Şimdi Ara

yks program mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimi böyle bir şeye şartlamak bugün şu kadar saat bunu yapıcam falan demek işleri bende çok daha kötüye götürüyor, program ağır olsa da hafif olsa da zorlanıyorum. O yüzden esnek bir plan izliyorum, siz nasıl yapıyorsunuz?

• everything is in my mind

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program boş iş haftalık hangi kitaptan hangi konuları bitireceğinde kafanda belirle devam et

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

Ben de böyle düşündüm hocam. Teşekkürler tavsiye için.

• arada durumu kontrol ediyorum, acil bir ilerleme gerekiyor ise onu çalışıyorum eğer yoksa rölantide takılıyorum. Mesela geçen hafta komple dörtgenleri çalıştım. son dört gündür de sadece fizik konu izliyorum. Fazla kasmamak lazım

• fırt bar kaş kullanıcısına yanıt

Kaç k'dan bıraktın hocam?

Riskli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yks 2024 Kaldırılan konular ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50k

• ArthurDayne. kullanıcısına yanıt

adımız

Adın tam olarak ne anlama geliyor ben sebepsizce her seferinde fırt bakışlım diye okuyorum  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hem yksye çalışırken hem de şu an çalışırken program yapmıyorum hocam. Evdeki hesap çarşıya uymuyor o yüzden çok önceden program yapıp onu tamamlamaya kafa verince asıl hedef olan dersleri öğrenmeye ve daha ziyade özümsemeye odaklanmak göz ardı edilebiliyor. Onun yerine çalışacağım günün sabahında veya önceki günden hangi derslere bakacağıma karar vermek yetiyordu bana.

Bunun dışında uzun vadeli olarak da kesin hatlarla bir program yapmasam da hangi haftalarda/aylarda önce hangi branşlara veya branş dahilinde hangi ünitelere bakacağımı düşünüp çalışıyordum o plana göre

• Haftalık şunu şunu yapacam şeklinde genel bir program yeterli olur diye düşünüyorum yaptıkça işaretleyip devam etme şeklinde, öbür türlü programı yapması bir dert + evdeki hesap çarşıya uymuyor

Youtubedaki koçların (?) yaptığı tamamen kaskatı günde 12 15 saatlik programlara hiç bakmayın bile benim tavsiyem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 27 Ocak 2025; 19:14:34 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

o kadar katı programlarla 15 saat çalışma yapmak mümkün değil. benim o kadar çalıştığım günler full esnek oluyor yoksa çekilecek çile değil, hatta biyolojik olarak imkansıza yakın.

yapılsa bile max birkaç gün ya da hafta gidebiliyorlar çünkü kaskatı program tükenmişliğe yol açıyor bence.

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Çok haklısın hocam odak problemini de beraberinde getiriyor, kaba taslak kafadan belirlemek yeterli bence.

• freestyle

• amanallahim3 kullanıcısına yanıt

Freestyleda sıkıntılı değil mi hocam? En azından çalışılacak dersleri belirlemek falan iyidir bence. Kaç ders çalışıyorsunuz günde?

• suan hazirliktayim o yuzden 0 ama sinav senemde o an ne calismam gerektigini dusunuyosam onu calisiyordum. cok biktigim zaman da bari bos durmayayim diye matematik calisiyordum.

kisiden kisiye degisir bu taktik herkeste isler mi bilemiyorum maalesef  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanallahim3 -- 27 Ocak 2025; 21:1:44 >
  • Master Oogway kullanıcısına yanıt

kaşta bara gittim duvarda fırt yazıyordu fırt bar kaş

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

kurumsal bakış açısının tamamen karşıtı hocam bu. buna alışanlar iş hayatında görece daha başarısız olur kanaatimce

İnan kurumsal ve sistematik iş hayatını en çok ben istiyorum, elbette iş hayatında tek bir şeye odaklandığımız için diğer her şey belli bir düzene oturuyor ama bu öyle değil.

11de pandemide gördüğüm öve öve anlattığı bazı videolardaki programı referans alarak söylüyorum, sabah ondan akşama kadar 40dk ders 10dk mola kafasında bir şey hazırlamak mümkün değil, bazen 40dkda 100 soru çözersin başka derste 1 soruyla uğraşırsın, program hazırlarken bunu hesap etmek çok zor, bir gün deneme çözmek istersin bir gün sosyal tekrar edersin haftanın sonunda farklı günlerde de olsa bir şekilde halledersin. Ya da 1 saat program hazırlamaya uğraşırsın bir gün hasta olursun o günlük program tamamen çöp olur vs vs diye gidiyor.
    Ben 11de youtubeda kanal kanal gezerek böyle şeyler de denedim, ama 12de dediğim modele geçip daha çok verim aldığımı ve beni sırf yoran şeylerle uğraşmadımı fark ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 27 Ocak 2025; 22:22:13 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.