun yerine wiz daha mantıklı ama tek birşeyine hasta kaldım tamamen warrior katili stun ve bleed tutarsa XD

Baarddd ^^ =Çok severim kendisini açtığım zaman herkez bana bardı kapa çok kötü rezil edersin charı fln desede demenek isterim (Baya Pt de yer tutuyor ^^^^^)

Cleric=Yan olarak kullanıyorum iyi olsada yavaş bard daha mantıklı ( Anti Warlock ve De Buff olsada Piller dahamantıklı )

CH

Nuker=Hmmmmm nuker de kötü birşey var daha sağlam olsada wizlere göre yavaş wizler tek de yiyebilir tek de atabilir nukerler tekde yiye bilir 2 dede alabilir =(

Bow= İnt olmaz diye düşünüyorum Bu sitede vardı yorumlardan dolayı söylüyorum Str olabilir ama yorum yok kararsızım işte ama kasamıya bilirim

Glave=(Yanlış yazdıysam özürdilerim XD) Str Olarak bana iyi geliyor ama yavaş gibide yaratıklarla boğuşuyormuş gibi geliyor O_o

Spear 7/1int = Cıh olmaz onun yerine nuker ^^ ( buda nuker olabilir ) size soruyorum zaten XD

Blade=Pvp İçerisinde Olabilir bir adam var samarkandın önünde giriyor ipucu Dian Tr serverda 50k hpsi var maşşallah bladeler çin filmlerinden fılamış gibide olsada yaratıklarla muck muck yaratığı öldürene kadar yaratıkla kanka olurlar ^^

Eklemeyi Unutuyordum Önereceğiniz Char

Bunlar Olursa + İyiolur
    Hızlı Mob kessin ( Seri )
    Mob Keserken zevkli olsun (nasıl mı Zevkli işte ^^)
    Pvp De iyi olsun Ezilmesin Garibim
    Joblarda Varmı benim önüme Çıkan Thief/Trader/Hunter Desin ^^ kükresin
    Ay Banane Stealth yaptın nob nob sheldi açtın Extreme basma bana dedi bunu >.< ( Bunları dienlerin charıları gibi olmasın XDD Yakında bunlar itemleri çıkar ölye gel der )

Tahminimce Büyükbir İhtimal

Wizard-Bow(Bulid??)-Glave(str) çıkacak Olsun Ben sizden Duymak istiyorum ^^ ( Önereceginiz charın skillerinide yazarsanıs Örn 80cold-30light-80ire Gibi)

Sp ticket Alcam İnşallah Yarına Teşekkürler Sizleride Yordum Ama =(

Bakın bunu tekrar tekrar söylüyorum söylememin sebebi Oyunda Yaşı Küçük olan veyatta yaşı büyük beyni Küçük olanlara söylüyorum sen hakaret ettin laf ettin bıdı bıdı uğraşamam onlarla >.< beni delritmesinler zaten Lol yazdığımda sen kime nob yazdın diye çıkışıyorlar kafayı yicem

Herkeze İyi Akşamlar /Günaydın =PP Bekliyorum yorumlarınızı yazmazsanız darılırım

• Rogue / Cleric aç ve başla, ama cleric olması şart.

Hızlı kassın diye bard açarsan pvp işi yalan olur..
  • Str bow hem critlerele iyi damageler verirsin hem uzaktan vurarak seri kasarsın hemde str ci oldugun için pwplerde iyi olursun sahsen bende bi bow var +3 setle bile 5 kişi anca yatırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Rogue / Cleric aç ve başla, ama cleric olması şart.

Hızlı kassın diye bard açarsan pvp işi yalan olur..

