Şimdi Ara

yokuşta stop hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sınavda yokuşta 1kere stop ettim bıraktılar 1kere stop hakkım yok mu çok tartıştım ama kendilerinin haklı olduğunu savunuyorlar kesin bilgi sahibi biri bir açıklama yapabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nevzat96

Bugün sınavda yokuşta 1kere stop ettim bıraktılar 1kere stop hakkım yok mu çok tartıştım ama kendilerinin haklı olduğunu savunuyorlar kesin bilgi sahibi biri bir açıklama yapabilir mi

Dostum ben ilk girdiğimde yokuşta 1 defa stop ettirdim o yüzden kaldım 2.girişimde parkı yaparken dubaya çarpmamak için yavaş yavaş yaklaştım sırf yavaş geldiğim için kaldım bakanlığa dilekçe verdim dilekçeme verilen cevap da şu park yapmayı beceremiyor diye cevap verildi bu hafta 3.sınava gireceğim getirdiklerin sistemin ta ..... allahından bulsunlar öğretmenin ne işi var komisyonda allah aşkına sanki kendi çok iyi araba sürüyor
  • Hocam inan bu işler çok garip. Bak ben 14 şubatta ikinci kez girdim sınava, yokuşta önümde stop etti biri direk indirdiler. İki tane de kız arkadaşım girdi benden sonra ikizler. İkisi de aynı yerde stop ettirmiş arabayı ama indirmemişler sen devam et bakalım demişler ve geçtiler sınavdan. Çok garip işliyor cidden sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Hocam inan bu işler çok garip. Bak ben 14 şubatta ikinci kez girdim sınava, yokuşta önümde stop etti biri direk indirdiler. İki tane de kız arkadaşım girdi benden sonra ikizler. İkisi de aynı yerde stop ettirmiş arabayı ama indirmemişler sen devam et bakalım demişler ve geçtiler sınavdan. Çok garip işliyor cidden sistem.

Sen geçtin mi hocam 2. seferde bizim yollar da bozuk bin takla atıyorum çukura girmeyeyim diye. Cumartesi 3. sınava gireceğim bakalım bu sefer nasıl bahane bulacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f4t4lstoke

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Hocam inan bu işler çok garip. Bak ben 14 şubatta ikinci kez girdim sınava, yokuşta önümde stop etti biri direk indirdiler. İki tane de kız arkadaşım girdi benden sonra ikizler. İkisi de aynı yerde stop ettirmiş arabayı ama indirmemişler sen devam et bakalım demişler ve geçtiler sınavdan. Çok garip işliyor cidden sistem.

Sen geçtin mi hocam 2. seferde bizim yollar da bozuk bin takla atıyorum çukura girmeyeyim diye. Cumartesi 3. sınava gireceğim bakalım bu sefer nasıl bahane bulacaklar.

Ben geçtim sıkıntı olmadı neyse ki sınavda, belgeleri bekliyorum şimdi. Sınavdan önce aynı arabayla aynı yolda çalışmaya bakın. Yoksa her türlü şey gelebiliyor başınıza. Öndeki stop ediyor aniden, park etmeye yer kalmıyor, başka araçlar size engel oluyor vs. gibi.

• Bugün sınava gireceğim arabayla iki ders yaptık , 8 ders boyunca çalıştığım araba 2013 model yeni , bu cumartesi sınava gireceğim araba 2011 mode , sınavdan kalırsam kursu şikayet edeceğim , şimdi kaldım diye ders aldım ama direkt bu arabayla girseydim yine kalırdım. Yahu bu ne saçma iştir ya , yeni arabada öğrendiğim şekli eski arabada hiçbir şekilde uygulayamıyorum , araba kayıyor paso.
    Araba kullanmayı öğrendiğim ilk gün yalnızca 1 kere istop ettirdim başlangıçta ondan sonra 8 ders hoca hiçbir şeye karışmadı derslerde. ilk sınavım zaten iyiydi fakat kaldım , gel gelelim bugün o eski arabayla yokuş kaldırma kötü olduğu için devamlı ona çalıştık , neredeyse 30 kere falan istop ettirdim , hangisinde ders alıyorsam onda sınav yaptır kardeşim ya , bu ne rezilliktir.
  • All Father kullanıcısına yanıt
    Şikayet etsende hiçbişey olmaz, sonuçta ehliyet alıyorsun ve B sınıfından girdiğini varsayarak B sınıfı bütün araçları sürebilme kabiliyetine sahip olduğunu ispatlamış oluyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yokuşta çekiş nasıl ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Şikayet etsende hiçbişey olmaz, sonuçta ehliyet alıyorsun ve B sınıfından girdiğini varsayarak B sınıfı bütün araçları sürebilme kabiliyetine sahip olduğunu ispatlamış oluyorsun.

