Şimdi Ara

YKB İnternetten Yapılacak Gıda Alışverişlerine 200/20 TL Worlpuan!(Sadece 2 Şubat’ta Geçerli.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
4
Favori
991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YKB İnternetten Yapılacak Gıda Alışverişlerine 200/20 TL Worlpuan!(Sadece 2 Şubat’ta Geçerli.)
    YKB İnternetten Yapılacak Gıda Alışverişlerine 200/20 TL Worlpuan!(Sadece 2 Şubat’ta Geçerli.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bankaların puan yüzdelerini azalttığı şu günlerde güzel fırsat, ancak kombo yapacak bir durum göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Play kart 150 ye 10 ile birleşebilir.

• her güne zamla uyandığımız güzel ülkemde sonra harcamak için çek alabileceğimiz site var mıdır.

• Hangisindeki infdirimle birleşir, masteprass ile 200/50 vardı bitmiş galiba

• Kombo önerisi var mı?

• Ykb iyice bitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istegelsinde ilk alısverise kod vardı bilen var mı daha once alısveris yapmadım hic oradan

• Migros sanalda Prime 150/20 ile ancak kombolanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosesoysahin -- 2 Şubat 2021; 12:16:29 >
  • İstegelsin 180/30 indirim+30chippin ile birleşir, 230/80 olur.

230 liraya chippin kodu düşer, 200 ve üzeri yapı kredi ödenir 20 world puan gelir, 30 da chippin gelir.

• kosesoysahin K kullanıcısına yanıt

Migros ertesi gün teslimat olursa, sayaç işlemez. Müşteri hizmetlerini ararsınız, derdinizi anlamayan birisi çıkar. Banka kendi mülkiyetinde olduğundan, kavga dövüş kayıt açtırırsınız. 20₺ karşılığında, aksiyon tadında anlar yaşarsınız.

• Eko kart da geçerli mi?

• manager79 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu merak ediyordum ileri tarihki sipariş provizyonda bekliyor sanirim oyuzden sikinti cikiyor.
  • ben istegelsinden soyledim direk 20 puan geldi.

• İşlemi bugün yapsanız bile market teslimatı yarın yaparsa, faturalaması yarın olur. 20 TL yi de vermemek için 40 takla atar ykb bilginiz olsun.
  • getirde kişiye özel 135 e 35 tl ile kombo olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.