Şimdi Ara

Yogusmasız Bosh Marka Kombı Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosch clasık marka yogusmasız kombı kullanıyorum. Oda termostatını 22 derece oda sıcaklıgına getırdıgımde kombının derecesını kac dereceye getırmem lazım kı daha fazla tasarruf saglayayım. Bu konuda kombı ustalarından ustadlarından cevap gelırse memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

Bosch clasık marka yogusmasız kombı kullanıyorum. Oda termostatını 22 derece oda sıcaklıgına getırdıgımde kombının derecesını kac dereceye getırmem lazım kı daha fazla tasarruf saglayayım. Bu konuda kombı ustalarından ustadlarından cevap gelırse memnun olurum.

Yasadigin sehiri bilmiyorum ama ayni kombiden bendede var izmirde yasiyorum 2. Kademede kullanmama ragmen gunluk10 metrekup yakiyor kombi oda termistati 22 de 24 saat acık salon harıc butun petekler acık bende ama ısınıyorum dersem de yalan olur ama usumuyorumda kombı cok vasat ben memnun degılım acıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 16 Ocak 2013; 12:15:14 >
  • kombıcıler acıklayıcı aydınlatıcı cevap yok mu?

• Isıtma derecesi hava şartlarına göre değişir, yaşadığınız yer soğuk bir memleketse 55-58 gibi yüksek dereceye ayarlayın, 60.ı geçince yakıt biraz fazla artar, havalar ılman olduğu zaman yada bahar geçişlerinde 50 dereceye düşürülebilir, fakat petek az ise ve geç ısınıyorsa duruma göre 65 falan yapılabilir tabi pek tavsiye etmem..

Ilıman bir bölge ise 50-52 gibi bir ısı derecesi yeterli olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.