Şimdi Ara

Yine Teleservice yine sorun! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de sensör sıkıntısıs var otomatik aydınlatma zımbırtısı çalışmıyor bu işlerle uğraşacak olmak canımı çok sıktı yarın ik admı atacağım aldığım yerle görüşeceğim direk 7 günü dolmadı telin değişim isteyeceğim umarım sonuç güzel çıkar.

Bu ne arkadaş hapis gibi gün sayıyor insanlar.. Reklamlarda şa şaayı eksik etmeyen markalar telefonlarına koydukları uçuk fiyatlarla, bunları alan ve bir şeyler bekleyen insanlara biraz da değer verseler keşke.

İnşallah hepimiz yüzümüz gülerek kurtuluruz arkadaşlar.
  • benim böyle ser servis sağlayıcı firmada müdürlük yapmış bi arkadaşım var, söyledikleri aynen: "MÜŞTERİ KÖTÜ NİYETLİDİR, GÖRDÜĞÜM MÜŞTERİLERİN ÇOK BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU KÖTÜ NİYETLİ" ama bu arkadaş da servislerde çalışanların boş beleş insanlardan oluştuğunu kabul ediyo

neyazıkki olay bu, şurda bakıyorum halen daha telefonların servislerde ciddi ciddi testten geçtiğini falan zannedenler var yapmayın arkadaşlar, orda 2-3 tane boş beleş eleman, işi gücü önüne gelen telefona müşteri hatası diyebilecek bahane aramak

bizim şirketten arkadaşın xperia z güncelleme sırasında güç kesilmesinden dolayı bozuldu, ve sorunu aynen yazarak servise yolladı (müşteri hatasıysa bile kabul etti yani) ama servisten gelen cevap şok edici: TELEFON SU ALMIŞ, GARANTİ İPTAL, TAMİR ÜCRETİ: 1400TL

ulan nerenizden uydurdunuz, ne suyu, adam su değdirmemiş telefona açık açık söylemiş hemde kendi hatasını. teleservice her gelen xperia z'ye su geçirmiş damgası yapıştırmaya çok alıştı sanırım buna da yapıştırmışlar direk

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Bana da yapıştırdı hocam...Su geçirmeyen cihaza 657 lira istediler anakart değişimi gerek dediler üstelik garantimde devre dışı kalmış oldu haliyle.2 aydır yaptırmadım kullanıyorum en ufak bir sorunum yok.Şimdi şarj kapakçığı bollaştı biraz onun için gönderecem ama şerefsizler garanti dışı bıraktılar cihazımı.Bu seferde şansımı asya tekelom ile deneyecem belki onlar garanti çerçevesinde onarım yapar.
  • emrecelik85 kullanıcısına yanıt
    şu sony servisi yüzünden z1 mini yi alacaksam bile yurt dışından getirtcem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitaga32

quote:

Orijinalden alıntı: eso1905

Teleservice mi aman aman düşman başına :) benmde xperia z su geçirdi gönderdim. 'anakart iptal yenisini takmamız lazım garanti kapsamı dışında kalıyo dediler para istediler.' kabul etmedim telefonumu gönderdiler. Telefonun kapatma tuşuyla ses kısma tuşuna aynı anda bastım telefon ekran görüntüsü yakaladı ve o deklanşör sesi çıktı. Anakartı iptal olan bir telefon nasıl yapıyo bunları ?

kardeş aynı anakart bozugu şeyini bana da verdiler 675 tl ye ne yaptın sen

üzerne bi bardak su içtim malesef
  • Şu pasaport kaydı olayı olmasa hep Garantisiz telefon alırım şahsen, ama pasaport kaydının düşmesi de beter bişi bunların daha beteri ise tele servis .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w910w910

yarın 50. gün

hangi bölgedeki servise yolladınız izmir ,ankara, istanbul mu
  • arthur90 kullanıcısına yanıt
    izmire verdim ordan ankaraya yolladılar
  • arkadaş lar 50 gün oldu gelecek. ben evimi degistirmek mecburiyetindeyim. 1 gun sonra tasinicam. adres icin şimdi ne yapmam lazim ya.

• arkadaşlar telefonumun tamiri başarıyla bitirilmiştir kargo sırasını bekliyo yazıyo sıvı teması vardı cihazda kamerada buğulanma falan garanti kapsamında tamir edilmiş cihazım
  • keles1234 kullanıcısına yanıt
    Çok şanslısın adamlara ne dedin bende gönderecem bir kaç güne sarj kapağını falan değişmeleri için
  • emrecelik85 kullanıcısına yanıt
    hocam kendi hataları ama kronik siyah leke problemi vardı cihazda verdim makineyi tamire yaptılar sonra aynı gün su döküldü masaya cihazda masada duruyodu su akşam farkına varamadım sabah bi kalktım su almış kamerada buğulanma var hemen gittim servise geri verdim anlattım herşeyi mailler falan attım sony ye facebooktan kendi sitelerinden falan hocam sonuç böle oldu çok şükür
    Yine de elinize almadan emin olmayın.Biliyosunuz teleservice sağlam cihazı bozuk verebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Yine de elinize almadan emin olmayın.Biliyosunuz teleservice sağlam cihazı bozuk verebiliyor.

hocam bu saatten sonra sıkıntı olmaz umarım ayrıca cihazı servisten aldığımda gayet iyiydi kapak kalkması v.s bişey yoktu ama artık suya sokmam bence kamera değişti bide contasını değiştirmişlerdir su almasın diye bidaha ama bakalım hangi parça değiştiğini ne yapıldığını nerden öğrenebilirim acaba
    Söylemiyorlar hocam ben çok muattap oldum bu lanet servisle.Parça değişmiş hangi parçanın değiştiğini söyleyemeyiz diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Söylemiyorlar hocam ben çok muattap oldum bu lanet servisle.Parça değişmiş hangi parçanın değiştiğini söyleyemeyiz diyorlar.

anladım hocam peki hangi distribitörler iyi TR de bide sony distribitör değiştircek diyolardı yakın zamanda ne kadar doğru acaba
    Hocam bunların iyisi yok ya.Her firmada ayrı bir dert var.Ama yine de kötünün iyisi olarak kvk genpa falan teleservis den daha iyidir.Sony evet yakın zamanda sony eurasia garantisne alacak mobil telefonlarını ocak olarak söyleniyor ama bekleyeceğiz.Samsung gibi kendisi bakacak yani telefonlarına.
  • tele servis kadar berbat bir servis yok adamlar xperianeo telefonum vardı 1metreden yere düştü kapandı cihaz gönderdim cihaz yandı isterseniz yenisi ile takas yapabiliyor fiyat olarak 800tl istediler 1senelik cihaz için ben telefonu 735tl gibi bir fiyat a aldım.

telefonu iade edin dedim bağırdım çağırdım telefon geldi içini söktüm geri taktım çalıştı.. maşallah 1seneden beri kullanıyor um hiç birşey olmadı..

• bugün 69. gün arkadaşlar.parça bekleniyormuş şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: w910w910

bugün 69. gün arkadaşlar.parça bekleniyormuş şu an

benim de 62. gun delirmeye basladim. gülüyorum sinirden.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.