merhabalar ben ilker boylu bi sorunlar karşılaşıyorum bu nedir acaba
aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak ethernet denetleyicisi var bunun driveri yk51x86 buldum fakat nasıl yüklenicek bilmiyorum ingilizcem yeterli değil yardımcı olabilecek biri varı acaba forumda
Anakartının markasını öğrendikten sonra modeline göre diriverlerini bulmak kolaylaşacak tabiki. Bunun için AIDA32 programını buradan indirerek kurulum gerektirmeyen bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz.
quote:
Üreticinin açıklaması: AIDA32, son derece ayrıntılı yazılım/donanım bilgileri sağlayan bir sistem bilgisi ve benchmark aracı. Programın veritabanında yer alan işlemci, anakart, sabit disk, çipset vb. sayesinde, PC'nizin bileşenleri hakkında pek çok bilgiye ve online kaynağa erişebilirsiniz. Bilgileri ekranda görebileceğiniz gibi, HTML, CSV ve XML formatında rapor olarak kaydetmeniz de mümkün. AIDA32 herhangi bir kurulum gerektirmiyor. Boş bir klasöre açtıktan sonra, aida32.exe dosyasını çalıştırmanız yeterli. AIDA, çeşitli bileşenler ve ayarlar hakkında tavsiyeler de veriyor.