Şimdi Ara

YKSCİLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavdan önce sizi etkilememek için bir şey yazmak istemedim ama artık yazabilirim.Bugünkü sınav elbette şimdiye kadar girdiğiniz en büyük ve en önemli sınavdı ama her şey buradan sonra başlıyor özellikle tıpa gidecekseniz.Ben de eskiden yksden sonra her şey bitecek, rahatlayacak sanıyordum ama öyle değilmiş yks sadece buz dağının görünen ufak yüzüymüş.Sınavınız iyi geçtiyse elbette bunu kutlayın, bu sizin en doğal hakkınız ama kötü geçtiyse de üzülmeyin zira hayatta birçok sınav olduğu gibi bir çok da fırsat var.Eğer tıp hakkında sorularınız varsa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam tıp için üninin ne kadar önemi var sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ada Lovelace

hocam tıp için üninin ne kadar önemi var sizce?

Elbette önemlidir ama her şey demek değildir mesela Istanbulda kendini Karsa göre çok daha iyi geliştirebilirsin bunun yanında bir yeri sırf puanı yüksek diye yazmayın veyahut da kadavra sayısına göre falan.Çünkü kadavranın işlevselliği maket, atlas vs. yanında çok az.Sınavlarda çıkmış soruluyor mu ya da öğrenci dostu bir yer mi bunlara odaklanın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

maaşlar hakkında güncel bilgi var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C95D464A

maaşlar hakkında güncel bilgi var mı

Pratisyenler 100k alıyor diye duydum ama emin değilim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşın abisi karabağlarda acilde pratisyen olarak çalışıyormuş 80-85 k alıyormuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben de bilkent şehir hastanesinde pratisyenin 80k aldığını duydum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Ankaratıplı

• 6 sene okuduktan sonra 80k kötü maaş değil, ülkenin yarısı asgari ücret alırken güzel para.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.