Şimdi Ara

YKS'YE KADAR MONK MODE (GÜNLÜK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAŞLANGIÇ: Yaşam koşullarım inanılmaz iyi fakat disiplinsizlik, vaktimi boşa harcama vs. üniversiteye girme konusunda inanılmaz sıkıntı yarattı ve çalışmak isteyip çalışamamak beni psikolojik olarak inanılmaz etkiledi dünyanın en gevşek insanıyken kaygıdan uyuyamayan biri haline geldim psikiyatriye gittiğimde 3 tane antidepresan aldım 3-4 sene önceki bana bunu söyleseydiler kesinlikle inanmazdım.

üni sınavı için kendimi insanlardan soyutladım ve bir süre sonra tek başıma kaldım tek başıma kalmama rağmen çalışmadım ve mezuna kaldım şimdi ciddi bir şekilde sınava kadar monk mode uygulayacağım küçüklüğümden beri pmo bağımlısı olmak beni zorlayacak ama kaybedecek bir şeyim yok yalnızım kimseye güvenim kalmadı sınav tarihi bile belli değil bu saçma dönemden emin adımlarla çıkmak istiyorum bu acınası halimden kurtulmak istiyorum eşit ağırlıktayım hedefim derece yapmak şuan istediğim yere hiç yakın değilim ama halledebileceğime inanıyorum umarım bu işin sonunda mutlu olan ben olurum yarın görüşürüz.

• Başarılar dilerim bu yıl sayısaldan ben de gireceğim sınava

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

eyw hocam sana da başarılar

• GÜN:1

Bugün erken kalktım kahvaltımı yapıp dersin başına oturdum güzel ilerliyordum fakat ders çalışırken gene deprem oldu ve dışarı çıktık depremler ciddi anlamda psikolojimizi bozdu tekrardan dersin başına geçemedim bu depremlerden dolayı akrabalarım yanına başka bir şehire gitme durumum var bugün elimde olmayan sebepler yüzünden çalışamadım kendime kızmıyorum PMO aklımın ucundan bile geçmedi yarın görüşürüz

• Youtube'da benimhocam kanalını ve tunç kurt matematiği öneririm umarım bahtın açık olur güzel bir bölüm kazanırsın

• çok teşekkür ederim bu arada her gün sabah 9 akşam 8 kütüphanedeyim ortalama 8-9 saat çalışıyorum şuan iyi gidiyorum

• monknom M kullanıcısına yanıt
    Hocam pmo adına biliyosundur tahminen ama bilmeme ihtimalini değerlendirerek birkaç tavsiyede bulunacağım.Bu iş yalnız kalmakta kopuyor eğer sağlam iradeye sahip değilsen.O sebeple vaktini kütüphanede geçirmen çok iyi olacaktır.Bunun yanında süreci hayatının bir parçası yapmak istiyorsan verdiğin molalarda Neverfap Akademi kanalından ister makale okur istersen de video izlersin.Bunlar pmoya karşı olan iradeni güçlendirecektir.Ders çalışmaya ne kadar odaklanırsan da bi o kadar senden uzaklacaktir bu melet.Sürecin daim,çalışman sağlam olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim hocam kütüphaneye gitmekte yoruyor ama yapacak bir şey yok

•  'in sınavla alakasını göremedim ama başarılar hocam

• dopaminle alakalı bir durum araştırmanı öneririm.. kısaca yaptığımız işten daha fazla verim almak. çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.