Şimdi Ara

Yoğuşmasız kombi tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmirde 2 cepheli evime yakın zamanda kalorifet tesisatı yaptırmam gerekiyor , petek olarak demirdöküm plus düşünüyorum, fakat kombi markası fiyat/perfprmans birbirine benzer ürün çok fazla vede her tesisat firması ayrı marka tavsiye ediyor , çok kararsız kaldım , yardım lütfen.

tüm gün güneş gören odalarda ;
    *12m2 oda 600*1000 petek, termostatik vana
    *10m2 oda 600*1000 petek, termostatik vana
    *9m2 oda 600*800 petek, termostatik vana

çok güneş almayan cephe,
    *10m2 mutfak 600*800 petek
    *25m2 salon 600*1800 petek, oda termostadı

50*1000 havlupan

yoğuşmasız kombi düşünüyorum ,1300 civarı bütçe ayırdım mesela ECA - Ariston - Ferroli -baymak - Demirdöküm gibi fiyat performans ürünü kullanan ve tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini rica ediyorum, teşekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: silvermask

İzmirde 2 cepheli evime yakın zamanda kalorifet tesisatı yaptırmam gerekiyor , petek olarak demirdöküm plus düşünüyorum, fakat kombi markası fiyat/perfprmans birbirine benzer ürün çok fazla vede her tesisat firması ayrı marka tavsiye ediyor , çok kararsız kaldım , yardım lütfen.

çok güneş almayan cephe,

50*1000 havlupan

yoğuşmasız kombi düşünüyorum ,1300 civarı bütçe ayırdım mesela ECA - Ariston - Ferroli -baymak - Demirdöküm gibi fiyat performans ürünü kullanan ve tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini rica ediyorum, teşekkurler..

merhaba bende izmirdeyim
    1300liraya yoğuşmasız kombi alacağınıza 100-200lira daha ekleyin modülasyon aralığı geniş f/p tam yoğuşmalı premix kombi almanızı öneririm.izmirde bu şekilde en yakınlarım dahil birçok kişiye f/p premix yoğuşmalı kombi aldırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

quote:

İzmirde 2 cepheli evime yakın zamanda kalorifet tesisatı yaptırmam gerekiyor , petek olarak demirdöküm plus düşünüyorum, fakat kombi markası fiyat/perfprmans birbirine benzer ürün çok fazla vede her tesisat firması ayrı marka tavsiye ediyor , çok kararsız kaldım , yardım lütfen.

çok güneş almayan cephe,

50*1000 havlupan

merhaba bende izmirdeyim
    1300liraya yoğuşmasız kombi alacağınıza 100-200lira daha ekleyin modülasyon aralığı geniş f/p tam yoğuşmalı premix kombi almanızı öneririm.izmirde bu şekilde en yakınlarım dahil birçok kişiye f/p premix yoğuşmalı kombi aldırdım.
    En yakın fiyatta demirdöküm nitromix var sanırım , demir döküm düşündüm başta fakat sonra güvenemedim, 1200 tlye nitron modeli var yoğuşmasız , çok fazla petek metrajım olmadığı için yoğusmalıya gerek yok gibi düşünüyorum ,

1200-1300tl civarı hermetik hangi marka modeli önerirsiniz?

1500tl civarı yoğuşmalı hangi marka modeli önerirsiniz?

teşekkürler.

• quote:

En yakın fiyatta demirdöküm nitromix var sanırım , demir döküm düşündüm başta fakat sonra güvenemedim, 1200 tlye nitron modeli var yoğuşmasız , çok fazla petek metrajım olmadığı için yoğusmalıya gerek yok gibi düşünüyorum ,

teşekkürler.

1200-1300lira yoğuşmasız:ferroli divatech veya ferroli domitech (%30-%100 modülasyon aralığı) 5 yıl garanti
    1500lira premix yoğuşmalı:baymak falke condense,ariston clas premium
    radyatör markası:demirdöküm plus
    havlupan markası:sanpan
    radyatör vanası:eca rv2
    termostatik vana markası:danfoss ra 2000 gaz sensörlü

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacklabel35

teşekkürler.

Alıntıları Göster
     Yoğuşmasız kombi tavsiyesi ? Yoğuşmasız kombi tavsiyesi ?

• quote:

ferroli marka kombiler nasıl tavsiye edermisiniz?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Forumda Ariston kullananlarda memnun gibi ,

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    kendi evimde 3yıldır ferroli domicondense yoğuşmalı kombi kullanıyorum,akrabalarıma/tanıdıklarıma 4yıl önce ferroli domitech kombiler aldırdım.kardeşime geçen yıl ferroli econcept tech premix yoğuşmalı aldım.bu forumda aynı şekilde aynı kombileri yıllardır öneriyorum,birçok kişiye aldırdım.ferroli'de yoğuşmasız kombiler:ferroli domitech ve ferroli divatech öneririm

• quote:

ariston ve baymak premix yoğuşmalı kombilerin modülasyon aralığı çok geniştir.annem ve kardeşimin evlerine geçen yıl baymak duo tec kombiler aldırdım.çok tasarruflu cihazlardır

