https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/yogun-kar-yagisina-1300-kisilik-ekip// |
Yoğun kar yağışına 1300 kişilik ekip (sektörel)
-
-
Aklıma şu fotoğraf geldi. Fotoğraf Kayseri'den. Ümit Önal'ın paylaştığı saha videosundan aldım. Böyle sahaları görmek isterdim açıkçası.
-
Reklam kokan hareketler bunlar kar olmadı halde hizmetten yoksun kesimler var
Kar bahane reklamlar şahane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğu'da böyle durumlarda istasyonların jeneratörlerinin mazotlarını fullüyorlar. Haftalarca kesinti olabiliyor. Bölgeden birileri sürekli dolduruyor mazotu bu durumda. Hakkari'de bizim beldede vardı, hiç kesinti olmuyordu. Ama mazotu Turkcell mi doldurtuyordu, belediye kendi mi dolduruyordu bilmiyorum. Mazot ucuz malum bölgede.
Bir de fiber hatlar vs. de fırtına ve yoğun kardan kopunca o da başka sıkıntı oluyor. Vodafone'un baz istasyonu bir ay kadar sinyal vermemişti mesela. Artık bir sıkıntı mı oldu, teröristler bir yerde bir müdahalede mi bulundu bilmem.
-
hiç bir belediye kamu kaynağını, özel sektöre aktaramaz, ancak aralarında dostane bir destekleşme olabilir...
-
3 metre karla kapalı yolun açılıp istasyona mazot dolduracak elemanların gelmesi de beklenmez hocam. Bölgenin tek iletişimi o baz istasyonu üstündense... Başkan gerekirse cebinden vermiştir, altüstü 1 liraya mazot...
Muhtemelen bir iletişimleri vardır, bir görevli anlaşmaya göre gidip dolduruyordur.
-
Aralarında bir anlaşma vardır hocam, yoksa belediye bütçesinden mazot doldurmamıştır yani.
-
Doğrudur arkadaşlar, zaten o yüzden aralarında dostane bir anlaşma vardır, birbirlerine desteklenmek icin dedim -
İlk sene biz de gittik 65 KM yerden mazot aldık jeneratöre. Gıdım gıdım kullandık. Son sene müdür de bölgeden biri olunca bölgeden aldık mazotu. Jeneratörü sınırsız kullanmaya başladık sonra...
Tabi jeneratör de sıkıntı çıkarmaya, ısınıp kendi kendine kapanmaya falan başladı, gene tadı kaçtı. :D
-
Aynen hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sis651İlk sene biz de gittik 65 KM yerden mazot aldık jeneratöre. Gıdım gıdım kullandık. Son sene müdür de bölgeden biri olunca bölgeden aldık mazotu. Jeneratörü sınırsız kullanmaya başladık sonra...
Tabi jeneratör de sıkıntı çıkarmaya, ısınıp kendi kendine kapanmaya falan başladı, gene tadı kaçtı. :D
Şimdilerde oranın elektrik altyapısı düzelmiş midir hocam?
-
Yüksekova'ya yeni bir trafo merkezi kuruluyordu. Şimdi aktif halde orası. Tabi Derecik'e özel bir hat daha çekilmesi gerekiyordu, o yapılmamıştır sanırım. Yoksa eski hatta arıza çok olur yine.
-
Anladım hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X