Şimdi Ara

Yolda yururken kulaklik falan takmayin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Validesi sevilmediği için oluyor bunlar.

Sistemi öyle bir kuracan ki
    Millet sokakta birbiriyle tartışmaya bile giremez hale geitrecen.

Ondan sonra poposu yiyen varsa suç işlesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

çevredeki başka deli de ona ateş eder

• yabancı uyrukluymuş bizim psikopatlar bitti bunlar eksikti.

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Niye etsin?Burada insanlara silahla saldıran kişiye müdahale eden başka birisinden bahsediyoruz. 

Mesela bu kişi üç kişiyi rahatça bıçaklamasının nedeni saldırdığı kişilerden kendisine yönelik bir tehlikenin gelmeyeceğini bilmesiydi.Üç kişiden sadece biri silahlı olsaydı ne bu saldırıyı yapabilirdi ne de olay yerinden kaçabilirdi  

Alıntı

metni:
    bu kişi üç kişiyi rahatça bıçaklamasının nedeni saldırdığı kişilerden kendisine yönelik bir tehlikenin gelmeyeceğini bilmesiydi.

her saldırıyı farklı yerlerde yapabilir.. kadıköyde birini arkadan vurup çevrede başka birine musallat olmadan silahını cebine koyup bakırköye gidebilir

senin bireysel silahlanma önerin delilerin elini güçlendireceği gibi... mesela trafikteki normal tartışmalarda bile birbirine sopa çeken insanların birbirine silah çekmesine neden olacaktır

• Önüne geleni ülkeye sokarsan hapcısı da gelir manyağıda gelir bu olaylar artarak devam edecek. Siyasal İslamcılar bu ülkenin en büyük sorunudur.

Olabilir herşey mümkün.Burada mühim olan herkese kendisini savunması için fırsat veriliyor olması.Silahlı olmak insanlarda öz denetim mekanizmasını geliştirir.Olay çıkarmadan önce iki defa düşünmesine neden olur.Bugün herkes birbirine rahatça saldırabiliyorsa bunun nedeni karşısında kendisine zarar verebilecek bir silahın olmadığını bilmesinden ötürüdür.

Öte yandan Türkiye'de bireysel silahlanma 'sözde' zor.Peki o halde bu cinnet halini nasıl açıklıyorsunuz?Neden kurbanlar sizin ve benim gibi bireysel silahlara sahip olmayanlar oluyor?Niye?Niye bu tipler kendi halinde olan insanları hedef alıyor?

Bugün aslında Türkiye'de ciddi bir silahlanma var ama bunun farkında değiliz.Mesela Karadeniz bölgesini ele alalım.Karadenizde her evde muhakkak bir tabanca ya da av tüfeği vardır.Peki bu bölgede önüne gelen birbirini mi vuruyor?Trafikte tartışan kişiler birbirlerine mi silah çekiyor?

Yine G.Doğu'da ciddi bir silahlanma var ve üstelik bu silahlanma Karadenizden bile daha ileri seviyede..Bunun nedenide terör ortamının olması.Mesela bugün G.Doğu'da yapılan herhangi bir düğün videosuna bakın havaya ak-47 ve PK Makine tüfek ile atış yapan onlarca insanı rahatlıkla göreceksinizdir.

Peki G.Doğuda her tartışma sonrasında kan gövdeyi mi götürüyor?

aşiret düğünleriyoutube
    keleş li aşiret düğünü. büyle düğün ilk defa güreceksiniz
    https://www.youtube.com/watch?v=R5qvTSRzg0k

Fırat Kılıçyoutube
    BELKİ HAYATINIZ BOYUNCA BÖYLE DÜĞÜN GÖRMEDİNİZ:))
    https://www.youtube.com/watch?v=5_w2JCEhFgg&t=13s

Bireysel bir silaha sahip olursanız en azından bu tiplerle karşılaştığınızda kendinizi savunmanız için fırsatınız olur.Bu tiplere tabancanızı göstermeniz bile size saldırmasını önleyecektir.Elbette bunun terside olabilir ama mühim olan size kendinizi savunma fırsatı tanınıyor olmasıdır.

Alıntı

metni:
    Trafikte tartışan kişiler birbirlerine mi silah çekiyor?

silahı olan çekiyor karşı taraf korksun diye çok haberi çıkıyor

bireysel silahlanma deyince aklıma hep şu gelir... trafikte bir adamla tartıştım adam sinirlendi slah çekti bana.. bende de silah var ben de çektim doğrulttum adama

kovboy gibi bakıyoruz...

ateş etsem mi etmesem mi? ya o bana ateş edecekse? önce ben mi vursam? ama ya ateş etmeyecekse..

en iyisi kimsenin silahının olmaması

İşte dostum kimsede silah olmaması gibi bir durum maalesef olmuyor.Diğer ihtimalde en azından kendi savunma ihtimalin var.Diğerinde yani sizin silahsız karşı tarafın silahlı olduğu durumlarda insiyatif tamamen karşı tarafın elinde oluyor.

