sayda ilk 100'e girebilmek istiyorsanız müfredata bağlı kalmayın, şu çıkmaz bu çıkmaz demeyin. Ilk 100'e girenlerin çoğunun olimpiyat geçmişi oluyor fark ettiyseniz. Bu tavsiyeyi say 1. ve sayda ilk 10'a giren 2 kişiden duymuştum |
yks'de aşırı başarılı olmanın sırrı

-
-
12.sınıf çocuklar olimpiyat mı çalışsın yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dediğin olay taa ortaokuldan süregelmeli buradaki insanların işine yaramaz
hacı sen ne yaşıyorsun ya okuman yok mu git düzgün oku ahahaha
-
Dedigin dereceler icin sayısalda uzun yıllar boyunca bilincli bir sekilde çalışmak gerekiyor bu sınava. Olimpiyat cozen adamlar da boyleleri oluyor zaten.
4 bininci olup ilk 100 e girme tavsiyesi verirken erkekler
ben arkadaşımdan duyduklarımı söylüyorum niye bu kadar zoruna gidiyor kardesim sorunun mu var?
-
Evet
guzel s*kmde bile degilsin uza
-
Teşekkürler bu tartışma hayatıma çok şey kattı
hayatın = dh'de takilmak, gunde 5 posta thirty-one cekmek, boun kizlarina instadan h*rr*sment
-
Bu tartışmada yazdığım ne seni ad hominem yapmaya çalışacak kadar kudurttu anlam veremedim peynirli çitos
only facts
-
5 i arttırsan doğru olabilirdi
-bütün müfredatı ezberlemeden tamamen öğren (tyt sosyal tamamen şart değil)
-1 sene içinde bölüm denemeleri + 100 tyt 100 ayt genel deneme çöz (en iyi yayınların hepsi + geriye kalanlar)
-sürekli eksikleri kapat
-sınav dışında başka şeylerle ilgilenme
-sınav da iyi geçsin say ilk1000 garanti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 22 Eylül 2023; 1:43:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk 100 yapıp bilgisayar programlama okuyan bir adamın tavsiyeleri dinlenir mi sence aslan parçası
Eğer ilk 100 yapmadıysan nasıl oluyor da ilk 100 yapma tavsiyeleri verirsin açıkla bakalım
adam sayısal 4k yapmış 100le arasında 5 net var sanki 50k yapmış ne boş yaptınız. Gidin herhangi bir ilk 100 videosu açın hepsinin olimpiyat, hızlı okuma yarışması, tecvidli kuran 1.liği, bolu a tipi cezaevi orta yaş voleybol turnuvası şampiyonluğuna kadar olimpiyat geçmişi var doğru tespit yapmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A48C76AB -- 22 Eylül 2023; 8:2:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kanka bunları ciddiye alıp cevap mı veriyorsun ya dh’nin aslanlari internette böyle olur
İlyasssssss
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
adam sayısal 4k yapmış 100le arasında 5 net var sanki 50k yapmış ne boş yaptınız. Gidin herhangi bir ilk 100 videosu açın hepsinin olimpiyat, hızlı okuma yarışması, tecvidli kuran 1.liği, bolu a tipi cezaevi orta yaş voleybol turnuvası şampiyonluğuna kadar olimpiyat geçmişi var doğru tespit yapmış
|
15. mezununa kalan jw-9 üzgün |
Olmaz canım benim kaç arkadaşım öyle düşünüyordu üçün birini aldılar(ağza alınmaz sonuçlar) Hayatta her şeyin doğuştan belli ve değiştirilemez olduğunu düşünen karamsar/üstünlükçü türko görüşü, tamamen saçmalık. Çalışılarak kazanılıyor, çok temel bir gerçek. Zeki olman işini daha hızlı halletmeni sağlar ama iş kendiliğinden olmaz hiçbir zaman. Fazla ders çalışan ezik konumuna düşmemek için "Kanka pek çalışmadım ya sosyal hayata öncelik verdim" diyen özgüvensiz goblin derece öğrencileri sağolsun(bkz. 3D'nin kanalında çıkan birincinin bisiklet takıntısı) millet böyle şeylere inanmaya başladı ama geçerliliği yok.
|
bu hayatsız olduğunu değiştirmiyor |
Çok zeka az ders 10k
UDAKHDWJHFWKHDWİDJWKFJWKXHWKDHWKDQHDKWHDJWDGWUDHWHDUWHSUWHSWİDHWJS |
Benzer içerikler
- ösym sistemde kaydınız bulunmamaktadır. giriş işlemi yapamazsınız
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
- ayt matematik nasıl çalışılır
- 11.sınıftan açık liseye geçiş
- astigmat engelli raporu oranı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X