Şimdi Ara

YOLDA GİDERKEN STOP ETTİ SORUN NEDİR YARDIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 1999 HUNDAI ACCENT 1.3 LX Benzin/LPG Aracım yolda birden stop etti anlayamadım marşa bastığım zaman birdaha 15dk sora tekrar

marşa bastığımda çalıştırmayı başardım ancak ilk çalışmada kayış sanki sürtüyormuş gibi bi düdük sesi duydum bu ses sadece 10sn devam etti sustu ve yola

devam ettim ancak tekrar stop etti aracımın lpg sistemi sıralı değil arkadaşlar ha bide stop ettiği esnada sanki düğmeden benzine geçiyormuş gibi yakıtı kesti

ve motor stop etti aracı sora trafigin sıkışmayacagı sağda bi yere çektim bi arkadaş geldi yardım etmek için buji kablosunun birini söküp ateşleme yapyor mu

diye test etti marşa bastıgımda buji kablosundan distribütöre ateşleme elektrk gelmedigini farketti sorun ya bobinde dedi yada distrübütör modülünde de

olabilir dedi yada ateşleme ile ilgili sıkıntı yoksa dedi yakıt pompasında skntı olabilr dedi ama benzin pompası daha yeni değişti 2ci defa nasıl olur anlamadım

arkdaşlar bi yardım edin nekadar masraf cıkar acaba bursada tanıdıgınız uygun tamirciler var mı varsa bi telefon rica edebilrmym teşekkürler herkese teşekkürler DonanımHaber

• LPG ile alakalıdır. Test edilmesi ve uzman bakışı gerekir.
  • ahmetkalecik A kullanıcısına yanıt
    LPG İLE ALAKALI OLMADIGINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKİ BENZİNDE DE BİRÇOK DEFA STOP ETTİ ANCAK ZORLAYINCA ÇALIŞIYOR TABİ AKÜ ZAYIFLADIKTAN SORA ÇALIŞTIKTAN SORADA MOTORUN ÇALIŞMA DÜZENİ GAYET DÜZGÜN Bİ SIKINTI GÖRÜLMÜYOR VURUNTULU ÇALIŞMA DÜŞÜK DEVİRDE ÇALIŞMA YOK ANCAK FAN DEVREYE GİRENE KADAR TABİ FAN DEVREYE GİRİNCE RÖLANTİ DÜŞÜYOR STOP EDECEKMİŞ GİBİ OLUYOR VE FAN DURUNCA MOTOR TEKRARDAN NORMAL DEVRİNE KAVUŞUYOR HA BİDE FAN DEVREYE GİRDİGİNDE BİDE KAYIŞ SANKİ SÜRTÜYORMUŞ GİBİ GEVŞEKMİŞ GİBİ ÖTÜYOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yolda giderken stop ediyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.