Şimdi Ara

yolda bir şey buldum (korku .gif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yolda aşşağıdaki resimdekinden buldum flaşh bellek desem değil bilgisayara takınca driver istiyor
     yolda bir şey buldum (korku .gif)

driverini indirip kurdum işığı arada yanıp yanıp sönüyor

internette araştırdım srm güvenlik anahtarı gibi bir şeyler yazıyordu

üzerinde hasp ve aladdin.com yazıyordu

buda sitesihttp://www.aladdin.com/hasp/default.aspx

bu nedir?

ne işe yarar?

başım belaya girmez değilmi

bu cihaz ben bilgisayara takınca yerini belli etmek için bir yellere sinyal yada mesaj yollamasın

• Aladdinin sihirli lambası bu.Günümüze göre uyarlanmış.Driverını indirip güvenlik anahtarını girince monitöre aladdin geliyomuş.3 dileğin var ama dileklerini 3 dileğim daha olsun olarak dileyemezsin.O zaman hack kullanmış kabul edilirsin ve ban yersin.Başka bi bilgisayara takana kadar bellek çalışmaz.

Ciddi değilim.
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: BhuraQe

Aladdinin sihirli lambası bu.Günümüze göre uyarlanmış.Driverını indirip güvenlik anahtarını girince monitöre aladdin geliyomuş.3 dileğin var ama dileklerini 3 dileğim daha olsun olarak dileyemezsin.O zaman hack kullanmış kabul edilirsin ve ban yersin.Başka bi bilgisayara takana kadar bellek çalışmaz.

Ciddi değilim.

Hayır ciddisin.
  • İyi ki bedevi fln bulmamışsın...
  • yolda bisey buldum korku.gif ve adinin kutup ayisi olmasi aklima hicde guzel seyler getirmedi
  • Kedidir o kedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bulduğun şey usb dongle büyük ihtimal lisanslı bir programın lisans anahtarı kaybeden baya bir tırmalayacak
  • Elektronik imza diyorlar ona.
    Alabilmek için PTT Banka gidip 350TL ödüyorlar.
  • ben de bikaç yıl once uzerınde blaupunkt yazan bi kart bulmustum
    çöpe attım
    sonradan öğrendim
    mersedesler de anahtar yerıne bu kart kullanılıyormus
    keşke çöpe atmasa idim dedim sahibi zorda kalmıstır
  • galiba bi veri deposuna bağlanmak için kullanılan şifreleme aygıtı sanırsam bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariscancan

İyi ki bedevi fln bulmamışsın...

Bedevi bulsaydı arkadaşı sonunda 'milli oldum yehu', diye bir konuda görürdük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Elektronik imza diyorlar ona.
    Alabilmek için PTT Banka gidip 350TL ödüyorlar.

bu cihazı nereye teslim etmeliyim gitip pttye bıraksam olurmu yada zabıtaya
  • bluetut cihazı olmasın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: GKHN_93

bluetut cihazı olmasın??

yok değil pc de sürekli blutut takılı çıkardım bunu taktım çalışmadı

bende şanş yokki millet neler buluyor bende bunu buldum gidip zabıtaya teslim edeyim belki sahibi çıkar
  • Arkadaşım nerde bulduysan o bölgenin karakoluna teslim et.
    Bu gibi cihazları genelde adalet mensupları kullanırlar. Elinde bekletme ergenekon şüphelisi olabilirsin.
  • Sen seçillmiş kişisin
  • arkadaşım o bulduğun şeyi bilgisayarından hemen çıkar ve en kısa zamanda polise teslim et. çok ama çok ciddiyim. cihazın ne olduğunu söyleyemem burada çünkü suç içerir, başım belaya girer. ama bir an önce karakola teslim et. eğer uzun süre takılı kaldıysa bilgisayarında ip adresin çoktan iletilmesi gereken yere iletildi. eğer kaybeden devlet görevlisi tarafından emniyete bildirildiyse (ki çoktan bildirilmiştir.) ip adresinden adrese ulaşırlar. kimseye laf anlatamazsın. alırlar içeri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_MeaRt

Sen seçillmiş kişisin

• quote:

Orjinalden alıntı: micro_diax

arkadaşım o bulduğun şeyi bilgisayarından hemen çıkar ve en kısa zamanda polise teslim et. çok ama çok ciddiyim. cihazın ne olduğunu söyleyemem burada çünkü suç içerir, başım belaya girer. ama bir an önce karakola teslim et. eğer uzun süre takılı kaldıysa bilgisayarında ip adresin çoktan iletilmesi gereken yere iletildi. eğer kaybeden devlet görevlisi tarafından emniyete bildirildiyse (ki çoktan bildirilmiştir.) ip adresinden adrese ulaşırlar. kimseye laf anlatamazsın. alırlar içeri.

Fazla film izliyon sen heralde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.