Şimdi Ara

yoklama kaçağı ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. 31 aralıkta tecilim bitti ve yoklama başvurusu yapmam gerekiyordu. Babam geçen aylarda kötü hastalığa yakalandı ve benden başka bakacak kimse yok hastanede yatış vardı 16 gündür yoklama yaptıramadım şu anda kaçağım. Yarın muayeneye gitmek istiyorum. Sorum şu. Yarın muayeneye gidip yoklama yaptırırsam en yakın hangi tarihte sevk edilirim? İnternette biraz araştırdım 23 ocak tarihinde sevk yerleri açıklanacak diye bir haber okududum da. Şimdi ben kaçak olduğum için yarın yoklama yaptırsam 23 ocakta benim de sevk tarihim belli olur mu acaba? En hızlı ne zaman gidebiliyorum acaba? cevaplar için teşekkür ederim.

not: 6 ay gideceğim.

• 23 ocak bu seneki bedelli icin, suan en yakin mayis celbi acik subat sonuna kadar yoklamayi vs tamamlarsan mayis celbinde gidersin(mayis-haziran-temmuz dan biri)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşkekkür ederim kaçak durumuna düştüğüm için yoklamaya gittiğim gibi hemen giderim diye düşünmüştüm şubatta falan ama iyi yine mayıs olursa

• E devlet üzerinden yoklama islemini baslatın hocam daha da fazla geç olmadan.

Babanıza da geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

başlattım teşekkür ederim şansıma aile hekimim emekliye ayrılmış yeni hekimim de yarın göreve başlıyormuş yarın gideceğim

• Öncelikle çok geçmiş olsun. Yoklama kaçağı durumlarında direkt ilk celp ile gönderiliyor diye biliyorum. Arkadaşım yoklama kaçağıydı oradan biliyorum ama süreç nasıl ilerler sizin için bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    röle ile ilgili kısa bir soru
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.