Bildirim
Yoklama Kaçağı yurt dışı çıkışı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tabiki de sorun olur, pasaporttaki memuru bırak, bir polis çevirse kimlik kontrolü yapsa bile alıp götürebilir seni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duyduğum ve okuduğum kadarıyla mahkeme kararı olmadığı için götürmüyorlarmış ve benim hakkımda çıkmış herhangi bir mahkeme kararı yok. Bu yüzden merak ettim eğer başına gelen birisi var mı diye.
-
Merhabalar, bir sorum olacaktı, 2 yil once sizinde yoklama kacagi oldugunuzu gordum bir forumda ve ucusunuz 1 hafta 10 gundeymis diye ogrendim, suan ben de aynı durumdayım, maalesef yoklama kacagiyim evimiz depremde yikildi 😔 akrabalarda kaliyoruz, ailem ile birlikte almanyaya gitmeye karar verdik yanliz benim kafama bir soru takildi, yoklama kacagi oldugum icin yurt disina cikabilirmiyim? Siz o surecte ciktinizmi bir sorun oldumu ? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim
Sevgilerle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X