Şimdi Ara

YKS'de her sene gerçekleşen ama gözünüzden kaçan olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada ve youtube'da yetiştiremedim, çözdüğüm denemelerden kat ve kat kötü yaptım diye ağlayan tipler her sene sınavdan sonra her platformda cirit atıyor fakat gerçekten sınavı iyi geçmiş olanlar işini halledip ardından suskun kalıp sayısalda ilk 30k'yı ve tm'de ilk 5k'yı dolduruveriyorlar. Burada yetiştiremedim diye ağlayan tiplere de mezuna kalmak düşüyor.

Emin olun siz yetiştiremezken, yetiştirmiş ve işini halletmiş olan illaki birileri oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• anası satayım 2019dan sonra ne olduysa bir tutturamadılar şu zorluğu. 2020'nin türkçesi felaketti diğerleri de öyle çok kolay değildi ama öyle olması gerekti sonuçta 30+dk vardı. ama yine de saçmaydı. 2020aytyi konuşmuyorum zaten. 2021de de türkçe kolaydı matematik hayvani zordu. amaçları ne anlamıyorum. zorluğu sınava yaysalar ne olacaktı? 2018 geçiş sınavıydı ama gayet tanındaydı zorluğu olsun sorular olsun yapılabilecek sınavdı. 2019 en iysiydi her çok iyiydi sıralamalar daha 500kişi-1000kişi cviarı geri atmıştı 2018e göre. ama 2019dan sonra yapamadılar bir türlü.

• bu sene gerçekten zordu. burada takip ettiğim sene içinde çok iyi olan öğrencilerin %95'i 6-10 arası boş bırakmış matematikten. böyle bir şey hiçbir sene olmadı

• anası satayım 2019dan sonra ne olduysa bir tutturamadılar şu zorluğu. 2020'nin türkçesi felaketti diğerleri de öyle çok kolay değildi ama öyle olması gerekti sonuçta 30+dk vardı. ama yine de saçmaydı. 2020aytyi konuşmuyorum zaten. 2021de de türkçe kolaydı matematik hayvani zordu. amaçları ne anlamıyorum. zorluğu sınava yaysalar ne olacaktı? 2018 geçiş sınavıydı ama gayet tanındaydı zorluğu olsun sorular olsun yapılabilecek sınavdı. 2019 en iysiydi her çok iyiydi sıralamalar daha 500kişi-1000kişi cviarı geri atmıştı 2018e göre. ama 2019dan sonra yapamadılar bir türlü.

• Sen geçen sene burayi bilmiyosun herhalde 100ler 105ler havada uçuşuyordu şimdi 1 tane göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçlar açıklandığında burada olucam.

• 2019'da oldu hocam.

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • laplasyen kullanıcısına yanıt
    Sonuc olarak şu an 85-90 tyt 10-15 bine sokarsa aşırı iyi hocam bu gözle bakalım bi de olaya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.