Şimdi Ara

YOLCULUKDA HANGİ ARABAYI TERCİH EDİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar izmirden çanakkaleye yolculuk yapıcam baya bi yüklü olucak arka taraf yollar yokuşlu bendeki sedan 1.4 lpg li dacia logan yokuşlarda çok kötü birde arkadaşımın 1.5 dci logan mcv var 7 kişilk yoksa arkadaşımdan 1 günlük ödünç onumu almalıyım cevabı çok belli ama daha önce hiç dizel kullanmadım çekişi filan nasıldır ama bide sorumluluk almak istemiyorum 1.4 le gitsek bizi çok yorucak birde arabalar aynı arabayı tanıyorum benim için sıkıntıda çıkarmaz ama ne yapmalıyım arkadaşdan 7 kişiliğimi almalıyım yoksa 1.4 lpg le araba full dolu ağırlıklı o yokuşları çıkmalımıyım

• Kendi araban varken baskasindan araba alma derim usta. Hadi araban olmasa belki derim. Ancak bu sekilde hic gerek yok. Devirli kullanirsin biraz sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kendi araban varken baskasindan araba alma derim usta. Hadi araban olmasa belki derim. Ancak bu sekilde hic gerek yok. Devirli kullanirsin biraz sorun olmaz

haklısın ustam da bagajda tüp var bavulun giriceği belli dğeil bagaja 2 tane bavul +5 kişi birsürü poşet filan
  • DJYALNIZLIK D kullanıcısına yanıt
    Tercih senin. Ben olsam uc bes parca bir sey cikartir bagaja sigdirirdim. Emanet mal. Sende sorun olmaz. Bakarsin baskasi gelir vurur. Her turlu sey olur. Ha arabalari degisirseniz arkadas icin de sorun olmazsa olabilir. Yalniz ne kadar iyi sofor olursa olsun aklim kalir arabayi verirken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 11 Eylül 2015; 14:07:36 >
  • quote:

Tercih senin. Ben olsam uc bes parca bir sey cikartir bagaja sigdirirdim. Emanet mal. Sende sorun olmaz. Bakarsin baskasi gelir vurur. Her turlu sey olur. Ha arabalari degisirseniz arkadas icin de sorun olmazsa olabilir. Ne kadar iyi sofor olursa olsun aklim kalir arabayi verirken

zaten benim sedanı ona bırakıcam az önce arabanın yanından geldim bıraksalar tüpüde sökücem yedek lastiğide o derece ama daha kesin değil tabi akşama yerleştiricez eşyaları baktık sığmadı alıcam mcv yi zaten arkadaşla sokaklar aynı 10 adım var aramızda sığmassa hemen istiycem anahtarı balkondan

• DJYALNIZLIK D kullanıcısına yanıt
    Aranizdaki iliskiye bagli tabi. Hayirli yolculuklar

• quote:

Aranizdaki iliskiye bagli tabi. Hayirli yolculuklar

saolun bide kalp kırmak istemiyorum babaannemde çok gelmek istiyor yer kalmassa arabayıda alamassak mecbur 1 kişi gelmiycek bu seferde kalbi kırılıcak çok heves ediyoruzda gitmeye hevesimiz kursağımızda kalmasın birde en iyisi almak ödünç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi araba daha iyi?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lodgy kiralanabilir.

• Kendi araban varken arkadaşından isteme bence, kirala birşey çok daha iyi olur

• kendi arabandan şaşma dostum
  • Araba kiralayacaksin 84 TL central da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 11 Eylül 2015; 18:35:47 >
  • gerek kalmadı dacia üretirken herşeyi kısmış ama bi tek genişliği ferahlığı kısmamış bagaj koca koca bavulları aldı valla
  • kendi eşşeğim elin atından iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.