Şimdi Ara

Yoklama başvurusu sonrası tecil uzaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben 1 hafta önce yoklama başvurumu tamamladım ve sağlık kontrolüne girdim. Başvurumu yaparken tecilim mezun olduğum tarihin 2 yıl sonrası -09/09/2021- olarak gözüküyordu. Şimdi ise 22 ocak 2022 olarak güncellenmiş. Tercih işlemlerine geldiğimde ise 22 ocaktan itibaren tercih yapabiliyorum. Bu konuda 3 sorum var.

1- Bu farklı tarih bir hata olabilir mi yoksa sistemin böyle mi işlemesi gerekiyordu? Bu bir hata ise bakaya kalma ihtimalim var mı?

2- Şuan erteleme başvurusu yapsam kabul olabilir mi?

3- Bedelli ücretini tercih yaptığım andan itibaren 2 ay içerisinde ödemem gerekiyorsa, ben kasım aralık gibi tercihi tamamlayıp 31 Aralığa kadar ödeme yapabilir miyim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim, aşırı şekilde kafam karıştı.

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iwus -- 3 Eylül 2021; 18:55:58 >

• 1- hata değil, 1 Eylül sonrası şubat celbi başvuruları alındığı için ocak 2022 yazması normal. Bedelli tercihi yapmadığınız veya bedelli ücretini yatırmadığınızda sistem sizi normal askerlik kapsamında görüyor. Ücreti yatırdığınızda o tarih yeniden güncellenir.

2- mezuniyet sonrası teciliniz 9 eylülde bitiyor. Erteleme başvurusu yapsanız bile işleme konması 9 eylülü geçeceğinden hiçbir anlamı yok.

3- en mantıklısı olur. Forumda yazan arkadaşlar da oldu, bedelli tercihi yapıp parayı yatırmak için 2-3 ay bekleyip bankaya ücreti yatırmaya gidiyorlar. Banka sisteminde ücret gözükmüyor, bir bakıyorlar ki Asal sistemde bedelli kaydı düşmüş. Şubeye gidip tekrar bedelli kaydı açıyorlar. Ekstra külfet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok teşekkür ederim, benim de aklımda şekillenen öyle bir senaryoydu ama hiç emin olamadım. Sadece tecilim uzamış olmasına rağmen erteleme başvurusu yapamamam garip geldi(Sistemsel bir yaklaşım olarak :D) ama olsa bile erteleme başvurusunu %99 ihtimalle kabul etmezler zaten :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.