Şimdi Ara

Yoksul, fakir bir aileye yardim etmek icin nereye basvurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok zor durumda olan bir aile yada kisiler icin yardim hatti olan bir yer soyleyebilirmisiniz?

• Doğru yerdesin ödemeyi nasıl yapıcaksın ?

:D şaka bi yana hiç tavsiye etmem paracıkların birinin jipinin benzin parası olsun istemiyosan tabi..

En iyisi elden vermek.
  • Bence onlarla uğraşacağına, kendi mahallende yada ilçende olan fakirlere ver hem paranın nereye gittiğini gözünle görmüş olursun..
  • almanyada oldugum icin burda fakir yok. turkiyeden bir yer olsun yada afrika. googlede arastirdimda bulamadim yardim hatti fln yazdim cikmadi bi el atsaniz
  • Türkiye'de yaşayan akrabalarının çevresinde illa ki vardır fakir fukara. Bence onlara ulaşsan daha sağlam olur, akrabalarından sor yani.
  • kimse yok mu? yardim icin guvenilirmidir?
  • bende mersindeyim üniversite harç paramı zor ödedim bana yardım et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

bende mersindeyim üniversite harç paramı zor ödedim bana yardım et

ac yatiyor musun soguktan donuyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

quote:

ticaret lisesinin ordaki parktayım bankta yatıyom neyseki her wireless var
  • quote:

quote:

en önemlisi referansın var mı kardeş ? diye sormanda lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keten -- 8 Şubat 2012; 1:40:23 >
  • Yoksul , fakir bir aileye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keten

quote:

quote:

en önemlisi referansın var mı kardeş ? diye sormanda lazım

ne demek istedigini anlamadim referans?
  • Turkiyede fakir yok,parasini elinde tutmayi.harcamayi bilmeyen insanlar var.ne yardim edilen fakirler gorduk 1-6 ay icerisinde yine eski haline donen
  • hayrın gizlisi makbuldür diye bir söz var hocam mümkün olduğunca gizli olmalı bu işler
  • bulunduğun yerin belediyesine gidip yoksul ailelere yardım yapmak istiyorum de ama "elden gelsinler" de. malum belediyelere de pek güven olmuyo bu devirde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~kasva~

hayrın gizlisi makbuldür diye bir söz var hocam mümkün olduğunca gizli olmalı bu işler

haklisin zaten googlede bulamadigim icin yardim istedim burdan. zaten benim yuzumu gormediniz forum tanimaz beni sokakta gorse gizli yapiyorum zaten kimsenin haberi yok cevremde. her ay bir miktar yardim edebilecegim guvenilir bir yer lazim
  • quote:

quote:

hayrın gizlisi makbuldür diye bir söz var hocam mümkün olduğunca gizli olmalı bu işler

haklisin zaten googlede bulamadigim icin yardim istedim burdan. zaten benim yuzumu gormediniz forum tanimaz beni sokakta gorse gizli yapiyorum zaten kimsenin haberi yok cevremde. her ay bir miktar yardim edebilecegim guvenilir bir yer lazim

Bu konuda sanırım en iyi bilecek kişi mahalle muhtarıdır. (Tabi işini iyi yapan bir muhtar ise)
  • Bizim üniversitede çok yoksul bir kız var. Ailesi istanbulda kız kayseri'de okumaya çalışıyor yurt parası, yemekhanedeki yemek parası, kitap parası o parası bu parası için şurada burada çalışıyor ama yettiremiyor. Eğer adam gibi ciddi ciddi yardım etmek istersen sana yardımcı olabilirim. Benim maddi durumumda çok zayıf kıza yardım edemiyorum ama çok şükür aç değilim açıkta değilim. Ciddiysen pm'den irtibata geçebilirsin benimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 8 Şubat 2012; 1:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivb

quote:

quote:

Bu konuda sanırım en iyi bilecek kişi mahalle muhtarıdır. (Tabi işini iyi yapan bir muhtar ise)

muhtarda kendi akrabasını seçer kırışırlar parayı

• Ulan adam bir şey danışmış ne kadar aptal cevap var ise yazmak zorunda mısınız? Konu eski meski ama yine de yazayım. Bir Silgi Bir Kalem ile okullara ve öğrencilere yardımda bulunabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.