Tamamda şöyle bir durum var hocam , çalıştırma stilleri farklı araba farklı , yani benden önce iki kadın kullandı ve kaydırmadı arabayı niye ? başından beri bu dandik arabayla çalışmışlar , ben yeni arabada çalıştım orada yaptığım bu arabada işlemiyor , e yani kursun arabası dandikse benim suçum ne ? ilkinde yok yere kaldık , ikincide büyük ihtimal araba dandik diye kalıcaz ee nereye kadar.

çalıştığım arabada yokuşta debriyajı kavrama noktasına getirdiğimde araba kaymıyor ve hafif gidiyor , hafif gaz verdiğinizde ileride debriyajı çekebiliyorsunuz , bunda ayağınız frenden çektiğinizde gaza abanıp debriyajı aynı anda yavaşça çekmeniz gerekiyor , yanlış demiyorum ama ben böyle öğrenmedim yani , eşit şartlar yok anlatmak istediğim bu.

• All Father kullanıcısına yanıt
    Sistem öyle işliyor yapacak bişey yok. Bu yüzden kurs seçimi çok önemli. Bazı kursların bütün arabaları aynı oluyor. Kursa yazılcaksanız eğer araçları hepsi aynı ve mümkünse Hyundai Getz olanlarını tercih etmeniz iyi olur. Benim kursumun sınava girdiğim şubesinde 4 arabası vardı 4üde farklıydı. Hepsinin kavrama noktası farklı Clioda tepede kavrarken, kiada dipte 5cm çekince bile kavrıyordu hemen. Kursa durumu anlat yardımcı olun de bidahakinde kolaylık sağlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Sistem öyle işliyor yapacak bişey yok. Bu yüzden kurs seçimi çok önemli. Bazı kursların bütün arabaları aynı oluyor. Kursa yazılcaksanız eğer araçları hepsi aynı ve mümkünse Hyundai Getz olanlarını tercih etmeniz iyi olur. Benim kursumun sınava girdiğim şubesinde 4 arabası vardı 4üde farklıydı. Hepsinin kavrama noktası farklı Clioda tepede kavrarken, kiada dipte 5cm çekince bile kavrıyordu hemen. Kursa durumu anlat yardımcı olun de bidahakinde kolaylık sağlarlar.

kurs işi aceleye geldi hocam , açıkçası ilk sınavda zaten hevesim kaçmıştı ama bitsede gitsek modundayım , beraber gireceğim hoca , kafaya alıyorum ben komitedekileri dedi bakalım , bi şans geçebilirim yoksa kursla konuşurum elbet.

Evet arabalar cidden farkediyor , ve bunlar kurs arabası hırpalanmış arabalar , yani kullanacağımız hususi arabaların daha rahat olacağını düşünüyorum.

İlk sınava girdiğim aradaba farklıydı misal ama rahattı. Bakalım cumartesi dananın kuyruğu kopacak :)

• Bu hakka maalesef sahipler kıl komisyona denk gelmişsiniz bir daha kine umarım şanslı olursunuz ve ehliyetinizi alırsınız
  • Geçmiş olsun 3.sınavdan da çaktık. Bütün kıl komisyonlar bana mı denk gelir arkadaş? Arabayı çalıştırdım başladım sürmeye adam sürüşün çok iyi daha önce kullandın mı diye sormaya başladılar. Neyse geldik park yerine arabayı 2 duba arasına park ettim. Önümde park eden kadın heyecandan arabayı 2 defa stop ettirdi o geçti ben arabayı 2 duba arasına sokmayı başardım gelin görün ki arabanın tekerleri yol kenarındaki sarı çizgiye değmedi diye kaldım. Bırakan da kadın. Olmadık laf edeceğim kalbi kırılacak. Benim durumum da olan var mı?
  • quote:

Geçmiş olsun 3.sınavdan da çaktık. Bütün kıl komisyonlar bana mı denk gelir arkadaş? Arabayı çalıştırdım başladım sürmeye adam sürüşün çok iyi daha önce kullandın mı diye sormaya başladılar. Neyse geldik park yerine arabayı 2 duba arasına park ettim. Önümde park eden kadın heyecandan arabayı 2 defa stop ettirdi o geçti ben arabayı 2 duba arasına sokmayı başardım gelin görün ki arabanın tekerleri yol kenarındaki sarı çizgiye değmedi diye kaldım. Bırakan da kadın. Olmadık laf edeceğim kalbi kırılacak. Benim durumum da olan var mı?

