Üniversite 2. Sınıfım okurken tekrar sınava girdim 35K sıralama geldi. Diş hekimliğinin en altları, eczacılığın en üstleri, ortalama mühendislikler derken kafam çok karıştı tercih önerilerine ihtiyacım var.(Bilgisayar mühendisliği okuyorum). |
YKS2022 Tercih önerisi
-
-
Niye CENG bırakıyorsun?
-
Mühendislik okumak istemediğimi fark ettim ceng e de Marmara elektrik-elektroniği bırakarak geldim bu puanı yapmışken bir de mecbur kalmadıkça mühendislik yapmak istemiyorum.
-
Anladım teşekkür ederim.
-
Aga bende aynı durumdayım 2.sınıfta sınava girdim ve 34k yaptım dişe gidesim var ama 5 sene cok gözümde büyüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ceng seçenlerin yüzde kaçı memnun tahminenquote:
Orijinalden alıntı: metfliksMühendislik okumak istemediğimi fark ettim ceng e de Marmara elektrik-elektroniği bırakarak geldim bu puanı yapmışken bir de mecbur kalmadıkça mühendislik yapmak istemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam üniversitedeyle birlikte mi götürdünüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, zaten devam zorunluluğum yoktu vize ve finallerden birer hafta önceye kadar beraber götürdüm. Okul sınav haftasında yks hiç bakmadım dersten arttırabildiğim zamanda bakabildim biraz.
-
Benim tahminimce memnun olanlar yarıdan fazladır bölümde hiçbir sorun yok çünkü yapabileceğin her şey sana bağlı. Okulun da ortalama ise memnun olmayacağın bir şey yok ben mühendis olmak istemediğim için böyle hareketlendim.
-
Durumlar aynı sıralama da yakınmış. Benim de gözümde büyüyor ama sıfırdan sakin sakin götürebilecek olmak da bir yandan çekiyor. Ben okul derslerimi verdim ama düşük ortalama ile geçtim hep şimdi adam akıllı düzen kurup ilerlenir. Bakıyorum öyle ben de.
-
Hocam diş hekimliği düşünebilirsiniz, hacettepe ankara eczlar da güzel bölümler. Ortalama mühler yerine bu ünilerde sağlık bölümlerini düşünebilirsiniz
-
Ben de böyle düşünüyorum hocam, şu an zaten Kocaeli Bilgisayar mühendisliğindeyim. Mühendislikleri kafamdan sildim ama yine de lisans atlasında görünce insan bir sorguluyor ister istemez :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X