Şimdi Ara

Yine Teleservice yine sorun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok Gecmis Olsun Hocam Ama Buda insanlik.Disi 38 Gun boru degil.valla ben 1 hafta dayanamadim.samsung servisine agizlarina tukrudum sivadim orda tuketici heyeti dedim.verin.cihazi bana kalkip cihaz yapilacak hediyeler filan gercekten servisler cok.uc kagitci sonuna.kadar hakkinizi arayin gerekirse hergun telefonla defalarca arayin bu telefona 1500 tl para verip kimsr rezil olamaz bu ulkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın arkadaşlar garantili cihaz, y.dışından alıyorum hem ucuz hem garantisiz başımda ağrımıyor hiç, nasıl olsa garantilide de sonuçlar aynı yine para veriyorsun hep kullanıcı hatası zaten. Birde bu teleservice bütün telleremi bakıyor onu anlayamadım ben.
  • gorkem2626 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ama başa gelen çekiliyor.Bugün Sony 38 gün sonra ilk defa beni aradı ve sorununuzu çözeceğiz dedi.Değişim istiyorum dedim onlara da.Bekliyoruz bakalım kaç gün daha sürecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w910w910

Haklısın hocam ama başa gelen çekiliyor.Bugün Sony 38 gün sonra ilk defa beni aradı ve sorununuzu çözeceğiz dedi.Değişim istiyorum dedim onlara da.Bekliyoruz bakalım kaç gün daha sürecek.

Gercekten allah yardimciniz olsun ne diyim 38 gun cok.uzun bi surec ugrassaniz.birakin telefonun parasini araba parasi alirsiniz
  • gorkem2626 kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

Almayın arkadaşlar garantili cihaz, y.dışından alıyorum hem ucuz hem garantisiz başımda ağrımıyor hiç, nasıl olsa garantilide de sonuçlar aynı yine para veriyorsun hep kullanıcı hatası zaten. Birde bu teleservice bütün telleremi bakıyor onu anlayamadım ben.

hocam çok haklısın
    SONY EURASİA GARANTİLİ aldıkda noldu. hüsran!
    sony eurasia garantili ve teknik servisi teleservice olan cihaz almayın aldırmayın!
  • Merhaba arkadaşlar benimde telefonum Sony xperia Z daha 1. ayında su geçirdi Teleservice benden de para istedi yapmayın geri gönderin dedim. Hakkımı hukuki yollarla arıyacağım. Dava açın sizde hakkınızı arayın tüm mağdurların birlikte dava açmasını umuyorum. En azından Sony Türkiye bi kendine çeki düzen versin.
  • benım tlefon gıdelı 1 ay oldu. degısım cıhazı beklıyom. bugun telefondan aradım ımeı no mu gırdım kkaç kez. hemde dogruca. hepsınde boyle bı kayıt bulunmamaktadır yazıyor sımdıde. daha once boyle bısey demıyordu. bızım telefon uctu mu ne oldu. bana da mahkeme yolu gozuktu sanırım.
  • Bütün firmalara teleservismi bakıyor? Arkadaşın blackberryede bunlar bakmıştı ?

Telefon alırken sormak lazım artık bu firma varsa uzak durmak lazım..
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Değişim derler anakartı değiştirip verirler merak etmeyin.O da 40.güne doğru.
  • Bende telefonumu verirken aslında cok tedirgindim internette şikayetvarda zaten 2k şikayet varken burada ise aynı oranda epey şikayet dolu iken artık iyi birine mi denk geldi telefon serviste bilmiyorum tam 20.ci günde telefon tamir edilip elime ulaştı. Şuan 10 gün oldu sorunsuz kullanıyorum model xperia p.

