Şimdi Ara

YOK MU SHIFT KULLANAN KİMSE, corsa d SHIFT yardım lütfen...(vites değişim uyarısı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu shift tuşunun genel amacı ve mantığı nedir? 2013 model corsa d manuel vites sahibiyim. Daha aracım 350 km de. Olayı anlayamadım. Shift 2000-2200 devirde yanıyor, vites yükseltiyorum ama bu seferde araç devri 1500 lere kadar düşüyor araç gaz yemiyor gibi zorlanıyor sanki. Nasıl yakıt tasarrufu olur ki böyle? Hem aracın max torku 4000 devirde, 2000 devir çok az değil mi? Bu shifte uymalı mıyım sizce?
    Tecrübel arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sero36 -- 16 Mayıs 2013; 20:34:45 >

• dizel benzin yazmamışsın ama ben uymuyorum benim dizel, vites değiştiğinde 1750-2000 devire düşmesine dikkat ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shift vites degistirilebilir bilgi sistemi aracin zorlanmadan ilerleyebilecegi duz yollarda, rampa asagi inislerde makul, ancak arac dolu veya rampa cikislarinda degistirilirse elbette hantallasacaktir. Boyle bir durumda bilgi sistemine aldirmayiniz, zaten bir sure sonra isik sonup yuksek devirde tekrar yanar. 1-1 uymak mantikli degil isiga.
    Yorum kendi fikrimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdgk

dizel benzin yazmamışsın ama ben uymuyorum benim dizel, vites değiştiğinde 1750-2000 devire düşmesine dikkat ediyorum

aracım benzinli 1,2 manuel vites corsa d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.