Bu sene 12 oldum kısaca şu anki durumumdan bahsedeceğim. Fen lisesinde okuyorum fazlasıyla kapasitem olduğunu düşünüyorum ama şu ana kadar lise hayatım bomboş bir şekilde yatarak geçti, hedefim 20k. TYT de her dersten sıfırım diyebilirim sadece kimyadan 10. sınıf kimyası biliyorum biraz, fizik ve biyoloji sıfır, matematikte sıfır diyebilirim ama işlem becerim iyidir problemlerde falan iyiyimdir sadece konu eksiğim var onun içinde Eyüp B'nin vddni aldım oradan ilerlemeye başladım yavaştan. AYT de ise mat hariç tüm derslerden temelim var diyebilirim matta trigonometri ve analitik bilgim çok kısıtlı geri kalanı var gibi, fizikte sene boyunca çap fasiküllerini çözdüm fizik sağlam oturdu diyebilirim kısa bir tekrarla toplarım, kimyada aynı şekilde kısa bir tekrara bakar, biyolojide ise üreme sistemi ve ekoloji hariç hepsini biliyorum neredeyse. Benim planım yaz tatilinde TYT mat geo ve Türkçeyi güzelce oturtmak bir yandan da 11 mat fizik kimya ve biyolojiden test çözüp iyice sağlama almak istiyorum. Okullar açılınca ise ilk ara tatile kadar 12 konuları + yazın çalıştıklarımı tekrar ederek devam edeceğim, ara tatilde de TYT feni hızlıca halledip Full deneme çözmeyi planlıyorum. Şu anda paragraf+problem+TYT mat şeklinde çalışıyorum. 2-3 gündür bu şekildeyim, çalışma süremde ortalama 5-6 saat. Yukarıdaki yazıda aklımdaki plandan bahsettim sadece bunu haricinde her türlü öneri ve eleştiriyi bekliyorum. |
Bildirim