Şimdi Ara

Yks kayıt yaptırırken hangisini seçmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıllık bir üniversite okuyordum 1 yıldır gitmiyorum herhangi bir silme gibi işlem de yaptırmadım ama öğrenci işlerine girebiliyorum şu an yeni sınavda yeni bir üniversiteye gitmeyi planlıyorum. Aşağıdakilerden hangisini seçmeliyim ?
    Bir ortaöğretim kurumunun son sınıfında okumaktayım
    2 Bir ortaöğretim kurumunun son sınıfında beklemeliyim
    4 Bir ortaöğretim kurumunu bitirdikten sonra herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilmedim
    5 Bir yükseköğretim programına (sınavsız geçiş dâhil) ÖSYM'ce yerleştirildim fakat kayıt olmadım
    6 Bir yükseköğretim programına kayıtlıyım
    7 Bir yükseköğretim programını bitirdim
    8 Yükseköğretimden kaydım silindi

Şimdiden teşekkürler.Yeni üniversiteye yerleşeceğim zaman kaydımı sildirmek zorunda mıyım ? Şu an sınava gireceğim zaman sildirmezsem bir aksilik olur mu ? Yoksa sildirmeden de girebiliyor muyum ? Birde konuyu yanlış yere açtıysam taşınmasını talep ediyorum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinylshakerz84 -- 7 Şubat 2020; 20:26:46 >

• Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu lütfen ? Bilen birisi aydınlatabilir mi ?
  • Vinylshakerz84 V kullanıcısına yanıt
    hocam 6yı seçiceksin
    bir de yeni üniversite meselesi şöyle
    bir üniversiteye kaydın varsa tercih yapabilirisin ama kayıt yapamazsın tercihlerini ver kazanınca eski üniversiteye kaydını sildirmeye gidersin sonra yeni üniversitene kayıt olabilirisin.
  • Bunlar anket amaçlı. Herhangi bir etkisi yok. Ais de zaten yök sis den alınan bilginiz gözüküyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.