Şimdi Ara

Yök : 2024 te doktor açığı kapanacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi seneye tıp 1 e başlayacak olanlar 2024 eylulde mezun olacak. Ya rahat atanan son dönem olacağız ya da ilk işsiz doktorlar dönemi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.ntv.com.tr/saglik/turkiyede-100-bin-kisiye-179-doktor-dusuyor,l6nlbjR6dkuZmk0EoHo-_g

10 ay önceki habere göre 33 yıl sonra ancak kapanır diyor.Ayrıca Senede bir defa acile giderim her gittiğimde ana baba günü olur doktor bir hastaya 5 dakika bile bakmıyor devlet hastanelerinde.Nasıl 6 senede kapanacak açık bana pek mantıklı gelmedi ayrıyeten 6 yıl sonra türkiye nüfusu en az 6 milyon daha artacak öyle avrupa ülkeleri gibi sabit duran demografik yapımız da yok.
    Umarım bu seneyi etkilemez.Kontenjanlar falan azaltılırsa sadece tıp değil kaliteli mühendislikler de etkilenir bu durumdan.Herkes için kötü olur.
  • Hocam isterse CB açıklama yapsın , bu ülkede sağlık , turizm ve hizmet sektörü hiç bir zaman bitmez , ülkeyi ayakta tutan 3 ana madde bu zaten.

Boşuna moral bozmayın. Bunlar bana , içi hava dolu boş açıklamalar gibi geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum fakat sakın ne yapacağı belirsiz ve attığı adımlar günü kurtarmak maksatlı olan devletin ipiyle kuyuya inmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birhacettepeli -- 11 Ocak 2018; 0:42:40 >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam.. 1 yıl mezuna kaldım ve ing. Hazırliklı tıp yazdım şu an triplerdeyim 😁

• muzdaripstudent M kullanıcısına yanıt
    Keşke tıp kazansaydım da şu boş açıklamalardan dolayı triplerde olsaydım
  • https://www.ntv.com.tr/saglik/turkiyede-100-bin-kisiye-179-doktor-dusuyor,l6nlbjR6dkuZmk0EoHo-_g

10 ay önceki habere göre 33 yıl sonra ancak kapanır diyor.Ayrıca Senede bir defa acile giderim her gittiğimde ana baba günü olur doktor bir hastaya 5 dakika bile bakmıyor devlet hastanelerinde.Nasıl 6 senede kapanacak açık bana pek mantıklı gelmedi ayrıyeten 6 yıl sonra türkiye nüfusu en az 6 milyon daha artacak öyle avrupa ülkeleri gibi sabit duran demografik yapımız da yok.
    Umarım bu seneyi etkilemez.Kontenjanlar falan azaltılırsa sadece tıp değil kaliteli mühendislikler de etkilenir bu durumdan.Herkes için kötü olur.

• 2023'te bor çıkarmaya başladıktan sonra dengeler değişecek heyecan yapmayın
  • 2024te kapanacakmış 2023te düşünürsün
  • kaynak eski. fetöden binlerce doktor vb atıldı. mülteciler ülkeyi bastı ve kedi gibi doğuruyorlar, sağlık turizmi her gün artıyor, beyin göçü artıyor doktor ihtiyacı en az 100 sene bitmez bu ülkede
  • illusionist man kullanıcısına yanıt
    Suriyeliler sürekli doğuruo

• Hocam enistem radyoloji uzmani ben sormustum ona 10 yil sonra doktor ihtiyaci biterse cok mezun olur da doktorluk ta ogretmenlik gibi atanmasi guc bir meslek haline gelirse maaslarda azalma olmaz mi diye DOKTOR IHTIYACI BITMEZ IHTIYACIN AZALMASI ICIN DE EN AZ 50 YIL VAR DEDI

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Hocam medmagazin sitesine yeni düşen bir haber Yekta Saraçın açıklamaları. Ama 2014 te de 5 yıl içinde bitecek diyorlarmış

• Umarım 2024 te hükümet değişir neye göre açığın kapanacagini hesaplamislar anlamadım 3 çocuğa devam edin de ben goreyim açık mı kapanıyor doktor mu arıyorlar

• Hocam radyoloji uzmanligi hakkinda bilgin var mi gunluk kac saat calisiyorlar maaslar 20 30 k deniyor dogru mu

• Oley bee 2023'te mezun oluyorum :D

Hiç sanmıyorum hocam. Neye göre hesaplıyorlar, doktor açığının kapanacağı süre neden her sene değişiyor, neden her sene doktor açığı kapanacak açıklaması yapılıyor bilmiyorum. YÖK, ÖSYM'nin yapacağı elemeye yardımcı olmaya çalışıyor galiba.
  • Özelfenliseli Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam bildigim kadarıyla nöbetsiz oldugu için 6-7k oluyor maaşları

• Ben bekliyorum 5 yıl sonra işsiz doktor haberleri. Doktoru bile vasfına göre alacaklar çünkü fazlasına gerek olmayacak. AI gümbür gümbür geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Ayakta mıyız ki ?

• Ztn 2-3 seneye herşeyi robotlar yabacak bilgisayar mühendisleri ve ee ciler ve makinacılar hariç herkes işsiz kalacak kudurun tıpçılar şimdi muhahaha

• Sen nerede okuyon

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.