YKS'ye son sene hazırlananları görsele benzeten arkadaş kendine fazla güveniyor gibi. Şimdiye kadar hiç rekabet anlayışım olmadı. Bir sınavı ölüm kalım meselesi yapmadım. Lakin günde sırf 10 test matematik çözdüğü için kendini yere göğe sığdıramayanları da hiç anlayamıyorum. Bu kişiler ergenlikte sınav ile ilerleyen dönemlerde ise başka konularda böyle davranırlar. Tamam siz makinesiniz. En çok başaran da sizsiniz. Her gün genel deneme ATAN ve matematiği ERİTEN de sizsiniz. Neden bu forumu açtığıma gelelim. Ben de oradaki kuşum. Bu zamana kadar sınavı çok da abartmadım yaparız bir iki net gideriz bir yere kafasındaydım. Şimdi kendine güvenen ve makine sıfatını kullanan arkadaşlara meydan okuyorum. Üstelik çevremdekiler. Bana başarısız ve aptal muamelesi yapmayacaktınız. Aptal olarak gördüğünüz kişi kolları sıvadı. Son sene olmaz deseler anlarım lakin kendilerini yüceltmeleri vs. biraz garip. İşte buradayım. Çalışmalara başlıyorum. Ben Vikktori. Youtube kanalım yok. Sadece buradayım. İnsanlara son 5,5 ayda neler başarılabileceğini göstermek istiyorum. Derece yapacağım. Bu bir meydan okuma. Sadece ben ve ben varız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikktori -- 27 Aralık 2024; 19:4:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim