Şimdi Ara

Yks 2025 150k yapabilir miyim?(Sayısal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yks 2025 hazırlanıyorum çalışmaya başladım 30 gündür ama matamatik netimi artiramiorum 10 günde matamatik temel atma kitabını alsam bana yardımcı olurmu ondan sonra 345 matamatik çöze bilecek seviye gelebilirmiyim ve şehir dışına cikacam Eylül'de baslicam tekrar 130-150k yapabilir miyim kalan sürede (Nerdeyse sıfıra yakınım) ve matamatik temel attıktan sonra 3 ders başlama yi düşünüyorum kalan sürede yapilirmi ve dershane de gidiyorum başka öneriler varsa bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66muhammed6606 -- 23 Ağustos 2024; 14:57:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Daha iyisini bile yaparsın kendine güven TYT matematikle çok fazla zaman kaybetme bak her sene sınav öğrencisine derler ayt önemli diye bak yine diyorum lütfen ayt çalış

tyt türkçe fen 2 ayda biter

ayt matematik 2 3

ayt fen 2 3 ayda biter

Bak tekrar söylüyorum tyt matla zaman kaybetme tyt mat sıfır olan biri için çamura saplanmak gibidir tyt temel matematiği fonksiyonlara kadar hızlıca ama sağlamca öğren antremanlarla matematik fln hallet biraz öyle problemle fln zaman kaybetme Tytde konu çalışmakla zaman kaybedilmez konu hemen hızlı bir şekilde çalışılır aytde konu çalışmak uzun sürer

tyt çözme sıran türkçe fen sosyal matematik veya türkçe sosyal fen matematik olabilir matematiği sona at

tyt mat netlerin geometriden gelsin son 10 soru geometridir sondan başla 10 soru geometri yap koparabildiğini kopar ilk 10 soru ise temel matematiktir oradanda koparabildiğini kopar kesin bildiğin 10 15 soru işaretlesen 10 12 net ordan gelir tyt türkçeyi 25 üst yapmak anternman işi okududkça hızlanırsın denemelerden kaçma fen sosyal ise 1 aylık bile değilde neyse hiç birşey konusunu bir kere sağlam çalış unutmazsın sonra full soru

Ayt matematik ilk 10 ve son 10 aynı şekilde ayt fen zordur ama ona çalıştıkça artar.

• Hocam 10 günde temel atma kampı dediğin sana günde 4 saat temel matematik çalıştıracak , sen günde 4 saate özellikle temel matematiği sıkıştırırsan sindiremezsin. Karekök 0 ile başladım ben çok yardımı oldu. Eğer toplama çıkarma falan biliyorsan temel kampı geç direkt tyt çalışmaya başla bence , çünkü senin temel dediğin konular örneğin kümeler - rasyonel sayılar falan zaten tyt konusu sınavda çıkacak. Eğer gerçekten çok kötüysen karekök 0 bitirerek bir temel sağlayabilirsin ama çok fazla temel kitabı ile vakit kaybetme direkt tyt giriş bence. Karekök 0 içerisinde çok fazla soru barındırıyor ve konuyu bile sana soru çözdürerek öğrendirtiyor, ben beğenmiştim.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Peki matamatik hangi sıra ile gitmeliyim kaynak olarak öneri yaparmisiniz?

• yksparcalayıcısı kullanıcısına yanıt
    Karakök sıfır ve antrenman matematik var şuan elimde

• 66muhammed6606 6 kullanıcısına yanıt
    Hocam matematik 18.yüzyıldan beri aynı matematik en azından bize lazım olan kadar öyle kaynakmış dersmiş çok takılmayın gidip sahaftan ygs kaynağı alıp çözseniz bilr öğrenirsiniz öğrenmeye başlayın zaten sırayla gitmek zorunda kalacaksınız çünkü matematik birikerek gider

mesela limit bilmeden türev türev bilmeden integral yapılamaz neden

Limitle grafiği sınırları biliriz türevle hareketini biliriz integral ilede bu hareketin taradığı alanı hacmi biliriz.
    Öğrenme budur birbirine bağlarız beyin böyle öğrenir.

Bir kere cebiriniz çok sağlam olacak basit şeyleri bilin fonksiyonlara kadar matematik tek nefestir sonra açılır matematikten çekinmeyin üstüne gidin özgüvenli olun .
    Cebir yapmak matematik yapmak bir kası çalıştırmak gibidir zoru yaptıkça kolayı hafif gelir

Teşekkürler aklımdaki soru işaretlerini giderdiniz zamanınızı aldım kusura bakmayın.

• 66muhammed6606 6 kullanıcısına yanıt

Önce antrenmanlarla matematik sonra karekök 0 bitir artık sağlam bir temelin var ve karekök 0 ile bazı tyt konularına da hakimsin. Sonrasında eksik konularına çalış ve onları orta düzey özellikle orijinal gibi bir soru bankasından erit.

Hangi sırayla çalışmalıyız? Sizce tyt 2 ayda bitirip sonra ayt mat-fen sırayla mı gitmeli yoksa 3 aylık süreçte ayt mat ve fen bitirilmeye mi çalışılmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.