Bana da benzeri oldu hocam , başta bi araba kullanmayı biliyor musun gibi salak bir şaka yaptı ve ondan sonra arabadaki 3 kişi hiç konuşmadı , park , geri gelme , yokuş yerlerini bile ben sordum burayamı yapayım diye.

Yokuş kalkış , park , geri gelme , vites kabiliyeti mükemmel diyebilirim, gel gelelim kaldım ve sebebini bilmiyorum. Ve 1 tur yaptırdılar niye olduğunuda hala bilmiyorum.

Ne kadar iyi sürdüğün önemli değil , adaya düşecek komisyona bağlı resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Father

quote:

Geçmiş olsun 3.sınavdan da çaktık. Bütün kıl komisyonlar bana mı denk gelir arkadaş? Arabayı çalıştırdım başladım sürmeye adam sürüşün çok iyi daha önce kullandın mı diye sormaya başladılar. Neyse geldik park yerine arabayı 2 duba arasına park ettim. Önümde park eden kadın heyecandan arabayı 2 defa stop ettirdi o geçti ben arabayı 2 duba arasına sokmayı başardım gelin görün ki arabanın tekerleri yol kenarındaki sarı çizgiye değmedi diye kaldım. Bırakan da kadın. Olmadık laf edeceğim kalbi kırılacak. Benim durumum da olan var mı?

Bana da benzeri oldu hocam , başta bi araba kullanmayı biliyor musun gibi salak bir şaka yaptı ve ondan sonra arabadaki 3 kişi hiç konuşmadı , park , geri gelme , yokuş yerlerini bile ben sordum burayamı yapayım diye.

Yokuş kalkış , park , geri gelme , vites kabiliyeti mükemmel diyebilirim, gel gelelim kaldım ve sebebini bilmiyorum. Ve 1 tur yaptırdılar niye olduğunuda hala bilmiyorum.

Ne kadar iyi sürdüğün önemli değil , adaya düşecek komisyona bağlı resmen.

Benim durumumda o 3 sefer girdim 3'ünde de komisyonun kötü olmasından kaldım 1. sefere bir şey demiyorum ilkinde herkesi bıraktıklarından kaldım 2. ve 3. seferde yine kıl komisyonlar geldi bu sefer de park da arabanın tekeri sarı çizgiye değmedi diye kaldım. 4.sefer de artık rüşvet verir geçerim bir şekilde yoksa ömrü billah alamayacağız bu ehliyeti senin kaçıncı hakkın olacak hocam bir dahaki?

• f4t4lstoke F kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşın kaç bilmiyorum ama cidden takılcak bişey değil saçma sapan bir konu bozma moralini bak ben 2 sefer kaldım 1 sınava girmedim son hakkım ygs öğrencisiyim dosyayı yakmayı düşünüyom yazın alırım. Dert edilcek bişey değil komisyonun yüzde 90ına ver arabayı o dubaların arasına park edemez sana artistlik yaptıklarına bakma canın sağolsun şu hayatta sağlık dışında her şey yerine konulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @f4t4lstoke Ben bugün 2. sınavıma girdim hocam , ilkine göre kötü kullandım ( bahsettiğim üzere araba eski ve kötüydü ) ama komisyondakiler çok iyiydi yani hatalar olmasına rağmen moralimi bozmadılar , hocayada iyi kullandığımı söylemişler , nasip kısmet görücez.

@nevzat96 Hocam bence de takılacak bir konu değil , umursamıyorum hatta ama ben de ygsye çalışıyorum ve kafama ehliyet takıldığı için odaklanamıyorum resmen , ilk seferinde geçsem daha rahat olabilirdim. Evet komisyondakiler arabaların durumundan bihaberler.

Girmiş veya gireceklere iyi şanslar diyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.