< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YKS'de her sene gerçekleşen ama gözünüzden kaçan olay
-
-
bu sene gerçekten zordu. burada takip ettiğim sene içinde çok iyi olan öğrencilerin %95'i 6-10 arası boş bırakmış matematikten. böyle bir şey hiçbir sene olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anası satayım 2019dan sonra ne olduysa bir tutturamadılar şu zorluğu. 2020'nin türkçesi felaketti diğerleri de öyle çok kolay değildi ama öyle olması gerekti sonuçta 30+dk vardı. ama yine de saçmaydı. 2020aytyi konuşmuyorum zaten. 2021de de türkçe kolaydı matematik hayvani zordu. amaçları ne anlamıyorum. zorluğu sınava yaysalar ne olacaktı? 2018 geçiş sınavıydı ama gayet tanındaydı zorluğu olsun sorular olsun yapılabilecek sınavdı. 2019 en iysiydi her çok iyiydi sıralamalar daha 500kişi-1000kişi cviarı geri atmıştı 2018e göre. ama 2019dan sonra yapamadılar bir türlü.
-
Sen geçen sene burayi bilmiyosun herhalde 100ler 105ler havada uçuşuyordu şimdi 1 tane göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuçlar açıklandığında burada olucam.
2019'da oldu hocam.
Katılıyorum
Sonuc olarak şu an 85-90 tyt 10-15 bine sokarsa aşırı iyi hocam bu gözle bakalım bi de olaya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu sene gerçekten zordu. burada takip ettiğim sene içinde çok iyi olan öğrencilerin %95'i 6-10 arası boş bırakmış matematikten. böyle bir şey hiçbir sene olmadı
|
anası satayım 2019dan sonra ne olduysa bir tutturamadılar şu zorluğu. 2020'nin türkçesi felaketti diğerleri de öyle çok kolay değildi ama öyle olması gerekti sonuçta 30+dk vardı. ama yine de saçmaydı. 2020aytyi konuşmuyorum zaten. 2021de de türkçe kolaydı matematik hayvani zordu. amaçları ne anlamıyorum. zorluğu sınava yaysalar ne olacaktı? 2018 geçiş sınavıydı ama gayet tanındaydı zorluğu olsun sorular olsun yapılabilecek sınavdı. 2019 en iysiydi her çok iyiydi sıralamalar daha 500kişi-1000kişi cviarı geri atmıştı 2018e göre. ama 2019dan sonra yapamadılar bir türlü. |
Sen geçen sene burayi bilmiyosun herhalde 100ler 105ler havada uçuşuyordu şimdi 1 tane göremedim
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X