Şimdi Ara

YOĞURTA banmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün arkadaşlarla ormana gittik yarım saat geçti hadi biraz gezelim dedik dağıldık ben yanıma ebruyu aldım sesiz bir yere gidelim dedi ebru owşş demeye başladım içimden az ileride mağaraya doğru ilerledik o sırada mağaradan garip sesler gelmeye başladı bir kaç dakika sonra parlak gözlü tüylü ayı gibi bir ayı cıktı üzerimize doğru saldırdı ben cebimdeki biber gazını ayı doğru sıktım ayı dahada delirdi başladık kaçmaya ebrunun ayağı takıldı yere çakıldı , ayı ile karşılaştık o bana bakıyor ben ona en az 10 metre çıkardım çakmağı sıktım biber gazını ateşledim ayına doğru alev fışkırıkları ayıyı yaktı ayı sağa sola şuursuzca hareket ederken tutu benim kolumdan cebimdeki çakıyı cıkardım başladım ayının karnına saplamaya en az 20 kez soktum çıkardım soktum çıkardım en sonunda ayı hareketsiz bir hal aldı dedik kurtulduk ebru dedi hadi ayı ile fotoğraf çekelim gittim ayının yanına iki elimle tutum kafasında o sırada ayı 3 metrelik dişlerini kafama sokacaktı ki ben ani bir refleks ile ayının gözlerine soktum çakıyı ayıdan 10 metre kan fışkırdı sanki gök den KAN yağıyor hmm hırsımı alamadım başladım ayının derisi soymaya cart diye yırttım deriyi böbreklerini çıkardım çakı ile iki ye ayırdım böbrekleri içinden çanlı balık cıktı aldım balığı gittik çadıra arkadaşlar niye geç kaldınız lan dedi anlatık durumu ama ahmet inanmadılar tşk geçti tabi ben sinirlendim o sırada ahmet dedi olum elindeki lan balık tutuk dedim alın evde yersiniz verdim ahmete evde pişirip yemişler kekler.. o ahmet var ya senin ağzını burnunu kıracam olum senin güzel yüzüne seni çekmiyorum paran olmazsa senin ile 1 dk bile durmam ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım..y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksuruk -- 25 Mayıs 2011; 23:33:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.