+1

Ben eu char hiç sevmeyen ch nuker hastasıydım ama roque/cleric char aldım başlarda çok şüphelerim vardı nasıl kullanacağım hakkında hatta pvp lerde çok yattım başlarda ama insan alışınca pek yatmıyor cleric konusunda arkadaş yine haklı recovry+bless+ws olmadan kasmaktada skıntı çekersin ve şuda bi gerçek hiçbir charda seti sağlam olmadan zevk alamazsn pvp de jobda yada mobda

• Xbow/Bard aç derim Neden bard dersen partylerde tambour yada dancing açıp oturabiliyorsun ve kasılıyorsun. Partydeki cleric bazen mana cycleye ihtiyaç duyuyor onada bot ayarladığın zaman kebap
  • =( Ben Ama Xbow İstemiyorumm ^^ sevmiyorum onları 43 lv vardı ama Hoşuma gitmedi pvpde tamam iyi ama pvm de pek iyi olduğunu söyliyemiyeceğim kendimi kastırmıyorumki kendim kasıyorum =( yaratıklarla baya uğraşıyor örnek Extreme i açmadığım vakit yaratıkla boğuşuyor açtığım vakit de Yaratıklar bana ks yapıyo ve BOM XD öldürüyorlar Ben Daha Değişik birşey denemek istiyorum =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: manester123

=( Ben Ama Xbow İstemiyorumm ^^ sevmiyorum onları 43 lv vardı ama Hoşuma gitmedi pvpde tamam iyi ama pvm de pek iyi olduğunu söyliyemiyeceğim kendimi kastırmıyorumki kendim kasıyorum =( yaratıklarla baya uğraşıyor örnek Extreme i açmadığım vakit yaratıkla boğuşuyor açtığım vakit de Yaratıklar bana ks yapıyo ve BOM XD öldürüyorlar Ben Daha Değişik birşey denemek istiyorum =/

Değişikten kasıt ne yaw bütün buildler ortada eu da en değişik yapabileceğin warlock bard olur
    Daha önce hiç Warlock/Bard görmemiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya tamam Ch char önerin bare XD
  • 43 Lv kastım diyosun, 43 Lv da var olan skiller belli,

Üstündeki itemların lafını bile açmıyorum,

Premium, devil vs. olmadığından eminim.

Nasıl iyi atak yapmayı bekliyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

43 Lv kastım diyosun, 43 Lv da var olan skiller belli,

Üstündeki itemların lafını bile açmıyorum,

Premium, devil vs. olmadığından eminim.

Nasıl iyi atak yapmayı bekliyosun ?

• AHY AHY <.< HOŞUMA GİTMEDİ İŞTE başka char önerin diyorum ha tamam sizden bukadarsa birşey diyemiyeceğim Demmekki. Ch çar önerilerinizi bekliyorum
  • Birşey diyeyim sana .
    Her charın kendine göre + ları ve - leri vardır bi char mükemmel değildir! olamazda kullanacağın chara sen karar vereceksin ve + larının - lerinden çok olduğunu düşüneceksin ve severk oynicaksn önemli olan senn oynadığın charla senin zevk alman .
  • Kendm kasarım diosan eulardan bi wiz/ cleric yada xbow kasabilirsin dicektm. onlarıda istemiyorsun. Eu pt charıdır Chinede solo charı. sen belliki chine arıyorsun.

Ardkşın dediği gibi mükemmel char olsa herkez onu kasardı ztn. cold*light*blade deneyebilrisin. Belki bu seni tatmin eder.
  • Abi Bu dedigin özelliklerin hepsi bir çarda olsa herkes onu kasardı
  • Düşük lvllarda hiç bi charla zevk alamazsın. Tavsiyem bow hem rahat kasılır hemde kolay kolay kesilmez.
  • nuker deneyebilirsin. botla kasılabilen en kolay chardır. hem unique hem pvp yapabilirsin.
  • 4 Ever Chinese Blader

Dipnot: Skiller: Bicheon 110 Fire 110 Light 70 Cold 40
  • str Bow ama Yan skil ateş ve Buz ama Buz el yakması ve Ates el yakmasını maxLarsan Super olur her alanda İşini görür Pwp oLsun Canavar kesimi oLsun Baya bir SagLam char olur Ve 110FF Oldukdan sonRa 110 e bile kendi tek char kasabılır hiç zorlanmadan wiz 107lv de tek kasamaz xbow kasamaz ınt charlar kasamaz dagger one handed axe two handed blade bu charlar kasabılır demıcem bu charlar 1 mob kesene kadar Bow char 2 mob kesıcegine garantide verırım :D simdiden iyi oyunLar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.