bu cihaz ben bilgisayara takınca yerini belli etmek için bir yellere sinyal yada mesaj yollamasın
Aladdinin sihirli lambası bu.Günümüze göre uyarlanmış.Driverını indirip güvenlik anahtarını girince monitöre aladdin geliyomuş.3 dileğin var ama dileklerini 3 dileğim daha olsun olarak dileyemezsin.O zaman hack kullanmış kabul edilirsin ve ban yersin.Başka bi bilgisayara takana kadar bellek çalışmaz.
Ciddi değilim.
up
quote:
Orjinalden alıntı: BhuraQe
Aladdinin sihirli lambası bu.Günümüze göre uyarlanmış.Driverını indirip güvenlik anahtarını girince monitöre aladdin geliyomuş.3 dileğin var ama dileklerini 3 dileğim daha olsun olarak dileyemezsin.O zaman hack kullanmış kabul edilirsin ve ban yersin.Başka bi bilgisayara takana kadar bellek çalışmaz.
Ciddi değilim.
Hayır ciddisin.
İyi ki bedevi fln bulmamışsın...
yolda bisey buldum korku.gif ve adinin kutup ayisi olmasi aklima hicde guzel seyler getirmedi
bulduğun şey usb dongle büyük ihtimal lisanslı bir programın lisans anahtarı kaybeden baya bir tırmalayacak
Elektronik imza diyorlar ona. Alabilmek için PTT Banka gidip 350TL ödüyorlar.
ben de bikaç yıl once uzerınde blaupunkt yazan bi kart bulmustum çöpe attım sonradan öğrendim mersedesler de anahtar yerıne bu kart kullanılıyormus keşke çöpe atmasa idim dedim sahibi zorda kalmıstır
galiba bi veri deposuna bağlanmak için kullanılan şifreleme aygıtı sanırsam bu
quote:
Orjinalden alıntı: bariscancan
İyi ki bedevi fln bulmamışsın...
Bedevi bulsaydı arkadaşı sonunda 'milli oldum yehu', diye bir konuda görürdük.
quote:
Orjinalden alıntı: Burak[Alper]
Elektronik imza diyorlar ona. Alabilmek için PTT Banka gidip 350TL ödüyorlar.
bu cihazı nereye teslim etmeliyim gitip pttye bıraksam olurmu yada zabıtaya
bluetut cihazı olmasın??
quote:
Orjinalden alıntı: GKHN_93
bluetut cihazı olmasın??
yok değil pc de sürekli blutut takılı çıkardım bunu taktım çalışmadı
bende şanş yokki millet neler buluyor bende bunu buldum gidip zabıtaya teslim edeyim belki sahibi çıkar
Arkadaşım nerde bulduysan o bölgenin karakoluna teslim et. Bu gibi cihazları genelde adalet mensupları kullanırlar. Elinde bekletme ergenekon şüphelisi olabilirsin.
Sen seçillmiş kişisin
arkadaşım o bulduğun şeyi bilgisayarından hemen çıkar ve en kısa zamanda polise teslim et. çok ama çok ciddiyim. cihazın ne olduğunu söyleyemem burada çünkü suç içerir, başım belaya girer. ama bir an önce karakola teslim et. eğer uzun süre takılı kaldıysa bilgisayarında ip adresin çoktan iletilmesi gereken yere iletildi. eğer kaybeden devlet görevlisi tarafından emniyete bildirildiyse (ki çoktan bildirilmiştir.) ip adresinden adrese ulaşırlar. kimseye laf anlatamazsın. alırlar içeri.
quote:
Orjinalden alıntı: By_MeaRt
Sen seçillmiş kişisin
quote:
Orjinalden alıntı: micro_diax
arkadaşım o bulduğun şeyi bilgisayarından hemen çıkar ve en kısa zamanda polise teslim et. çok ama çok ciddiyim. cihazın ne olduğunu söyleyemem burada çünkü suç içerir, başım belaya girer. ama bir an önce karakola teslim et. eğer uzun süre takılı kaldıysa bilgisayarında ip adresin çoktan iletilmesi gereken yere iletildi. eğer kaybeden devlet görevlisi tarafından emniyete bildirildiyse (ki çoktan bildirilmiştir.) ip adresinden adrese ulaşırlar. kimseye laf anlatamazsın. alırlar içeri.