Şimdi Ara

YOKMU FİKRİ GELEN? PİONEER 306 DVC DEN SES ALAMIYORUM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta sormustum 1502gto serisini verdim
    suanda 2 adet 306dvc var ve sanki gto la aynı sesi veriyo hiç bi fark yok gibi tek gto bunun çiftine bedel gibi geldi bana acaba benmi yanılıyorum yada anfi güçsüz geliyoda sesmi veremiyo baslarım anfi edison 900w yazan tam serisinide yaza bilirim isterseniz bilenler içime su serpsin 205 lira dvc nin birine verdim birini gto la degiştirdi ama ses böyle olduktan sora param cebimde kalırdı gto tekle devam ederdim sizce? bide bişi daha sorucam bu wofer dedigimiz cihazlar acaip saçma ses alıyorum yane hayalimdeki o tatlı sesi bulamadım aracın içinde zangır zangır bi saçmalık var benim aracım eski model bi minübüs ve bagaj aracın içinde acaba ondanmı ? bide sanırım bendeki ses anfisi oldugu içinmi ses bozuluyo mono bi anfi dahamı güzel bas sesi verir acaba?

Bİ FİKİR VEREBİLCEK KİMSE YOKMUUU??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyloa -- 5 Aralık 2006; 17:58:14 >

• ed804 galiba senin amfi,ben sana daha önce 306yı besleyebilecek bir amfiyle kullanırsan gto dan çok daha iyi çalar demiştim ama sen edisonun o amfisiyle kullanırsan hiç bir şey değişmez,2 tane 306 800w rms gücünde senin amfinde tahminimce en fazla 150 wattır..

saçma ses dediğin,aracın eski olmasından kaynaklanabilir,çeşitli yerlerinde civatalar gevşediyse hepsi ses yapar...

mono amfi olsa ve en azından 800wattın üstünde olursa çok daha güzel bass verir,aracın içinde zor durursun.
  • hıım sagol ozaman yaptıgım iş dogru yani gto dan kurtulmakla iyi yapmısım ozaman 400 ytl civarında iyibi mono anfi alıcam gibi diger anfiyide comp lara çekicem arabanın içindede duramıycam:D araç da baya eski yaf 69 model bi minibus okadarda yalıtım yaptım nese dahada artırıcaz yalıtım işini bakalım sagolasın spl bide bişi daha sorsam iki anfiye capasitörlemi destek vermeli çift aküylemi ? yada ikisi birden mi olmalı?
  • şimdiki akünün değerleri düşükse ve eskidiyse 2.aküyü koyman daha yararlı olur..alacağın amfi de 1ohmda çalışmalı aklında bulunsun..ed1000a olabilir..
  • yok sıfır akü alıcam ozaman bişiye gerek yok sagol dostum baya yardımcı oldun bana allah razı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.