Şimdi Ara

'Yolda otobüs gördüğünüzde ezilmemek için kaçarsınız. Demek ki otobüs var. Eğer beyninizde görüyorsa (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inanılmaz gereksiz konular..var yada yok meselesi..ve sabaha kadar da konussanız ispatlanamıyacak..
    ayrıca bu matrix vari konusmaları gordugum kadarıyla harun yahya ve ekibi yapıyor..
    simdi ben bir musluman olarak bu matrix zımbirtilarına inanmıyorum neden mi??????????
    çünkü Allah dan yana boyle bir kanıt yok..ha ben inanmam am kesinlikle yoktur diyemem..siz de diyeemzsiniz..eger derseniz sirk kosarsınız..Allah ın adına konusmayın..ve her okudugunuz ayetten bilimsel gerckelr cıkarmaya ugrasmayın..emin olun ki din sizin yıkılmanızla yıkılmaz..sizin surda haklı cıkmanızla da dogrulmaz..tamamen elektriksel bir dunya bana cok basit geliyor..beynin maddeyle ruh arsında aracı olduguna inanıyorum..ama herseyi en dogrusuyla yalnız Allah bilir.maddenin varligina ve onu Allah ın yarattıgına inanmak kimseyi dinden cıkarmaz..gerisi bos ve bilinmezlikle dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerelektronik -- 24 Aralık 2005 4:00:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.