yks’ye girdim engelli salonunda dehb’liyim psikyatrik rahatsızlıgım var maddi durumdan dolayo burs için girdim dün bilerek ses yaptı önümde oturan görevli türkçeyi çözemedim hepsi yanlıs cıkmıs benim engelim var diye bana baka baka yaptı dün görevli saate bakarken fark ettim 2- BUGUN GÖREVLİ BİLGİSAYARI AÇTI SINAVDA orada ne yaptıgını bilmiyorum müdür odasında girdim engelli salonu ya sınıf kalmamıs beni küçücük odaya verdiler bilgisayar vardı sınav başlamadan önceki kısıma gelelim bugun için DEHB’liyim (çok ağır küçüklükten beri dikkat eksiliği değil sadece halk arasında öyle diyorlar ya) benim hastalığım hastalık degilmis sapasağlam oldugunu söyleyip yalandan hasta oldugumu ima etti ailemle ilgili zorla sorular sordu cevaplamak istemedim zorla cevapladım korktum psikaytrk rahatsızlıgımdan dolayıds fazla savunamıyorjm kendimi resme sözlü aşağıladı. bu hem ydt hem ayt için Niye buraya yazıyorum: ösym aradım cevap vermiyor hakkımı arayamıyorum yeter benim ömrüm gitti sınavlara sınav günü niye ben bunları yasıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim