Şimdi Ara

YKS ENGELLİ SALONU ŞİKAYET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yks’ye girdim engelli salonunda dehb’liyim psikyatrik rahatsızlıgım var maddi durumdan dolayo burs için girdim

dün bilerek ses yaptı önümde oturan görevli türkçeyi çözemedim hepsi yanlıs cıkmıs benim engelim var diye bana baka baka yaptı dün görevli saate bakarken fark ettim

2- BUGUN GÖREVLİ BİLGİSAYARI AÇTI SINAVDA orada ne yaptıgını bilmiyorum müdür odasında girdim engelli salonu ya sınıf kalmamıs beni küçücük odaya verdiler bilgisayar vardı sınav başlamadan önceki kısıma gelelim bugun için

DEHB’liyim (çok ağır küçüklükten beri dikkat eksiliği değil sadece halk arasında öyle diyorlar ya) benim hastalığım hastalık degilmis sapasağlam oldugunu söyleyip yalandan hasta oldugumu ima etti ailemle ilgili zorla sorular sordu cevaplamak istemedim zorla cevapladım korktum psikaytrk rahatsızlıgımdan dolayıds fazla savunamıyorjm kendimi resme sözlü aşağıladı. bu hem ydt hem ayt için

Niye buraya yazıyorum:

ösym aradım cevap vermiyor hakkımı arayamıyorum yeter benim ömrüm gitti sınavlara sınav günü niye ben bunları yasıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O görevliye neymiş senin rahatsızlığını sorgulamak? İşini, görevini yapsın defolsun gitsin evine.

• Bende bir engelliyim, size tavsiyem o şerefsizin ismini ve cismini alıp cimere şikayet etmen. Eğer yapamıyorsan yardım edebilirim.

• O elemanı cimere şikayet et. Eger cimerden sonuç çıkmazsa başka şekilde hakkını ara. Mahkemelerde senin yerine o koştursun...

• isim soyisim biliyorsanız bir çok şikayet yeri var, hepsinden şikayetçi olabilirsiniz. gerekeni yaparlar umarım.

• şikayet ettim cimere, dilekçede vereceğim yarın .

• Yazık günah resmen, hiç bir şey gelmese de elimizden, en azından sessiz kalmamamız gerek böyle kötülükler karşısında.
    Konuyu yukarda tutalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de sinavda gorevliyim. Sinavda konusmak yasak. Nasil oyle gevsek olabilmis. Ceza alir sikayet ederseniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulan ne kötü insanlar var

• Geçmiş olsun kardeşim o görevlinin sana sınav esnasında ses çıkarma hakkı bile yokmuş kuralları bilmiyorsa siktir olsun gitsin evine saygılar

• öldüğüm günpesederim kullanıcısına yanıt
    Bende de dehb var bugün girdiğim tyt sınavında hoca da aynısını yaptı bana. sana bunu yapan yaşlı bir hoca mıydı acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.