quote:Orijinalden alıntı: epic fail ya şaka bi yana takdirle teşekkür arasındayım ama bakamıyorum işte cuma sürpriz olacak Bu tatlı heyecanı yaşayabilmen için siteyi hackledim.Heyecan yok.
quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: epic fail ya şaka bi yana takdirle teşekkür arasındayım ama bakamıyorum işte cuma sürpriz olacak Bu tatlı heyecanı yaşayabilmen için siteyi hackledim.Heyecan yok. hacı böyle heyecanı napıyım ben ya hocanın vereceği sözlü notuyla hayatım değişecek puff
quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: epic fail ya şaka bi yana takdirle teşekkür arasındayım ama bakamıyorum işte cuma sürpriz olacak Bu tatlı heyecanı yaşayabilmen için siteyi hackledim.Heyecan yok. Hacktır git lamer
quote:Orijinalden alıntı: 4hm3t.# açık şu an ama ? ss koyabilirmisiniz acaba veli bilgilendirme sistemi diyorum ben napıyım hocaların girdiği bölümü
Bende fizik notumu merak ediyorum dün rüyama girmişti hoca saat 3tu kalktığımda telefondan girdim vbs'ye 1'di :( İlk donem 3 gelmişti yıl sonu 1 demi?
quote:Orijinalden alıntı: Simple . Olm senin 4 tane 1 in yok muydu . Ne takdiri ne teşekkürü karıştırmış olmayalım
quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: epic fail ya şaka bi yana takdirle teşekkür arasındayım ama bakamıyorum işte cuma sürpriz olacak Bu tatlı heyecanı yaşayabilmen için siteyi hackledim.Heyecan yok. Hacktır git lamer Hacker Okan'ı salarım üstüne.
quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: epic fail ya şaka bi yana takdirle teşekkür arasındayım ama bakamıyorum işte cuma sürpriz olacak Bu tatlı heyecanı yaşayabilmen için siteyi hackledim.Heyecan yok. Hacktır git lamer Hacker Okan'ı salarım üstüne. Jentini çağırırım yakar seni
quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: epic fail ya şaka bi yana takdirle teşekkür arasındayım ama bakamıyorum işte cuma sürpriz olacak Bu tatlı heyecanı yaşayabilmen için siteyi hackledim.Heyecan yok. Hacktır git lamer Hacker Okan'ı salarım üstüne. Jentini çağırırım yakar seni Ayık ol. Ağzını silde gel