Baymak Falke Condense & Baymak Duo Tec:

50c - 30c işletmede minimum ısıl güç tüketimi 4.7 kw ...........> modülasyon aralığı %19,5 - %100

Yoğuşmasız kombi tavsiyesi ?  Yoğuşmasız kombi tavsiyesi ?

http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_4008_tr_TR/2.Montaj%20ve%20Kullanma%20K%C4%B1lavuzu.pdf

http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_4006_tr_TR/1.Bro%C5%9F%C3%BCr.pdf

ariston clas premium / ariston genus premium:

http://www.ariston.com/tr/media/files/480_tr_GenusPremium.pdf
    www.ariston-tr.com
    Termosifon Kombi Elektrikli şofben | Ariston Türkiye resmi web sitesi
    http://www.ariston-tr.com/Resimler/SiteIcerik/Claspremium_20090622_173437.pdf

50c – 30c işletmede minimum ısıl güç: 6 kw..................> modülasyon aralığı %26 - %100

• quote:

quote:

ariston ve baymak premix yoğuşmalı kombilerin modülasyon aralığı çok geniştir.annem ve kardeşimin evlerine geçen yıl baymak duo tec kombiler aldırdım.çok tasarruflu cihazlardır

Baymak Falke Condense & Baymak Duo Tec:

50c - 30c işletmede minimum ısıl güç tüketimi 4.7 kw ...........> modülasyon aralığı %19,5 - %100

http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_4008_tr_TR/2.Montaj%20ve%20Kullanma%20K%C4%B1lavuzu.pdf

http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_4006_tr_TR/1.Bro%C5%9F%C3%BCr.pdf

ariston clas premium / ariston genus premium:

http://www.ariston.com/tr/media/files/480_tr_GenusPremium.pdf
    www.ariston-tr.com
    Termosifon Kombi Elektrikli şofben | Ariston Türkiye resmi web sitesi
    http://www.ariston-tr.com/Resimler/SiteIcerik/Claspremium_20090622_173437.pdf

50c – 30c işletmede minimum ısıl güç: 6 kw..................> modülasyon aralığı %26 - %100

Alıntıları Göster
    Bosh Condense 2000W nasıl? fiyat olarak 1400 tl yoguşmalı bosch kalitesi alınabilir gibi nedersiniz..?

• quote:

Bosh Condense 2000W nasıl? fiyat olarak 1400 tl yoguşmalı bosch kalitesi alınabilir gibi nedersiniz..?

bosch condense,yarım yoğuşmalı önermem. her zaman en iyisi tam yoğuşmalı PREMİX
  • quote:

quote:

bosch condense,yarım yoğuşmalı önermem. her zaman en iyisi tam yoğuşmalı PREMİX

Alıntıları Göster
    Premix yoğuşmalı olarak aşagıda marka ve ortalama fiyatları var , modülasyonlu oda termostatlarıda aşağı yukarı aynı fiyat , bunlardan hangisini tercih edebilirim , f/p ve servis açısından ,
    Ariston Geneus premium 1550tl
    ECA confeo premix 1550 tl
    DD nitromix 1450 tl

• quote:

Premix yoğuşmalı olarak aşagıda marka ve ortalama fiyatları var , modülasyonlu oda termostatlarıda aşağı yukarı aynı fiyat , bunlardan hangisini tercih edebilirim , f/p ve servis açısından ,
    Ariston Geneus premium 1550tl
    ECA confeo premix 1550 tl
    DD nitromix 1450 tl

Alıntıları Göster
    izmirde ECA confeo premiks en uygun nereden bulabilirim ?
  • quote:

gıda çarşısını araştırabilirsiniz
  • quote:

quote:

gıda çarşısını araştırabilirsiniz

Alıntıları Göster
    İmmergas Star kW modeli kombi nasıldır arkadaşlar fikriniz var mıdır? yada 1000 tl ye kadar nsıl bir kombi önerirsiniz
  • Alkan1905 A kullanıcısına yanıt
    Özeliklerine göre fiyatı gayet makul.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim öğrenciyken kirada oturduğum dairede vardı .. tam bilmiyorum ama şimdi oturduğum daire dede falke (baymak ın galiba) marka bir kombi var onuda fiyatı 1000 tl altı galiba ama bana immergas daha güven verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan1905 -- 30 Aralık 2013; 13:42:40 >
    İmmergas daha donanımlı, geniş modulasyon aralığı var, sıcak su sabitleme sorunu yok, broşür öyle diyor .
    http://www.immergas.com.tr/media/static/products/star-24-kw.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

İmmergas daha donanımlı, geniş modulasyon aralığı var, sıcak su sabitleme sorunu yok, broşür öyle diyor .
    http://www.immergas.com.tr/media/static/products/star-24-kw.pdf
    teşekkür ederim tercihimi immergas dan yana kullanacağım sağolsun. sizin önerebileceğiniz 1000 tl ye kadar kombi var mıdır
    Onun dışında önerebileceğim Ferroli Domiproject, Ferroli Domitech ve Demirdöküm Nitron 1100-1300 TL arası.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.