< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 11 Ekim 2024; 13:11:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yolda yururken kulaklik falan takmayin
-
-
Bir uygulamaya erişim engeli getirilerek sokaklar düzelmiyormuş demek ki...
-
Steame bay bay diyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu son zamanlarda milleti bıcaklayanlar neo nazi mi? Neden bıcaklıyorlar? Bıcakladıklarını untermensch mi görüyorlar
-
oyun oynuyolar o yuzdenmiş. Bence ikinci bir emre kadar bilgisayar satma, bulundurma ve kullanma yasaklansin. interneti de komple kessinler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nedenn
-
Bireysel silahlanmanın normal vatandaşlar için kolaylaştırılması şart...Zaten ülkede bir tek normal,sıradan,kanunlara uyan vatandaşın silahı yok..Nerede sıkıntılı tip,yapı vs varsa alayının elinde bıçak,kılıç,satır,tabanca,pompalı tüfek hatta otomatik piyade tüfekleri bile var..
-
Sıradan vatandas da sinirlenip adam vurur özellikle trafikte birbirlerini vurup dururlar eskiden savunuyordum ama artık savunmamaya basladım bulundurma ruhsatından ötesini vermeyeceksin kimseye. Bende de bulundurma ruhsatlı var zaten ben adamı vursam beni iceri alacaklar 24 yıl yiyecegim yarısını yatsam 12 yıl eder 2 sene erken bıraksalar 10 yıl icerdeyim 10 yıl bile yatmaya degmez bıcakla saldıranı silahla vurunca icerdesin..
en iyisi gelsin beni bıcaklasın iyi bıcaklarsa öldürür fakat iyi bıcaklayamazsa ben onu döve döve öldürürüm zaten.. böylelikle orantılılık ilkesinden sıyırırım kendimi savunurken kafası kaldırıma carptı derim..
-
Ülkeye birşeyler oldu bu ne la
Evet bence de öyle. Amerikadaki gibi herkes rahatça bi dükkana gidip silah alabilse olacakları düşünemiyorum. Şu örnekteki olayda bile en az 10 ölü olurdu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkede hayatta kalmak için para kazanarak maddi gücünü eline almak yetmiyor. Gözün kulağın ne kadar duyu organın varsa açık olacak. Her an her şeyi bekleyerek yaşayacaksın.
Sonra 30 yaşında insanlara "...neden 45 yaşında gösteriyorsun ?" diye soruyoruz. Bu kadar stresin içinde 55 göstermediklerine şükretmeli.
-
Psikolojik rahatsızlıklarda dünya 2. si olmuşuz. Hukuk, ekonomi, eğitim, sağlık böyle dibe çökerse sonuçları bu manzaralar olur. Son dönemde ülkenin haline içler acısı bile diyemiyorum.
Zaten steam'i PS'yi falan yasaklayın yazan ekmek kafalılar türemis bile internette..
-
Bu tipler birbirini vurursa ülke güzelleşmez mi :)
-
o zaman önden yürürken arkadan kafana sıkar
-
Zaten Amerika'da söyledigin gibi oldugu icin millet orada piyade tüfegi satın alıp okula gidiyor liseye gidiyor veya hatta ilkokula gidiyor sonra veriyor mermiyi..
Burada da aynısı olur ek olarak burada trafikte agresiflesme kültürü de var adam direksiyona kuzu gibi biniyor araba kullanırken kurt oluyor.. Bu millete meyve bıcagı bile cok.. Plastik bıcak vereceksin en fazla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Ekim 2024; 14:39:45 > -
Güzellesir ama seken mermiler baskalarını da vurabilir belki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Ekim 2024; 14:38:34 > -
Başka silahlı biriside onun kafasına sıkar
-
başka biri kim
-
Çevredeki başka silahlı biri
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
oyun oynuyolar o yuzdenmiş. Bence ikinci bir emre kadar bilgisayar satma, bulundurma ve kullanma yasaklansin. interneti de komple kessinler.
|
Bir uygulamaya erişim engeli getirilerek sokaklar düzelmiyormuş demek ki... |
Benzer içerikler
- suriye araba sitesi
- twitter ifşa
- c40 beton
- atık su bedeli nedir
- kuyumcular fiş keser mi
- iphone zam gelecek mi
- bina yıkım kararı sorgulama
- ısı pompası mı doğalgaz mı
- yurtdışı alışveriş limiti
- youtube premium fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X