Sizlerinde telefonlarınız kısa zamanda tamir edilir umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 11 Ekim 2013; 17:52:22 >
  • Güle güle kullanın hocam inş.Yanlış anlamayın ama nokta ve virgül kullanırsanız daha anlaşılır olur yazdıklarınız.Biraz zor oldu okumak
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

Teleservice pişmanlıktır. Artık telefon seçerken garantisine bakıyorum teleservice mi diye

Kesinlikle haklısınız; ben sadece teleservis garantili ürünleri almamakla kalmayıp, çevremdeki dostlarımıda katı bir biçimde teleservis hakkında uyarıyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: portios

quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

Teleservice pişmanlıktır. Artık telefon seçerken garantisine bakıyorum teleservice mi diye

Kesinlikle haklısınız; ben sadece teleservis garantili ürünleri almamakla kalmayıp, çevremdeki dostlarımıda katı bir biçimde teleservis hakkında uyarıyorum....

Artık ben de öyle yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eso1905

Merhaba arkadaşlar benimde telefonum Sony xperia Z daha 1. ayında su geçirdi Teleservice benden de para istedi yapmayın geri gönderin dedim. Hakkımı hukuki yollarla arıyacağım. Dava açın sizde hakkınızı arayın tüm mağdurların birlikte dava açmasını umuyorum. En azından Sony Türkiye bi kendine çeki düzen versin.

hocam nasıl yapacaz o işi benim cihazda su aldı şimdilik sony mobile face book sayfasına mail attım sony sitesinden destek bölümünden mail attım bekliyorum şimdilik daha cihaz işlem sırasındadır yazıyo ama sıra gelince büyük ihtimal benden de para istiyecekler nası olcak bu mahkeme işi tüketici hakları falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: w910w910

Güle güle kullanın hocam inş.Yanlış anlamayın ama nokta ve virgül kullanırsanız daha anlaşılır olur yazdıklarınız.Biraz zor oldu okumak

Sağolun, Ayrıca acele yazdım ondan öyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keles1234

quote:

Orijinalden alıntı: eso1905

Merhaba arkadaşlar benimde telefonum Sony xperia Z daha 1. ayında su geçirdi Teleservice benden de para istedi yapmayın geri gönderin dedim. Hakkımı hukuki yollarla arıyacağım. Dava açın sizde hakkınızı arayın tüm mağdurların birlikte dava açmasını umuyorum. En azından Sony Türkiye bi kendine çeki düzen versin.

hocam nasıl yapacaz o işi benim cihazda su aldı şimdilik sony mobile face book sayfasına mail attım sony sitesinden destek bölümünden mail attım bekliyorum şimdilik daha cihaz işlem sırasındadır yazıyo ama sıra gelince büyük ihtimal benden de para istiyecekler nası olcak bu mahkeme işi tüketici hakları falan

bekleyin önce servisten size o cevap gelsin gidin telefonu alın yanında servisin su geçirdi kullanıcı hatası dediği kağıtta olacak. sonra faturayı o kağıdı filan alın tüketici hakları derneğine gidin. Telefon suya dayanıklı diye satılıyor reklamlarında suya sokuyorlar fakat benim telefonum su geçirince garanti kapsamı dışında kalıyor. Ayıplı mal satıp hatalarını kabul etmiyorlar de. Onlar sana yardımcı olacaklar zaten. He ben bu şekilde uğraşmam diyorsan git bi avukata anlat derdini. Tüketici haklarına gittin mi dersede gittim ama sonuç çok uzun sürecek de 6 ay filan sürüyo çünkü. Avukatla dava açmayı da deneybilirsin.

• eso1905 kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu cihazı ikinci el aldım bi sorun olurmu faturada benim adım yok. ayrıca bekliyorum şimdlik siz ne yaptınız ne sonuç aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: keles1234

hocam ben bu cihazı ikinci el aldım bi sorun olurmu faturada benim adım yok. ayrıca bekliyorum şimdlik siz ne yaptınız ne sonuç aldınız

arkadaşım öyle görünüyor ki hiç bir sonuç alamayacağız. bununla ilgili bir konu açacağım zaten malesef üzerine bir bardak su iç.
  • DeLiCe_DoLuCa D kullanıcısına yanıt
    Müşteri imza atmaktan imtina etmiştir yazarlar olur biter. Zaten kamera kayotları da vardır gerekirse...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.