Bildirim
YKS 2020 SIRALAMA
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
91 tyt 68.75 ayt obp 92 kaç k gelir beyler
13k falan -
8-9k arası -
Geçen sene ile fazla oynamaz hocam 5-6 k ekleme sakın forumdaki insanlar gibi. Geçen sene yazınca kaç geliyorsa 1 k kötüsü kadar gelebilir
hocam geçen yıl 4-5k civarı gelmiş bu yıl da 7-8k diye tahmin ediyorum max
6-7k gelir bence -
6k -
En iyi ihtimal 10k bro. Hemen hemen ayniyiz ben kabullendim sen de kabullen bence.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
benim manitada senle aynı net ama onun obpsi 88. senin 7k onun 9-10 gelceğini düşünüyom inşallah -
Bende de 94 tyt (işe yarar mı bilmem 21 türkçe 37,5 mat 15.25 sos 18.75 fen) ayt 77,50 obp 86.5 sizce ne gelir sayısalcıyım. Bu arada dershane hocam 13-15k arası diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagoteak -- 29 Haziran 2020; 12:40:9 > -
Ayt çalıştım kanka eğer seneye girecek arkadaşlar var ise kaynak tavsiye edebilirim.Bu arada bu kesin değil matta emin değilim full olabilir;ama fen 1 yanlış;ama karamsarım daha kötü gelebilir sıralamam Tyt batırdı. Allah herkesin gönlüne göre versin. -
hocam 78 aytye 15k saçmalamış kesinlikle daha yüksek gelir hamda obp ne kadar atar bilmiyorum
93 tyt 67-68 ayt 80 obp 20 binden kötü gelir mi sizce?
12kya kadar razıyım umarım daha da yukarı çıkmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- biyokimya tus puanları
- efişinado ne demek
- kırık obp
- 23 yaşında üniversiteye başlamak
- telegram deneme cevap anahtarı grupları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X