Bir de bahsettiğiniz durumun aynısı ABD'de yaşanmıştı.Trafikte tartışan adamlardan biri arabasından tabanca ile inince karşı tarafta tabancası ile arabadan iniyor.İki taraf birbirlerine küfür ettikten sonra arabalarına binip çekip gidiyorlar.Videosunu bulursam paylaşırım...

Tabi bu durumun terside olabilir ve sürücüler birbirlerini vurabilirdi ama bu olayda görüldüğü üzere tabancaların varlığı bile ortamın daha fazla karışmasını önlemeyi başarmış.

Kısacası bu hayatta her şey mümkün...Hiçbir zaman tam anlamıyla güvenli bir ortamda yaşamayacağız.ABD ve Avrupa'da olsak bile durum değişmiyor.Bu durumda en azından kendimizi savunabilmek için ufakta olsa bir şansa sahip olmamız gerektiğini düşünüyorum.

• quote:

Şahsın bilgisayar oyunlarından etkilenerek böyle bir eylem gerçekleştirdiği ve olay yerinde bulunan bir okula da girmeye çalıştığı öğrenildi.

Has... ordan bilgisayar oyunlarıymış. Aynen kardeşim 70 suç kaydı olup dışarda gezen adam da hep oyun oynuyordu zaten, tecavüz eden de hep oyunlardan görüp özeniyordu aynen. Haberi yazan bunu nasıl öğrenmiş acaba, kaynak zanlının mabadı mı yoksa haberi yazanın mabadı mı? Birilerinin kaba eti olduğu kesin.

Haberin sonunda da şöyle bir ifade var tıklayıp bakarsanız:

quote:

15-16 yaşında yabancı uyruklu, madde bağımlısı bir çocuk olduğunu öğrendik

Oo "yabancı uyruklu" he? "Madde bağımlısı" he mi? Hani lan çocuk bilgisayar oyunlarından etkilenmişti? Madde bağımlısıy kş işte maddeden etkilenmiş. Sizi haber editörü, gazeteci, köşe yazarı yapanın taaa... Bunlar yüzünden şimdi Steam ve Epic'i yasaklar bu badem bıyıklı yasakçı zihniyet. Hazır Discord yasağının bahanesini de çok güzel kitlelere yedirmişken rüzgarı arkalarına alıp o platform senin bu platform benim yasağı dayayıp döşerler. Bizdeki sözde muhalifler de çıkar bunu şakşaklar.

Ayrıca başlıktaki "kulaklık takmayın" ne alaka bu insan artığı restoranda oturana da saplamış bıçağı rastgele yürüyen birilerine de. O zaman ne diyeceğiz: yolda yürüme, yola çıkma, restorana gitme, gittiysen oturma mı diyeceğiz? Kendi yasaklarımızı mı koyacağız? İyi o zaman kulaklık takma, oyun oynama, restorana gitme...

Sözde düğüne bak hele. AK-47'yi geçtim herifler Bixi ile tarıyor. Bi üstü mitralyöz... yetmez RPG, roket filan da verin abilerime.  Bu kadar mermi bırak düğünü sıcak çatışmalarda, terör operasyonlarında sıkılmamıştır, hepsi de yağmur gibi mermi yağdırıyor. O Bixi'nin menzili yanlış hatırlamıyorsam 4 km filan. Bir tane salak, tarama esnasında keleşin ucunu aşağıya eğiyor. Alan çok olsa da yine de sakat. İyi yine yorgun mermi şu ya da bu sebeple ölen yaralanan olmamış. Trabzon'da ise daha basit silahlar 2-3 kişiyi yaralamayı başarmış bu Karadeniz uşakları, bu da büyük başarı(!) İki olay da özellikle sonuçları bakımından çok ilginç.

• OMO O SOOTE ORODO NO OŞLORO VORMOŞ...

ACE1918youtube
    Another classic meme moment from C&C Generals: Zero Hour. What really makes this for me is the cheering right after the dude says this.
    https://www.youtube.com/watch?v=qZmbhC54ejU
  • Gta yasaklansın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu başlığı saçma olmuş. Şahıs yabancı uyruklu. Önümüze geleni ülkeye alıyoruz. Sonuç ortada.

• Bilgisayar oyunlarından gördüyse denemek istemiştir. Modern 2024 yılı Türk Genci zekası diyebiliriz. İnsanlardan mümkün mertebe uzak durun. Ulusal zeka testi yasası çıkartılmalı. 100'ün altındakiler tecrit edilmeli. (Gerçi en az 60 milyonunki 100 IQ'nun altında çıkar, mümkün de değil tecrit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Ekim 2024; 21:45:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu 18 yaş ceza muhabbeti kalkmalı bu 12-17 arasınada yetişkin cezası verilmeli.

• Hep 17 yaşında neden ise

Acilen yetişkin ceza yaşı 13 düşürülmeli

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt

Pisikolağa gidenlerin %90 i kadin. Genelde saçma sapan şeyleri kafaya takıyorlar.

• Elma kullanıcısına yanıt

En büyük sorun da buya zaten. Uygulama engellesen ne olacak?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.